Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mai 2024
Utleiemegleren
1.8
60 verifiserte omtaler

Utleiemegleren omtaler og erfaringer

Ingen trend

Utleiemegleren har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

1.8
Dårlig
60 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#32
Forferdelig
Utleiemegleren er rangert
#32 av 32 meglerkonsern
10%
Dårlig
10% anbefaler Utleiemegleren
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 60 omtaler om Utleiemegleren

FILTRER OMTALER
5
0
0
3
52
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Utleiemegleren
Utleiemegleren har 60 verifiserte omtaler på Bytt.no

Hva dere enn gjør, styr unna utleiemegleren

Omtale av  Rundlurt

Utleiemegleren gir deg som utleier kontrakt på at leilighet skal tilbakestilles ved avsluttet leieforhold. Hvis du med den kontrakt og meglers forsikring da gir leietaker lov til å male stuevegger, så sier megler i ettertid at kontrakt om tilbakestilling er ugyldig.utført maling av leietager er virkelig så skjoldete og dårlig utført at det er helt uvirkelig. Hvitevarer som tilhører leiligheten som blir fjernet /stjålet og eller solgt av leietager blir av utleiemegler bagatellisert. Utleiemegleren hjelper leietager som er en bekjent i sabotere/produsere feil og mangler i leiligheten for å hjelpe leietager ut av en bindende kobtraktstid i mitt tilfelle pga brudd i samboerforhold. Utleiemegleren gir deg som utleier overhodet ingen juridisk dekning.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Utleiemegleren?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Nedlatende og elendig kommunikasjon

Omtale av  Dumleieboer

Ekstremt nedlatende, og jeg er bedre enn deg holdning. Føler man seg lurt pga utrolig dårlig informasjon, og sier ifra, så får man bare masse dritt tilbake om hvor dum man er, og alle mine kollegaer har lest alt du har skrevet, og det er du som er dum, ikke jeg. Her er det fort gjort å bli lurt trill rundt. Også får du skylden for det etterfra. Aldri opplevd å bli behandlet så respektløst som kunde noe sted.

Vil ikke anbefale!

Omtale av  Sandra J

Har leid hos Utleiemegleren og de har ikke respekt for deg som leietaker. De ignorerer deg på henvendelser og skal du flytte ut er det umulig å få ny leietaker til å ta over kontrakten, siden Utleiemegleren ikke svarer og da velger jo andre kandidater andre rom eller andre leiligheter! Styr unna. De vil heller ikke lage depositumkonto til hver leietaker, slik at man må overføre til hverandre hvis man flytter inn og ut i løpet av en 3 års kontrakt. Sykt useriøst! Hvem får rentene?

Det verste jeg har vært borti!

Omtale av  Marie

har leid hos flere utleiefirma og privatpersoner og har aldri vært borti noe lignende. Leide av utleiemegleren i 1 år og de var så og si umulig å få tak i både på Mail og telefon. Hadde flere mangler og ting i leiligheten som tok flere måneder før de fikset. Alt i alt utrolig vanskelig å kommunisere med. MEN nå vi skulle flytte ut av leiligheten ble de plutselig veldig tilgjengelige og vi ble bombadert med Mail om visninger. Til slutt endte det opp med at vi måtte arrangere/være til stede på 80% av visningene fordi kontaktperson kun var disponibel fra 2 timer på dagtid og alle vi var i fulltids jobb på dagtid. Vi leste heldigvis mange lignende anmeldelser og sørget for å avtale befaring (at de går over leiligheten, hull i vegger osv) før vi flyttet ut så vi hadde tydelige krav for hva som måtte gjøres for å få tilbake depositum. Alt var i orden - likevel tok det 1,5 måneder før depositum ble overført. Om mulig - styr unna! de er kun ute etter penger og gir fa** i leiligheten de leier ut.

Ingen oppfølging

Omtale av  Stian

Har leilighet via utleiemegleren i Bergen. Har betalt for ventilasjonen til hele bygget, og har ikke fått noen kompensasjon for dette. Det er nå 7 måneder siden vi gjorde utleier oppmerksom på det, og vi må ringe å mase hele tiden. Kommer til å si opp leiligheten så fort vi får kompensasjon.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Forferdelig kundeservice

Omtale av  Aurora

Leide leilighet av utleiemegleren. Ansvarlig megler for leiligheten svarte aldri. Da det oppstod spørsmål eller viktigere ting som en kontrakt så sluttet de å svare. Ringte alle på kontoret og sendte 20 Mail og utallige forsøk på å ringe og sms. Etter 5!!!mnd svarte de og prøvde å lure oss med ekstra kostnader på helt useriøse ting. Vi sa opp ene og alene fordi vi ikke orket å være i kontakt med et så useriøst firma. Ved utflytting opplevde vi også ekstremt dårlig kundeservice, frekke svar og nye gebyrer for ting som ikke ga mening og som bryter ved loven. Hatt kontakt med de nye som har flyttet inn som allerede har vurdert å gå til avisen fordi de utleiemegleren på 1 uke har klart å behandle de nye leietakerene sjokkerende dårlig. Helt sjokkert over at et så stort selskap opererer så useriøst. Styr unna om det er kjøp eller leie, det byr kun på problemer.

Useriøse Utleimegleren

Omtale av  Ms

Har ingen god erfaring med eiendomsmegler ved Utleiemegleren. Hun er hverken seriøs eller opptatt av å yte god service. Slik som mange andre allerede skriver i tidligere evalueringer, dette selskapet fortjeneter ingen gode anmeldelser. Her må en bare styre unna.

Utleiemegleren har 60 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Utleiemegleren mener

Utleiemegleren

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR