Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mars 2024
Utleiemegleren
1.9
57 verifiserte omtaler

Utleiemegleren omtaler og erfaringer

Negativ trend

Utleiemegleren opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

1.9
Dårlig
57 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#32
Forferdelig
Utleiemegleren er rangert
#32 av 32 meglerkonsern
11%
Dårlig
11% anbefaler Utleiemegleren
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 57 omtaler om Utleiemegleren

FILTRER OMTALER
5
0
0
2
50
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Utleiemegleren
Utleiemegleren har 57 verifiserte omtaler på Bytt.no

Det verste jeg har vært borti!

Omtale av  Marie

har leid hos flere utleiefirma og privatpersoner og har aldri vært borti noe lignende. Leide av utleiemegleren i 1 år og de var så og si umulig å få tak i både på Mail og telefon. Hadde flere mangler og ting i leiligheten som tok flere måneder før de fikset. Alt i alt utrolig vanskelig å kommunisere med. MEN nå vi skulle flytte ut av leiligheten ble de plutselig veldig tilgjengelige og vi ble bombadert med Mail om visninger. Til slutt endte det opp med at vi måtte arrangere/være til stede på 80% av visningene fordi kontaktperson kun var disponibel fra 2 timer på dagtid og alle vi var i fulltids jobb på dagtid. Vi leste heldigvis mange lignende anmeldelser og sørget for å avtale befaring (at de går over leiligheten, hull i vegger osv) før vi flyttet ut så vi hadde tydelige krav for hva som måtte gjøres for å få tilbake depositum. Alt var i orden - likevel tok det 1,5 måneder før depositum ble overført. Om mulig - styr unna! de er kun ute etter penger og gir fa** i leiligheten de leier ut.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Utleiemegleren?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Ingen oppfølging

Omtale av  Stian

Har leilighet via utleiemegleren i Bergen. Har betalt for ventilasjonen til hele bygget, og har ikke fått noen kompensasjon for dette. Det er nå 7 måneder siden vi gjorde utleier oppmerksom på det, og vi må ringe å mase hele tiden. Kommer til å si opp leiligheten så fort vi får kompensasjon.

Forferdelig kundeservice

Omtale av  Aurora

Leide leilighet av utleiemegleren. Ansvarlig megler for leiligheten svarte aldri. Da det oppstod spørsmål eller viktigere ting som en kontrakt så sluttet de å svare. Ringte alle på kontoret og sendte 20 Mail og utallige forsøk på å ringe og sms. Etter 5!!!mnd svarte de og prøvde å lure oss med ekstra kostnader på helt useriøse ting. Vi sa opp ene og alene fordi vi ikke orket å være i kontakt med et så useriøst firma. Ved utflytting opplevde vi også ekstremt dårlig kundeservice, frekke svar og nye gebyrer for ting som ikke ga mening og som bryter ved loven. Hatt kontakt med de nye som har flyttet inn som allerede har vurdert å gå til avisen fordi de utleiemegleren på 1 uke har klart å behandle de nye leietakerene sjokkerende dårlig. Helt sjokkert over at et så stort selskap opererer så useriøst. Styr unna om det er kjøp eller leie, det byr kun på problemer.

Useriøse Utleimegleren

Omtale av  Ms

Har ingen god erfaring med eiendomsmegler ved Utleiemegleren. Hun er hverken seriøs eller opptatt av å yte god service. Slik som mange andre allerede skriver i tidligere evalueringer, dette selskapet fortjeneter ingen gode anmeldelser. Her må en bare styre unna.

Fullstendig fraværende

Omtale av  Arne

Helt useriøst og svarer ikke på telefon eller mail. Virker som de prøver å gjøre minst mulig, og at man bare skal gå lei av å mase.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Like greit å leie ut selv.

Omtale av  Preben N

Mye bedre å leie ut selv. Megleren er aldri tilgjengelig og koster altfor mye. Styr unna.

Fikk beskjed at Leiligheten var min..... men neida.

Omtale av  Patrik N

Utleie megler ringte meg på morgenen og sa at leiligheten var vår at vi kunne flytte inn på mandag over helga, hvitevarer ble satt inn den helga. Han sendte meg epost 3-4 timer senere at han hadde sendt kontrakt til en annen som interessert og at jeg måtte ha masse lykke til. Jeg ringte han da opp for å forhøre meg hva som var greia når han sa til oss at vi hadde fått leiligheten og kunne flytte inn på mandag. alt i alt useriøst og blir for dumt.

Utleiemegleren har 57 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Utleiemegleren mener

Utleiemegleren

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR