Meny

Frende Forsikring omtaler og erfaringer

2,9/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
13
av 24 innen
forsikringsselskap
54%
anbefaler
Frende Forsikring

"Ved bilskade bør dere kjøpe en annen bil"

Omtale om Frende Forsikring skrevet av Far for 23.04.2018 22.32

Frende Forsikring har totalt 364 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Frende Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Ved bilskade bør dere kjøpe en annen bil"
3 syns denne omtalen er nyttig

Får du en bil skade å har en forsikring i Frende, bør du kjøpe deg en annen bil før skadeoppgjør kommer. Sønnen min ble feid av veien av en annen bilist i førsten av februar, og ennå har ikke selskapet klart å få en avslutning på saken. Mange koselige kundebehandlere som lover å ordne opp, men fra selskapet er det veldig tyst, svarer ikke på mailer og får du svar så er du en brysom kunde, som helst må holde kjeft.
Tenkte egentlig å flytte mine forsikringer til dette selskapet selv, men avstår når jeg har sett hvordan ting fungerer, for min sønn.
SKJERP DERE.

Svar fra Frende Forsikring
26.04.2018 21.39
Hei, håper det gikk bra med sønnen din! Jeg kjenner ikke saken deres, men kontakt oss gjerne direkte, for å få en forklaring på hva og hvorfor det drøyer.
Bytt.no
"Ved bilskade bør dere kjøpe en annen bil" skrev Far om Frende Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Frende Forsikring?
Gjør som Far og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Frende Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Express T
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig service"
5 syns denne omtalen er nyttig

"Verste jeg har opplevd i hele mitt liv." Er daglig leder for Transport firma som har over 10 biler og betaler vi nok cirka 20,000 kr per måned til Frende. og i tillegg har jeg privat forsikring Hus, Båt, MC, Reiseforsikring, Bil, .... så mange år har vi betalt og aldri har brukt de siden hadde vi ikke noe uhell inn til 4 måned siden en som kjører på min bil som står stille og krasjer bilen min. Politi var i stedet og har skrevet rapport hvor viser at det er motparten som skylder. Vi sender inn skademelding, og politi rapporten og ringer inn etter 2 uker for å høre med de om saken! Da for vi beskjed at de har mistet papirene og finner de ikke det. sender en gang til papirene og venter venter å venter.. nå er det 4 måned som jeg ikke har hørt noe om saken. Har ringt 10 ganger og ventet over 10 min, hver gang for å komme i kontakt med noen. og kan godt si at de prater med deg pent inn til skjer noe. Når det skjer noe som må de fikse da er de veldig uhøflig med deg.
Tenke på bilen står stille 4 måned og er du uten bil så lenge.
Du er velkommen til å se på dokumentasjonen som beviser det.

Svar fra Frende Forsikring
26.04.2018 21.39
Hei du, takk for melding her også. For at vi skal kunne se på saken din, må du nesten kontakte oss direkte. Her hører det jo også med til historien at vi er avhengig av svar fra motpartens forsikringsselskap for å kunne hjelpe deg videre, dem rår vi dessverre ikke over.
Kundetilfredshet
Har byttet selskap
"Verste jeg har opplevd i hele mitt liv."
5 syns denne omtalen er nyttig

Først tar jeg forsikring på en bil og etterpå har jeg på bil nr 2. Samt kjøper jeg innbo og reiseforsikring hos de.

Jeg ringer og forteller at tv’n hadde bare sluttet å fungere og jeg vil melde inn skade, da får jeg høre at det blir ikke dekt! Jeg bare Hæ hva i hel%#te er det som skjer hvorfor skal jeg betale innboforsikring på noe dere ikke dekker ved skade. Nei da mente de at jeg ikke fikk igjen noe for noe som plutselig slutter å virke. Noen dager siden flytta jeg på kjøleskapet og hadde klart å miste den. Men så har jeg kontakta på og ser lampa lyser, reiser til Sverige og handler. Når jeg er tilbake så har jeg tinge inni uten å sjekke. Dagen etter er alt ødelagt.

Ringer de. Får vite at de ikke dekker en dritt og kun maten. Men egenandel på 4000kr.

Hva er vitsen med å ha innboforsikring hos noen der de ikke dekker noe. Men de dekker ikke et uhell som vi utfører. Altså om du mister ting osv.

Når det gjelder kunder og fakturer er de flinke på sin jobb. Men å gi igjen for ting vi har rett på er de da rett og slett stygge i kjeften. Aldri mer. Tar heller å betaler litt mer for mer seriøse folk som ønsker å beholde kundene sine.

Svar fra Frende Forsikring
17.04.2018 13.09
Hei Issa, så leit å høre at du har vært så uheldig både med TVen og kjøleskapet. Skjønner godt at du blir frustrert! Dessverre er det slik at hvis du ikke har uhellsdekning, dekkes ikke skader du selv påfører eiendelene dine. Det er det neppe andre selskap som gjør heller, uten at du har egen forsikring som dekker det, der er nok vilkårene ganske like.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Billigst, trygt og en utrolig god kundeservice."
5 syns denne omtalen er nyttig

Har enda ikke opplevd noe negativt med Frende. Vi har hatt vannskade i huset for noen måneder siden, det ble ordnet på meget profesjonelt vis. Bilskaden i fjor var det heller ingen spørsmål om fra Frende sin side. Kundeservice er alltid hyggelig og behjelpelig. Samtidig får man jo en kontaktperson som man får tak i på både SMS, mail og telefon, og som man føler virkelig bryr seg om at du skal få de beste forsikringene og de riktige forsikringene for akkurat deg til den beste prisen. Jeg trodde ikke det var mulig å få så billig forsikring og i tillegg bli 100% fornøyd med service. Må også nevne at jeg er medlem i Norsk Jernbane Forening, og de skal liksom være billigst i Norge. Jeg sammenlignet prisene, og Frende var flere tusenlapper billigere faktisk. Frende er etter min erfaring det beste selskapet jeg har hatt forsikringene mine i.

Svar fra Frende Forsikring
16.04.2018 13.59
Veldig glad for å høre at du har sammenlignet vilkår og pris, og valgt Frende! Og i tillegg opplever at vi leverer på skadeoppgjør og kundeservice. Jeg gleder meg til å dele tilbakemeldingen din med kollegene mine! Takk!
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Raskt og ryddig oppgjør"
5 syns denne omtalen er nyttig

Mistet mobiltelefonen i bakken. Ikke noe autorisert verksted for dette merket i Norge. Fikk dekket ny telefon uten spørsmål. Fikk mail om utbetaling ok dagen etter.

Takk til Frende

Svar fra Frende Forsikring
16.04.2018 13.59
Takk for tilbakemeldingen din, Bård! Så kjekt å høre at du er fornøyd!
Frende Forsikring har totalt 364 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR