Meny

If Skadeforsikring omtaler og erfaringer

3,5/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Bra
4
av 28 innen
forsikringsselskap
64%
anbefaler
If Skadeforsikring

"Gode forsikringer og rask kundeservice. Minus er prisen"

Omtale om If Skadeforsikring skrevet av Rune J for 23.08.2019 18.56

If Skadeforsikring har totalt 1109 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med If Skadeforsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Gode forsikringer og rask kundeservice. Minus er prisen"

Flott og grei forsikring... men ikke den billigste.

Bytt.no
"Gode forsikringer og rask kundeservice. Minus er prisen" skrev Rune J om If Skadeforsikring

Har du en tilsvarende erfaring med If Skadeforsikring?
Gjør som Rune J og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om If Skadeforsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Veldig fornøyd"

Ønsker å sammenligne med andre tilbud uten forpliktelse. Savner personlig kontakt ved fornyelse av forsikringen, og begrunnelse for økte premier.

Frederik L. K. L
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Langtekkelig saksbehandling. Dyrt. Dårlig skadeforsikring"

Saksbehandler gir dårlig saksbehandling og bruker lang tid på svar.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Nektet å forholde seg til salgsmelding"
3 syns denne omtalen er nyttig

Hadde et godt inntrykk av If... inntil jeg byttet bil. Jeg sendte dem kopi av salgsmeldingen dagen etter at jeg solgte bilen. Kjøper var under 18 år, så hans far skrev også under på salgsmeldingen som verge/foresatt. Salgsmeldingen ble selvfølgelig også sendt Biltilsynet. For at kjøper skulle få omregistrere bilen på seg måtte begge foreldrene samtykke, men far hadde jo allerede tatt på seg ansvaret ved å signere salgsmelding. Biltilsynet hadde registrert bilen som solgt på den aktuelle datoen, men ikke ført opp noen ny eier. At den var solgt holdt ikke for If... De fortsatte å kreve meg for premie for bilen, i tillegg til den nye selvfølgelig. De første månedene betalte jeg dette manuelt, siden månedlig pris overskred beløpsgrensen jeg hadde satt på autotrekket. Så ga jeg beskjed til If... om at jeg ikke aktet å betale forsikring for en bil som de hadde fått bekreftelse på at en annen hadde tatt på seg det juridiske ansvaret for (far til kjøper). Om de annullerte forsikringen var den hans problem om den var uforsikret. Og hvis jeg fortsatte å betale forsikring ble det jo bare en hvilepute for å ikke sørge for omregistrering. If... nektet å sette min nye bil på egen avtale som jeg kunne betale videre på. Jeg måtte betale for begge. Da jeg nektet annullerte de like godt forsikringsdekning på begge bilene og rapporterte til Trafikkforsikringsforeningen at jeg hadde to uforsikrede kjøretøy. Det innebar 150 kr. per bil per dag i gebyr. Jeg nektet atter en gang, og sendte igjen dokumentasjon på at bilen som var årsaken var solgt for lenge siden, og at kun var If... sin firkantethet som hadde skapt situasjonen. Dette pågikk etter at ny eier hadde ordnet omregistrering. Selv om han ble registrert som eier fra korrekt dato, så forholdt If... og Trafikkforsikringsforeningen seg til datoen omregistreringen ble håndtert. Jeg nådde fortsatt ikke fram hos dem, og ble nødt til å klage saken inn for Finansklagenemnda. Den ga meg fullt medhold. Da først gadd If... å høre på meg. Ingen beklagelse. Kun at "de forstod at jeg opplevde det som en kjedelig sak". Ja, det var kjedelig for meg å bruke så mye tid og krefter på en opplagt sak. Og skremmende var det at If... hevdet at fagkonsulenter hadde sett på saken hos dem, og funnet ut at de handlet rett. Jeg har altså mere peiling på forsikring enn If... sine fagkonsulenter. -Og de reklamerer med at de er det uknotete forsikringsselskapet!!! Så usant som det kan bli.

Torill E. H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"For dyr"

For dyr. Får god hjelp, ved skade. Har fått god hjelp hos de.

If Skadeforsikring har totalt 1109 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR