Meny

Landkreditt Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til Landkreditt Forsikring
2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
18
av 31 innen
forsikringsselskap
56%
anbefaler
Landkreditt Forsikring

"Det billigste er ikke alltid det beste."

Omtale om Landkreditt Forsikring skrevet av Kristian for 25.06.2019 08:27

Landkreditt Forsikring har totalt 84 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Landkreditt Forsikring?
Kristian
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Det billigste er ikke alltid det beste."

Har hatt forsikringer via jobb i landkreditt forsikring, eller landbruksforsikring som det het tidligere. Har vert så uheldig og måtte bruke reiseforsikringen min ved 3 anledninger, som oppsummerer alle gangene jeg har benyttet meg av forsikring gjennom livet mitt. Sak 1: fikk avslag på flekken, (Fikk dekket på kona sin reiseforsikring i tryg på flekken) Sak 2: Fikk beskjed på telefonen at de ikke dekket skaden (Mastercard dekket skaden) Sak 3: Ingen dekning for hjemreise ved avbrutt tur fra Landkreditt. Jeg regner med dette dekkes av mastercardet men har ikke tatt kontakt med de enda. Moralen i historien er: Det billigste er ikke alltid det beste. Har konferert med kollegaer som også har hatt diverse skader i landkreditt forsikring og den røde tråden er at alle har fått avslag, noen har kranglet seg til oppgjør etterpå. Men ett forsikringsselskap som bare avslår alle saker og kun sjekker opp de sakene der kunden krangler er ikke bra. Jeg fikk heller ikke tak i selskapet sist jeg var på tur. Da jeg bare var i Oslo hadde de ingen linje som kunne hjelpe meg etter 15.30 og jeg måtte vente til jeg kunne kontakte landbruksforsikring på mandag. Dette resulterte i at jeg satt i oslo uten bilett hjem grunnet uvær og bestilte togbilett da jeg ikke fikk kontakt med selskapet. Togbiletten ville Landkreditt naturlig nok ikke dekke da de ikke driver med den skadeoppgjør men kun skadeavslag. Anbefaler og styre unda Landbruksforsikring for alle pengene. Ta heller og kjøp en billig dekning i annet selskap så er man hvertfall forsikret mot noe.

Bytt.no
"Det billigste er ikke alltid det beste." skrev Kristian om Landkreditt Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Landkreditt Forsikring?
Gjør som Kristian og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Landkreditt Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Svenn E. E
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Ubrukelig"

Har hatt en liten hendelse der jeg kontaktet selskapet, prøver i det lengste å finne veien bort fra å måtte betale ut et lite beløp (mindre en det jeg betaler årlig i forsikringer). Tar ikke risken med å bruke dette selskapet videre, tenk om beløpet skulle vert betydelig! All kommunikasjon skal gå med postgang og dermed drar tiden svært ut. Svært grei kontakt person men han er ikke involvert i oppgjør.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Veldig fornøyd, ryddig og greit. Spart masse penger etter jeg flyttet over til dere. 👍👍👏"

Veldig greit og ha en forsikringsagent og holde seg til. Fungerer meget bra.👍

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Middels kundeoppfølging"

Middels kundeoppfølging. Ved spørsmål om å gå gjennom forsikringene så får man svar som at du blir kontaktet en gang til uka. Får ikke prate med noen som har myndighet til å ta avgjørelser.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Ikke til å stole på"
6 syns denne omtalen er nyttig

Er usannsynlig treige med saksbehandlingen. Tok drøyt 3 mnd. å få behandlet en innboforsikringssak. Når oppgjøret først kommer har takstmann valgt "stikke-fingrene-i-luften-metoden". Styr unna, det finnes et utall andre og mer profesjonelle forsikringsselskaper.

Svar fra Landkreditt Forsikring
12.03.2019 08:39
Hei. Aller først ønsker vi å beklager at du har hatt denne opplevelsen. Vi vil gjerne komme i kontakt med deg. Hvis du sender en e-post til [email protected] kan vi få høre hva som har skjedd og se om det er noe vi kan rette opp i.
Landkreditt Forsikring har totalt 84 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR