Meny

Tryg Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til Tryg Forsikring
2,5/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
18
av 19 innen
skadeforsikring
45%
anbefaler
Tryg Forsikring

"Styr unna!"

Omtale om Tryg Forsikring skrevet av Linda A for 11.05.2022 13:34

Tryg Forsikring har totalt 1289 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Tryg Forsikring?
Kundetilfredshet
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Styr unna!"
2 syns denne omtalen er nyttig

Elendig kundebehandling, man får feil råd og ender opp med en forsikring som ikke har dekning for det man tror man har betalt for. Det går også halvannen måned mellom hver gang du får et svar, og saksbehandler er aldri tilgjengelig når man ringer etter henne. Dessverre får jeg ikke byttet til et annet selskap før bindingstiden går ut om åtte måneder, ellers hadde jeg gjort det umiddelbart.

Bytt.no
"Styr unna!" skrev Linda A om Tryg Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Tryg Forsikring?
Gjør som Linda A og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Tryg Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Fungerer"

Hvis det har vært noe så har de ordnet opp enkelt. Også bra hjemmeside.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Vanskelige å få tak i og uvillige til å hjelpe"
4 syns denne omtalen er nyttig

Har hatt Tryg som forsikringsselskap 20 år, fordi det er samarbeidspartneren til Utdanningsforbundet og at prisen på gruppeforsikringene er lavere enn hos konkurrentene. Vi er godt forsikra og prisen som var ca 20000 årlig er nå ca 50000 - så på 20 år har vi betalt godt for oss. Jeg har hatt kontakt med dem angående skader 5 ganger på 20 år. To ganger reiseforsikring, to ganger små lakkskader på bilen og en gang i forbindelse med at det ene barnet vårt ikke ble bra etter et beinbrudd. Felles for de 5 gangene er at det tar lang tid å få kontakt med Tryg. Du kan sitte lenge i telefonkø, for å si det slik. I tillegg får jeg ingen god følelse av å snakke med dem. De gangene jeg har trengt hjelp, er opplevelsen min at jeg er til belastning, at saken skal lukkes så fort som mulig uten at det skal koste dem noe. Trist at jeg har brukt så mye penger og frustrasjon på å støtte en slik aktør.

Kundetilfredshet
Har byttet selskap
"Svært dårlig kundebehandling"
1 syns denne omtalen er nyttig

De sa opp min hundeforsikring, trolig fordi jeg har meldt inn sykdom på hunden. Gav først meg skylden og så ett annet forsikringsselskap. Men så dokumenterte jeg at de var dem. Da åpnet de forsikring igjen og økte fra 2.700 til 4000 og året etter til 7000 kr. Grunnen var da først at jeg var risiko, og når jeg bad å prate med dem, var det jeg som jeg viste ikke risiko. Nå har de bare sluttet å svare på mail. Anbefaler ingen å bli behandlet slik og det finnes heldigvis forsikringsselskap som kan å behandle kundene sine.

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Ingen kontakt på mail"
1 syns denne omtalen er nyttig

Codan var bra det første derre gjør etter sammenslåing er å sette opp prisen og får ikke kontakt via mail som kunde må man også betale telefon for å få kontakt nei takk ser meg om etter annet selskap

Tryg Forsikring har totalt 1289 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR