Meny

Yetz Forsikring omtaler og erfaringer

3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
15
av 28 innen
forsikringsselskap
33%
anbefaler
Yetz Forsikring
Filtrer omtaler
0
1
2
0
1
Sorter omtaler etter
Viser av 4 omtaler med
Relevans
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Yetz Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Litt rotete i behandlingen da de overtok Tribe"

De tok over tribe forsikring som var billigst i Norge med garanti om at de skulle være like rimlige, Det ser ut for at de klarer å klusse det til.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Ingen kontroll"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg er fryktelig positiv til start-ups og jeg hyller små bedrifter. Helt inneforstått med at det kan bety barnesykdommer i starten, men god kundeservice veier glatt opp dette. Etter et års kundeforhold er jeg nødt til å kaste inn håndkleet. Oppgjør skulle vise seg å bli et hel#%te uten like. Jeg har spesifikt spurt etter vilkår, info om forsikring osv, men fremdeles etter et år aner jeg ikke. Og oppgjøret kommer ikke heller. Jeg anbefaler dem dog dersom du elsker setningen "Det er beklagelig. Dette skal jeg sjekke opp" forså å aldri høre noe. Om du også ønsker å betale uten å få det du har bestilt, kan jeg også anbefale. Og selvfølgelig anbefaler jeg dem om du ønsker forsikringer du ikke aner om kommer til å dekke deg i fremtiden.

Svar fra Yetz Forsikring
12.02.2020 12.06
Hei Ida J. Leit å høre at du du har fått en slik opplevelse hos oss, vi kan forsikre deg om at vi ikke ønsker at det skal være slik. Vi setter pris på din tilbakemelding, den bidrar til at vi kan bli bedre. Hvis du sender oss en e-post til service@yetz.no skal vi raskt få ordnet opp i de forholdene du påpeker. Du kan også kontakte oss via Messenger hvis du foretrekker det.
Bytt.no
"Hva er din erfaring med Yetz Forsikring?"

Hva er din erfaring med Yetz Forsikring? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Gunnar S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Helt ok"

Liten erfaring, nettopp godt over fra annet selskap

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR