Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO

Kundefavoritter 2021

Norges beste bedrifter innen privatøkonomi i 2021 er kåret

Norske forbrukere har kåret årets kundefavoritter!
Bytt.no er Norges største og mest omfattende nettsamfunn for utveksling av erfaringer og omtaler om selskaper innen personlig økonomi.

Hittil har vi samlet inn over 50 000 verifiserte brukeromtaler - I denne kåringen får du se hvilke selskaper som hadde de mest fornøyde kundene i 2021!
15 195
Verifiserte kundeomtaler i 2021
10M+
Antall omtaler lest av norske forbrukere i 2021
Norges mest fornøyde strømkunder
Tibber og Gudbrandsdal Energi er årets kundefavoritter på Bytt.no innen kategorien «Strøm», basert på erfaringer og tilbakemeldinger fra totalt 3502 norske strømkunder i 2021.
Norges mest fornøyde mobilkunder
Talkmore, Phonero, Release og Happybytes er årets kundefavoritter på Bytt.no innen kategorien «Mobilabonnement», basert på erfaringer og tilbakemeldinger fra totalt 2503 norske mobilkunder i 2021.
Norges mest fornøyde bankkunder
Bulder Bank er årets kundefavoritt på Bytt.no innen kategorien «Dagligbank», basert på erfaringer og tilbakemeldinger fra totalt 985 norske bankkunder i 2021.
Norges mest fornøyde forsikringskunder
Fremtind Forsikring er årets kundefavoritt på Bytt.no innen kategorien «Forsikring», basert på erfaringer og tilbakemeldinger fra totalt 6449 norske bankkunder i 2021.
Norges mest fornøyde kredittbankkunder
TF Bank Norge og Santander er årets kundefavoritter på Bytt.no innen kategorien «Kredittbank», basert på erfaringer og tilbakemeldinger fra totalt 384 norske bankkunder i 2021.

Norske forbrukere har talt!

I løpet av 2021 besøkte over 2 millioner nordmenn Bytt.no for å sammenligne selskaper, dele sine egne erfaringer og lese hva andre har erfart. Til sammen delte 15 000 norske forbrukere sine erfaringer og opplevelser om over 500 selskaper fordelt på 18 bransjer.

I flere år har brukere på Bytt.no kåret årets kundefavoritter gjennom sine omtaler, og i år har det vært rekordmange omtaler på Bytt.no. Derfor har vi skjerpet kriteriene for å kunne vinne i 2021 ytterligere.

Kriterier for å bli “Kundefavoritt” i 2021
- Selskapet har en gjennomsnittlig totalvurdering på minst 4 av 5 stjerner
- Selskapet har minst 100 omtaler i 2021

En uavhengig kåring bestemt av forbrukerne
Basert på kundenes erfaringer har vi laget en oversikt som drar fram de selskapene og tjenestene som i 2021 gjorde det best i sine respektive bransjer.

For ordens skyld nevner vi at alle omtalene på Bytt.no gjennomgår streng kvalitetssikring og at det er helt gratis for alle selskaper listet på Bytt.no å innhente og svare på omtalene. Les mer om våre bedriftsløsninger.

Vi tar kvalitetssikring på alvor, og her kan du lese hvordan vi kvalitetssikrer omtalene vi mottar.

NYLIG OMTALTE SELSKAPER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR