Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Telia Mobil
1.9
685 verifiserte omtaler

Telia Mobil omtaler og erfaringer

Ingen trend

Telia Mobil har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

1.9
Dårlig
685 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#20
Forferdelig
Telia Mobil er rangert
#20 av 22 mobilselskaper
28%
Dårlig
28% anbefaler Telia Mobil
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 685 omtaler om Telia Mobil

FILTRER OMTALER
123
59
66
95
342
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Telia Mobil
Telia Mobil har 685 verifiserte omtaler på Bytt.no

Lite kundevennlig på alle måter

Omtale av  Ragnar C

Lite kundevennlig. Hyggelig på telefon men talentløs på kundeservice i praksis. Langt fra noe rimelig alternativ og ikke bedre enn andre på dekning

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Telia Mobil?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

100 GB brukt i kun 20 dagar?

Omtale av  Pammella W

Jeg har et abonnement på 100 gigabyte med Telia på telefonen min. Men selv hjemme med wifi eller på jobb, på et tidspunkt i måneden får jeg en melding om at dataabonnementet mitt er over og at hastigheten min vil reduseres. Jeg forstår ikke hvordan jeg ville konsumert alle disse dataene gjennom hele dagen på wifi på jobben og natten med wifi hjemme. Jeg tror dette er en slags svindel

Veldig fornøyd

Omtale av  Anne L

Hjelpsom betjening, butikk i nærheten av mitt bosted.

Helvetes arrogante drittbedrift

Omtale av  Frank

Vanskelig å nå på tlf (kort åpningstid) Har trådløst bredbånd (100/100) men har typisk 5/10 på kveldstid og helg når en som regel ser på tv. Eneste rådet de kunne gi var å peke antennen mot annen sender, «men de er ustabile de også».. smart å si på kundeservice. Jeg kunne få bryte bindingstiden kostnadsfritt da men ingen tilbakebetaling for måneder med dårlig oppfyllelse av avtalen fra Telias side. Her er Telenor tusen ganger bedre! Nei, styr unna disse svindlerne!!

Jeg blir terrorisert av Telia

Omtale av  Victor

Disse innpåslitne selgerene har ringt i flere år, fra nummer som ser ut som ekte nummer slik at man tar den, og blir møtt av frekke innpåslitne selgere som ikke respekterer at man ikke ønsker å bytte abonnement. Har hatt Telia før, og ting har ALDRI vært som de har lovet, forferdelig dekning selv om de sier de har best dekning, og ikke er det billig heller, kombinert med dårlig kundeservice. - Utrolig irriterende når selgerene ringer og man ikke rekker svare, så bruker man tid på å prøve ringe opp igjen da de ringer fra nummer som ser ''ekte'' ut, og blir møtt av telefonsvarer eller at nummeret ikke eksisterer, koster meg tid å da søke opp nummeret tilfelle det er noe i jobb sammenheng. Alt dette fører bare til at jeg forakter Telia mer og mer, på denne måten har de gjort seg fortjent til 0/5 stjerner, skulle helst gitt minus dersom det var mulig. Har kastet bort utrolig mye tid på grunn av dette selskapet, legger igjen 1 negativ omtale for hver gang en av disse idiotiske selgerne ringer igjen.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

For dårlig dekning.

Omtale av  Tommy

Dekningen er dårlig. Lovnaden om at dekningen er god er totalt misvisende. Å stå på flere forskjellige tettsteder rundt i landet, og skulle betale for seg med Vipps eller overføre via nettbank ble for utfordrende, for mange ganger. Vipps er jo en vanlig betalingsmåte rundt om på diverse arrangementer. Tjenester som til tider krever mobil dekning ble utfordrende flere plasser. Å stå ved siden av folk med andre mindre og større operatører som gjennomførte talebaserte tjenester, mens vi sto uten dekning fikk begeret til å flyte over. Avbruddsgebyret betales med glede.

SURE SELGERE

Omtale av  Tommy

Har aldri opplevd mer arrogant og jævlig telefonselger noen gang. Hold dere langt unna Telia. Det ble ikke akseptert av selger at jeg ikke var interessert i noen av produktene han hadde å tilby.

Telia Mobil har 685 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Telia Mobil mener

Telia Mobil

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR