Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juli 2024
Telia Mobil
2.5
760 verifiserte omtaler

Telia Mobil omtaler og erfaringer

Positiv trend

Telia Mobil opplever for tiden en positiv trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

2.5
Middels
760 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#11
Forferdelig
Telia Mobil er rangert
#11 av 13 mobiloperatører
29%
Dårlig
29% anbefaler Telia Mobil
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 760 omtaler om Telia Mobil

FILTRER OMTALER
144
71
75
105
365
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Telia Mobil
Telia Mobil har 760 verifiserte omtaler på Bytt.no

Svindyrt

Omtale av  Arvid

Plutselig legger Telia på 200 kr pr mnd og da er det over og ut for en pensjonist. Umulig å få kontakt med kundeservice. Nå er prisen oppe i kr: 858,- pr mnd etter kr: 137,- i rabatt, uholdbart.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Telia Mobil?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Godt mobilselskap, dog om noko dyrt

Omtale av  Ramona

Hadde Chess før dei blei Telia og vert veldig fornøyd med dei i mange år. Litt små skuffa når eg fekk eit ok tilbud med 12 måneders binding og eit løfte om å bli kontaktet igjen før desse 12 månedene var ute og prisen på spesial abonnementet mitt skulle øke. Dei tok ikkje kontakt som lovet og har no belastet abonnenter mitt med vanlig pris, derfor ser eg etter tilbod frå andre leverandører. Utenom om det er eg veldig fornøyd med kundeservice, appen deira og dekningen er ok, sjølv om den ikkje er tipp topp overalt (slik som tunneler og langt til fjells der det generelt sett er dårlig dekning).

Telia trenger å lære hva utsettelse/flytte forfall betyr

Omtale av  Marius P

La meg starte med at jeg er fornøyd med tjenestene som jeg har hos Telia. Har ikke hatt noe problem siden jeg ble kunde, så der drar de på seg 3 stjerner. Priser er også helt ok samme med kundeservice. Har alltid likt Telia, men det er noe jeg ikke liker så godt, og det er hvordan dette med utsettelse av faktura fungere. Man kan utsette faktura via kundeservice eller på mine sider. Jeg har alltid gjort det via Mine sider da jeg synes dette er lettest. Når man utsetter en faktura så får man informasjon om at det påløper et gebyr på 50,- på neste faktura, ok no big deal der, men det ligger mørke forsinkelsesrenter bak som man ikke får info om når man utsetter en faktura. Hvordan er det mulig at man får forsinkelsesrenter på en utsatt faktura? Jeg bare spør. Fordi forfallsdato er flyttet? Telia selv mener dette er helt normalt, og drar opp lovdata som refere til opprinnelig forfallsdato. Men kjære Telia forfallsdato er flyttet, da gir det ikke mening at man skal få forsinkelsesrenter, ettersom man betaler jo ikke for sent! Man får jo ny dato.. Så jeg spør de som jobber i Telia vet dere hva utsettelse av faktura betyr? Når man utsetter en faktura så skal purregebyr stoppes samme med forsinkelsesrenter. Jeg har vært kunde hos mange eller litt frem og tilbake, men aldri vært borti at noen tar forsinkelsesrenter når faktura er utsatt. Det virker ut som Telia prøver å skjule shitt for oss kunder som bare må frem i lyset. i Telia sine øyner betaler du for sent selv om du utsetter faktura, med andre ord den nye datoen du får oppgitt er bare tull. :) Snart starter de vel med å sende utsatte faktura til inkasso. Dette skal være et seriøst selskap som virker ut som de prøver å melke mest mulig penger ut av kundene uten å faktisk opplyse om det. La meg avslutte med at et gebyr er mer enn nok for utsettelse, og som faktisk utgjør mer enn forsinkelsesrenter, men Telia er så fuck up at de skal melke ut det de kan... Opplys kundene deres om dette med forsinkelsesrenter når de utsetter en faktura, eller er dere redde for at kunden skal klage som jeg faktisk gjør nå. Telia prøve å gjemme dette i sine avtalevilkår i håp at ingen skal se dette slik de kan melke som f*** gjør det mer synlig og opplys om det når man utsetter faktura for søren!

Dårlig service

Omtale av  Turid

Min sønn og jeg har hvert vårt abonement hos Telia,men hans tlf står på meg og min tlf står på han og dere klarer ikke å skille de fra hverandre.Dritt selskap

Dårlig kundeservice

Omtale av  Jan

Jeg syns det er merkelig at et telefonselskap er så lite interessert i å snakke med kundene. satt i telefonkø over 25 min, samtidig var det 15 min ventetid på chatten. Hadde kun et par enkle spørsmål. Når jeg satt der som lojal kunde i mange år tenkte jeg - Hvorfor i all verden skal jeg bruke dem?

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Ansvarsfraskrivelse.

Omtale av  Øystein

Står ikke for det dem seier. Ansvars fraskriver. Kunden er ikke verd noe. Styr unna.

Elendig på landet

Omtale av  Eivind

Billig, men elendig dekning utenfor de store byene. Man må aldri tenke på å bytte om man prater mye i telefon langs landeveien!

Telia Mobil har 760 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Telia Mobil mener

Telia Mobil

Har tilegnet profilen
Telia Mobil deltar på Bytt.no

Telia Mobil har tilegnet sin profil på Bytt.no og kan derfor svare på omtaler og invitere sine kunder til å dele erfaringer.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer ikke omtaler
Telia Mobil besvarer ikke omtaler

Telia Mobil har de siste 12 månedene ikke ønsket å kommunisere med sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter omtaler
Telia Mobil ønsker tilbakemeldinger

Telia Mobil benytter Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis innhente omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR