Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Xplora Mobile
1.8
94 verifiserte omtaler

Xplora Mobile omtaler og erfaringer

Ingen trend

Xplora Mobile har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

1.8
Dårlig
94 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#22
Forferdelig
Xplora Mobile er rangert
#22 av 22 mobilselskaper
14%
Dårlig
14% anbefaler Xplora Mobile
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 94 omtaler om Xplora Mobile

FILTRER OMTALER
10
2
3
8
71
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Xplora Mobile
Xplora Mobile har 94 verifiserte omtaler på Bytt.no

fordekt mobil abonnement

Omtale av  Rune

Ble ikke opplyst ved kjøp at denne klokken har eget mobilabonnement. Går ikke an å bruke gratisabonnement fra ICE for barn. Er ikke interessert i dyre abonnement for små barn når dette er gratis fra andre mobilleverandører. Styr unna!! Denne klokken returneres til komplett i henhold til angrefrist!

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Xplora Mobile?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Dårlig kundeservice

Omtale av  Tommy

Klokken er super når den virker, men det gjør den ikke alltid i appen selv med explora abonnement som den trenger for at den skal fungere optimalt. Har 2 stk. Klokker. Køpte en til nylig, men ved overflytting / portering av tidligere tlf. Nr på den ene klokken fra en annen operatør til explora, så virker det som nå at tlf. nr. Er blitt Kansellert slik at klokken ikke kan aktivere seg. Kundeservice er bare å få tak i tirsdager og torsdager! Har forsøkt å finne en løsning, og har måtte forklare på mail gjentagende ganger, da det ikke er en fast person å kunne forholde seg til. Dette har nå pågått i ca. 1 måned. Explora nekter for at det er deres feil / påstår at nummeret ikke har vært i bruk tidligere. Ganske frustrerende å ikke kunne ta i bruk et produkt man har kjøpt for over 1måned siden. Abbonnementet er relativt dyrt, 129kr mnd De svarer på mail.

Styr unna

Omtale av  Eli

Vi har nylig kjøpt Xplora 3 og det er ikke mulig å gjennomføre oppstart-prosedyre. Vi har brukt flere dager, og det er ingen hjelp å få. Ikke verdt det.

Tungvint måte å si opp abo

Omtale av  Linda

Var så dum og kjøpte abo for 1 år, sønnen min brukte aldri klokka og når jeg fikk sagt det opp måtte jeg jaggu betale for en måned ekstra. Veldig krånglete å si opp abo, kan ikke gjøres via app, nei man må sende inn et skjema til kundeservice.

Helt ubrukelig kundeservice

Omtale av  Petter

Bestilte ny klokke da min datter mistet den første. Ble aldri sendt. Viste seg at jeg måtte "aktivere bestillingen" noe ingen andre krever. Ikke ble jeg varslet om dette heller. Da den endelig ankom var den uten nytt SIM-kort som jeg ble lovet fulgte med. Kundeservice klarte heller ikke sende meg nytt da de måtte ha det gamle SIM-nummeret...som er borte... Klokkene er OK, men styr for all del unna mobilabonnementet!!!

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Styr unna

Omtale av  Ingrid

Ikke fornøyd. Kjøpte med abonnement og betalte for ett år. ANGRER. Har dårlig batteri kapasitet. Plutselig virker ikke gps. Ikke alltid det vises at noen har ringt. Må oppdateres ofte,og ta blir det bare tull. Dette skulle være en bursdagsgave som skulle gi vårt barn og oss foreldre trygghet i hverdagen,men det har bare skapt sinne og irritasjon. Ikke verdt pengene.

Bra nok👍

Omtale av  Jan

Har 2 klokker i hus som begge er i daglig drift. Hatt nr1. i 3år og nr2. i 2år. 1 har vært på rep: Kunne ikkje svare ved mottak av annrop og kunne ikkje høre noko i andre enden når ho fekk svart. Tok veldig lang tid før den kom tilbake, men etter litt masing på salgsted fekk vi ny. Denne har fungert heilt ypperlig. Appen er fra tid til annen litt ustabil, men kom seg etter oppdatering. Bruker sporingfunksjon mykje då vi har ei som er litt i overkant vims. Det mest negative med xplora er vell kanskje prisen på abonemanget og at du ikkje kan spore klokken uten det. Koster oss ca 3000kr i året med 2 klokker. Oppsumert: fornøyd med produktet, litt dyrt abonemang men er på vei til å kjøpe nr 3 til minstejenta.

Xplora Mobile har 94 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Xplora Mobile mener

Xplora Mobile

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR