Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Altibox TV
2.5
392 verifiserte omtaler

Altibox TV omtaler og erfaringer

Ingen trend

Altibox TV har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.5
Middels
392 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
#1
Utmerket
Altibox TV er rangert
#1 av 5 tv-selskaper
52%
Bra
52% anbefaler Altibox TV
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!

Utforsk 392 omtaler om Altibox TV

FILTRER OMTALER
114
79
39
49
111
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Altibox TV?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Bra og dyr.

Omtale av  Even

Bra men veldig dyr pakkeløsning. Betaler samlet mye for tv uten at det er mange kanaler. Skulle kunne silt ut til de kanalene man vil se.

Får ingen hjelp!

Omtale av  D

Model A dekoder dårlig, siden vi har fått den har ikke vi hatt en dag TV uten problemer. Har vært i kontakt med kundeservice via chat og tlf flere ganger de bare opprettet sak uten at vi hører noe mer fra Altibox. Jeg betaler fullpris for ingen tv tjenester. Det er dårlig vurderer å si opp.

Toppers

Omtale av  Per M. D

Supert tv tilbud. Aldri hatt problem. Flotte sportssendinger

Veldig, veldig dårlig support

Omtale av  Tom

Support har tilsynelatende ingen teknisk innsikt og har åpenbart dårlig kunnskap om feilsøking på eget utstyr. Samme lave nivå er det dessverre på innsatsvilje hos support. Veldig, veldig frustrerende. Det er nok enklere å skifte leverandør enn å løse problemer hos Altibox. Virker i tillwg umulig å få Altibox fjernkontroll til å styre volum på tilkoplet lydsystem / reciever. Litt grunnleggende teknisk kunnskap hos support hadde vært en god start Altibox!

ustabilt

Omtale av  Frank

Signaler er ustabile. IKKE BRA. Kommer ikke til å anbefale dette til noen i min bekjentskapskrets

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Tv fryser

Omtale av  Arne H. B

Tv bilde fryser og har gjort dette i over ett år. Har kontaktet dem utallige ganger og de klarer ikke fikse det. Nå er det nok og bytter leverandør.

Dårlig service, mye tekniske feil

Omtale av  Kåre B. G

Elendig kundeservice. Mye tekniske feil gjentagene, med to måneders perioder; fryste bilder, hengende bilder, lyd forsvinner på forskjellige kanaler. Løsning fra altibox; skru av og vent i 1 minutt. Er ikke godt nok, dårlig info om produkter- endring og er dyrt ift det elendige tilbudet. Dårlig avtale med Tv2, hvor en blir mer avhengig av "pakker" enn å plukke etter eget behov.

Dårlig internettforbindelse

Omtale av  Hege

Har stadig dårlig internettforbindelse og ramler ut av nettet til stadighet.

Bra kundeservice men ikke på kompensasjon

Omtale av  Kenneth H

Jeg er ganske fornøyd med Altiboks med stabilt og raskt nett men har hatt problemer med min Modell A dekoder og en feilkode P 204 i over 6 mnd. Synes burde fått mye mer enn 3 mnd gratis tv og nett,der var jeg mer fornøyd med Allente men forblir hos Altiboks da jeg betaler minimum via borettslaget jeg har avtalen med.

Stort sett bra, men begynner å bli dyre.

Omtale av  Rogern

Hva betaler vi for når de beste programmene går på betal-tv. Resten er jo bare stort sett bare reklame, repriser og gamle slitte filmer og serier.

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Bra service arbete.

Omtale av  Ulf K

Har haft Altibox i 2 år nu och är mycket nöjd med företaget. Fick ett fel igår som fryste bilden, tog kontakt med servicen som fixade problemet på ett mycket bra och snabbt sätt. Jag har bara positiva erfarenheter av detta företag.

Den nye dekoder er elendig . Innlegget mitt er delvis kopiert fra et tilsvarende innlegg.

Omtale av  Arne K

Budte dere ikke tilbakekalle den nye dekoderen ? Produktet er svært dårlig og vi budte ikke betale full pris for dette. Antar at forbrukerombudet tar kontakt om saken.Har vært kunde i mange år uten noen større problemer. Kundeservice helt topp. Så en dag streiket dekoder. Fikk ny etter få dager. Da startet alle problemene, bilde fryser, lyd blir borte. Så blir skjermen svart, dekoder starter på nytt igjen og igjen. Så har vi problemet med spoling og program sat på pause. Før gikk det sømløst nå hopper fremover helt uten kontroll. Program satt på pause, det gikk noe minutter og vi skulle forsette å se programmet, ble igjen skuffet for ente gang, bilde helt frosset, ikke mulig å spole frem eller tilbake. Vi har fått beskjed fra Altibox at vi må ringe med en gang når problemene inntreffer. De fleste på service er hyggelige folk. Dette er bare en del av problemene siden vi fikk den nye dekoderen. Altibox er ikke tjent med et så dårlig produkt. FIKS DETTE OMGÅENDE ELLERS MISTER DERE MANGE KUNDER

Ny dekoder, helt ubrukelig.

Omtale av  Øivind

Har vært kunde i mange år uten noen større problemer. Kundeservice helt topp. Så en dag streiket dekoder. Fikk ny etter få dager. Da startet alle problemene, bilde fryser, lyd blir borte. Så blir skjermen svart, dekoder starter på nytt igjen og igjen. Så har vi problemet med spoling og program sat på pause. Før gikk det sømløst nå hopper fremover helt uten kontroll. Program satt på pause, det gikk noe minutter og vi skulle forsette å se programmet, ble igjen skuffet for ente gang, bilde helt frosset, ikke mulig å spole frem eller tilbake. Vi har fått beskjed fra Altibox at vi må ringe med en gang når problemene inntreffer. De fleste på service er hyggelige folk med unntak av noen tullinger som Altibox må kvitte seg med. Skulle få ny kabel i løpet av et par dager som kunne fikse problemene, ingen kabel var sendt, glemt hele kablen fikk vi beskjed om. Dette er bare en del av problemene siden vi fikk den nye dekoderen. Altibox er ikke tjent med et så dårlig produkt. FIKS DETTE OMGÅENDE ELLERS MISTER DERE MANGE KUNDER

Kostbar

Omtale av  Unni

Ønsker rimeligere tilbud. Jeg bruker stort sett bare NRK 1 og 2. Av og til Tv2.

Dekoder boks er ikke bra !! ( levert feb 2023)

Omtale av  Staale

Dekoder boks ( levert feb 2023) , kommer med feilmelding titt og ofte. Nå senest feil p001.

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Veldig bra

Omtale av  Sindre S. V

Dem er veldig gode, man får hastighet og alt man trenger, men prisen er meget høy. Skulle ønsket dem valgte bort TV2 og heller holdt en lav abonemangs-pris.

Altibox TV

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR