Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juli 2024
Altibox TV
2.6
416 verifiserte omtaler

Altibox TV omtaler og erfaringer

Positiv trend

Altibox TV opplever for tiden en positiv trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

2.6
Middels
416 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
#1
Utmerket
Altibox TV er rangert
#1 av 5 tv-leverandører
51%
Middels
51% anbefaler Altibox TV
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!

Utforsk 416 omtaler om Altibox TV

FILTRER OMTALER
117
83
44
55
117
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Altibox TV?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Verste dekoder jeg har hatt!

Omtale av  Torbjørn H

Fikk innlagtAltibox nettopp, fiberen fungerer greit, men kronglete og tungvint oppkobling, lite logisk. Men den dekoderen de leverte, DET er det verste jeg noensinne har brukt! Og jeg har hatt dekodere fra alle leverandører før. Måtte velge Altibox fordi de samarbeidet om en pakke med en lokal bredbåndsleverandør. Dekoderen er ikke kompatibel med surroundforsteren min, ikke surroundlyd i det hele tatt, bare noen få høytalere med lyd i. Og den menyen og det grensesnittet er det verste jeg har opplevd. Koblet bare fra og koplet inn dekoderen fra Allente, den virker helt perfekt med min tv og receiver.

Dårlig dekoder…

Omtale av  Tine

Dekoder fryser, er treg og er dårlig på ting som spoling

Dårlig kundeservice

Omtale av  Frode D

Konkurrent av Altibox kom med tilbud om tv/internet tjenester. Skulle få mail fra Altibox men fikk ikke svar den har sikkert havnet i spam som tømmes etterhvert. Ringer for å få ordnet med en liten forståelse for at de faktisk har fått 15.000 kr. Uten at vi har brukt dem. Det ble bare en iskald klapp på skulderen og sagt at om du ønsker å si opp så følger vi avtalen vår og fra i dag 19.02.24. Så opphører deres abonomentet 01.04.24. Ikke engang mulig å få de til å kutte abonnementet fra 01.02.24 og slippe denne fakturaen eller 01.03.24. Ekstremt missfornøyd med kundeservice hos Altibox. Vi kommer aldrig til å være kunde der igjen. Mvh meget missfornøyd ex-kunde

Ren svindel og lureri..

Omtale av  Trond S

Holder ikke avtal....skulle betale 21000 første året, endte på 31000, ble svindlet for 10000. De greier ikke å fakturere på en valgt dato, men du kan utsette hvis du logger deg inn.....bare rør selvfølgelig. Sier de ikke kan sette fast dato for fakturering, men ALLE som har jobbet med databaser ved at det er null problem. Samme svadasvar hver gang du ringer kundeservice...."vi skal ta det videre" du får aldri svar....ventet 6 mnd purret, samme svada svar...

Fornøyd

Omtale av  Fredrik

Stabilt, lite tull med faktura og tjeneste. Var litt tull i starten med å få aktivert "min side", og de kunne være vanskelig å få tak i på tlf. Men utenom det er jeg fornøyd.

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Veldig dyrt

Omtale av  Sven

Altibox er veldig dyrt. Du må kjøpe mye poeng for å se sport.

wi-fii

Omtale av  Harald J. S

veldig dårlig wifi,og veldig dyrt.Klagde første gang for over 2 år siden,jeg mener det er feil med routeren,men får ikke noe gehør for det.

Litt dyrt

Omtale av  Anja H. A

Veldig bra , men litt dyrt…. gode tjenester og hastighet

Spoling forbi reklamer fungerer ikke

Omtale av  Frode

spoling forbi reklame fungerer ikke 😡 dette fungerer fint på alle andre leverandører

Altibox har tapt seg voldsomt!

Omtale av  Håvard

Har i 15 år vært strålende fornøyd med altibox, men etter 2 år med den nye sentralen vil jeg absolutt ikke anbefale altibox til noe

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Innhold er dårlig i forhold til pris

Omtale av  Jahneinar S

Prisen på pakken gjenspeiler ikke innholdet, alt for dyrt.

Bra hele vegen

Omtale av  Stian A

Bra fra start til slutt. Ordner alltid opp når noe har vært tull

Bra nett / TV løsning står ikke i forhold til pris.

Omtale av  Bob39

Kanalene har mye reklame. Man betaler i praksis mye for å se reklame. Film og serier på tradisjonelt vis er No Bueno! Vi streamer utelukkende Film og Serier for å unngå idiotiske reklamer. Dekoderen er til tider ustabil og hakker / Fryser. "IPTV har stoppet" kommer stadig opp. Kjekt at man kan se programmer om igjen og spole forbi reklamepauser😄 Men hender dekoder fryser og man må starte på nytt. Konklusjon: Bra nett men for dårlig TV løsning / Dårlig utvalg av kanaler i fht. Pris. Altibox appen er jevnt over en bedre løsning i fht. Dekoder. Den gamle Motorola dekoderen var mye bedre enn de nye Kina-boksene🤮

Jeg vil ha kunderservice der hvor jeg er kunde !

Omtale av  Dolf C

Bra er: - at det funker, stort sett. Dårlig er: : - hvis du har et problem eller spørsmål, har du allerede oppgitt din postkode, telefonnummer og e-mail adresse - alle kjent hos Altibox. - etter en stund kommer kundeservice-medarbeider i bilde - som da først vil vite ting som kundenummer, gate-adresse osv - før vedkommende ikke kan svar på spørsmålet! - Men isteden henviser til den lokale partnerbedrift (Altifiber i mitt tilfelle). - Der kan du da begynne på nytt, hvis du får tak i de - hvis du gidder, da.

Dritt

Omtale av  Ruben

Internett funker bra. Men TV løsningen har blitt mye verre etter at de skiftet dekoder og ny fjernkontroll - Bare dritt! Bildet fryser, umulig å vite hvor man havner hvis man spoler frem el. tilbake. Ift hvordan Altibox funka frem til dette skiftet har de falt fra en tier til en ener. Eksempel: I dag hadde jeg tatt opp en fotballkamp. Så var jeg innom vg hvor det sto; "se alle målene! " WTF: Det er jo bare ett mål! Men neida. Altibox fucka opp denne opplevelsen også: Greide hverken å ta opp kampen eller oppdatere seg på TV kanalen. Synd! For hvor vanskelig kan det være i 2023???

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Elendig tv ustabilt bredbånd, elendig service.

Omtale av  William

Boretslag byttet til altibox, med Bergen fiber. En helt forferdelig opplevelse. Styr unna, betale for dette surret er ran. Har ringt kundeservice og klaget på dekoder og ustabilt nett, får som svar at jeg ikke er alene og at andre har det verre? Boken bruker 2-10 min på å starte, kan når som helst skru seg av med feilkode. Internett forsvinner plutselig og med enorme svingninger på hadtighet, kunne jeg sagt dette opp hadde jeg gjort det for lenge siden.

Altibox TV

Har ikke tilegnet profilen
Altibox TV deltar ikke på Bytt.no

Altibox TV har ikke tilegnet sin profil på Bytt.no for å besvare spørsmål, løse problemer eller vise takknemlighet til nye og eksisterende kunder.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no og dermed vise nye og eksisterende kunder at de bryr seg om tilbakemeldinger. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer ikke omtaler
Altibox TV besvarer ikke omtaler

Altibox TV har de siste 12 månedene ikke ønsket å kommunisere med sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Altibox TV henter ikke inn tilbakemeldinger

Altibox TV benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR