Meny

Fjordkraft omtaler og erfaringer

1,6/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Brukervennlighet
Dårlig
79
av 80 innen
strømselskap
13%
anbefaler
Fjordkraft

"Problems every month with bills. AVOID!!"

Omtale om Fjordkraft skrevet av S for 09.11.2017 18.03

Fjordkraft har totalt 188 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Fjordkraft?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Problems every month with bills. AVOID!!"
2 syns denne omtalen er nyttig

Every month I have been with Fjordkraft I have been overcharged. I send in the måleravlesning to them every month, but they have charged me hundreds of kroner for many more hours than I have used. This last month I got a large purregebyr and forsinkelsesrente for a wrong bill which I thought I have sorted out with them 3 months ago! I am sick of having to check every bill, and always finding problems and having to spend a lot of time on the phone putting it right, so I am leaving them now. They might seem cheap, but after so many months of problems, I believe they must be deliberately attempting to defraud their customers, either that or just unbelievably incompetent.
Horrible company- avoid like the plague!

Bytt.no
"Problems every month with bills. AVOID!!" skrev S om Fjordkraft

Har du en tilsvarende erfaring med Fjordkraft?
Gjør som S og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Fjordkraft du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Billig"

Billigste strømmen jeg har hatt. Aldri hatt noen problemer med fakturering eller lignende.

Kundetilfredshet
"Slitsom dørselger"
4 syns denne omtalen er nyttig

Dørselger som kom med et kjempe tilbud på strøm. Sa at jeg er fornøyd med det jeg har. Han snakket videre over hodet på meg om hvilke fantastiske priser de har sammenlignet med andre.

Jeg takket pent nei.
Svaret: men alle de andre naboene dine gjør jo det!
Mitt svar: Ja det er deres valg. Jeg velger å ikke endre. I så tilfelle ønsker jeg å lese vilkårene deres hvis jeg skal endre til noe som helst.

Vedkommende kunne ikke framvise vilkår med mindre du registrerer deg. Jeg nektet å gjøre det, for da ender du som kunde = du blir lurt!

Meget pågående å vil ikke ta nei for et nei! Respektløst å komme til andres hjem å prakke på varer og tjenester som ikke er av interesse.

Kundetilfredshet
"Netthandel"
5 syns denne omtalen er nyttig

Dette er å kalle en bløff. De lover og lover og lover til gull men holder ingen ting. Har bestilt siste 9 måneder opp mot 30 netter på hotel til nærmere 20.000,- Kroner og har fått godskrevet kr 119.- (og de lover opp til 8%). Har purret og purret og de lover å ta kontakt for å ordne opp, men ingenting hender.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Burde hatt null stjerner"
6 syns denne omtalen er nyttig

Forrige eier av huset var kunde hos Fjordkraft og jeg valgte dessverre å fortesette strømabonnementet der - en kort stund. Maken til slett kundebehandling skal du lete lenge etter. De noterte feil mailadresse så fakturaene kom ikke til meg og jeg endte opp med inkassosak. Jeg trodde jeg fikk kvartalsregning så jeg tenkte overhodét ikke at noe var galt. Betalte kravet omgående og ba om kopi av de fakturaene som var feilsendt. Svar: det er umulig for vi sender dem ikke ut selv, men har et byrå som gjør det. Videre var beskjeden at Fjordkraft hadde ikke noe ansvar for de opplysningene fatureringsselskapet hadde. Spydig sa damen hos Fjordkraft at jeg måtte sjekke spamfilteret mitt for det var hos meg feilen måtte ligge. Nei det var ikke det. Som sagt, Fjordkraft hadde notert feil mailadresse.
Arrogant, nedlatende og lite hyggelig behandling. Jeg får nesten lyst til å snakke til alle dem fra Fjordkraft som spretter frem på kjøpesenteret og sier Hvilken strømleverandør har du? Det har Fjordkraft ingenting med, og deres selgere burde lære en annen måte å henvende seg til folk på hvis de skal skaffe flere kunder.

Fjordkraft har totalt 188 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR