Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juli 2024
NordlysEnergi
1.6
499 verifiserte omtaler

NordlysEnergi omtaler og erfaringer

Ingen trend

NordlysEnergi har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

1.6
Dårlig
499 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#88
Forferdelig
NordlysEnergi er rangert
#88 av 88 strømselskaper
24%
Dårlig
24% anbefaler NordlysEnergi
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 499 omtaler om NordlysEnergi

FILTRER OMTALER
97
22
10
24
346
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om NordlysEnergi
NordlysEnergi har 499 verifiserte omtaler på Bytt.no

Svindel i rompa

Omtale av  Misfornøyd

Skal liksom være billig. Men er heller 40-60øre/KWh dyrere enn konkurrentene. Selger rushet gjennom dette med bindingsavtale og bruddgebyr, bare for å få haket det ut og få din signatur. Føler meg lurt og utnyttet av et drittsystem ut av annet like. Selskapet burde tilbakebetale penger til kundene og deretter nedlegges. Unner samtlige som jobber i dette selskapet å tråkke på Lego

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med NordlysEnergi?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Svindel og bedrag.

Omtale av  Ole M

Jeg trodde jeg hadde gjort en god avtale med dem, men så viste det seg at de fakturerte meg for mye og hadde løyet om sin topp 3 prisgaranti. Jeg føler meg lurt og opprørt over behandlingen jeg har fått fra dem. Jeg vil ikke anbefale Nordlys Energi til noen. Ikke la deg lure av for gode tilbud og lovnader om billige priser. Det kan ende opp med å koste deg mye mer enn du tror. Gjør gjerne noen søk på Nordlys Energi på Google, så dukker det fort opp artikler om svindel som beskriver hvordan de har holdt på.

STYR UNNA - Dårlig kundeservice skal man lete lenge etter

Omtale av  Ronald W

-Dårligste kundeservicen jeg har opplevd -Svært dårlige priser -Skjulte gebyrer de nekter å informere om før de trer i kraft. -App som ikke viser påløpte kostnader engang. -Ingen mine sider funksjon Fikk SMS om et påstått bruddgebyr. De svarte ikke på telefonen om hva det gjaldt. Brukte over en MÅNED på å svare på mail. Kunne aldri anbefalt dette til noen.

100% misfornøyd

Omtale av  Iselin K

Etter å ha vært kunde i nesten 2 år mottok jeg varsel om gebyr fordi jeg ikke hadde sagt opp strømmen 3 mnd før jeg flyttet. Aldri vært noen problem med andre leverandører i forbindelse med flytting. Tok kontakt med kundeservice som va alt annet en hjelpsomme og serviceinnstilt.

Største Scamme selskapet i Norge

Omtale av  Jonas

Jeg ønsker å advare alle mot verdens største Scamme firma. Jeg inngikk en "Spotpris" avtale med dem for over et år tilbake, denne såkalte spotprisavtale viste seg å være bygget på scam fra ende til annen og jeg ble belastet opp mot 2kr mer per kWh fra spotprisen de aktuelle dagene!!!! Da jeg tok kontakt kom dem med masse vissvass bullshit om at jeg hadde variabel spotpris noe jeg er 100% uenig i. Jeg fikk en strømregning tilsvarende 5x større enn noe annet strømregning jeg har hatt noen gang tidligere. Jeg ønsket derfor å si opp avtalen min. Meldte at jeg ønsker å avslutte avtalen med dem etter 3 måneder oppsigelsestid. 3 måneder etterpå spør jeg hvor mye det er igjen av avtalen fordi jeg ønsker meg vekk fra det dritt selskapet og får beskjed om at jeg vil bli belastet 1200kr ekstra i bruddgebyr fordi jeg ikke har sagt opp. Jeg advarer ALLE mot det forbanna selskapet som ikke gjør annet enn å stjele fra sine kunder til de grader. Jeg kan melde at jeg kommer til å føre sak mot dem i alle mulige instanser mest av prinsipp. HOLD DERE LANGT UNNA DET SELSKAPET HER!!!!!!

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Styr unna

Omtale av  Louise

Dyr strøm, skjulte kostnader, uprofesjonell kundeservice. Tre måneders oppsigelsestid OG sluttgebyr. Faktisk aldri opplevd maken. Styr unna.

Top tre dyreste garanti strømavtale

Omtale av  Siri

Unngå å bli kunde her. Strøm blir utrolig dyr etter 4 månder. Jeg betaler minst 1 kr ekstra per KWh i følger til gjennomsnittlig strømpris. 12 måneders bindingstid+ 3 måneders oppsigelse. Et heftig bruddgebyr til 2100 kr, eller 1200 kr for å tre ut oppsigelse. Det faktisk lønner seg å betale gebyr og gå ut av avtalen så fort som mann kan.

NordlysEnergi har 499 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til NordlysEnergi mener

NordlysEnergi

Har ikke tilegnet profilen
NordlysEnergi deltar ikke på Bytt.no

NordlysEnergi har ikke tilegnet sin profil på Bytt.no for å besvare spørsmål, løse problemer eller vise takknemlighet til nye og eksisterende kunder.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no og dermed vise nye og eksisterende kunder at de bryr seg om tilbakemeldinger. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer ikke omtaler
NordlysEnergi besvarer ikke omtaler

NordlysEnergi har de siste 12 månedene ikke ønsket å kommunisere med sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
NordlysEnergi henter ikke inn tilbakemeldinger

NordlysEnergi benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR