Meny

NTE omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til NTE
2,5/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Brukervennlighet
Middels
97
av 106 innen
strømselskap
20%
anbefaler
NTE

"Billig avtale og enkel kommunikasjon"

Omtale om NTE skrevet av Andreas S. P for 02.08.2021 17:00

NTE har totalt 15 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med NTE?
Andreas S. P
Kundetilfredshet
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Vurderer å bytte selskap
"Billig avtale og enkel kommunikasjon"
1 syns denne omtalen er nyttig

Billig avtale og enkel kommunikasjon uten bindingstid er akkurat det jeg så etter. Funker bra så langt

Svar fra NTE
10.08.2021 09:20
Hei Andreas. Tusen takk for god tilbakemelding, hyggelig å høre at du har funnet en bra avtale som passer for deg! Med vennlig hilsen oss i NTE.
Bytt.no
"Billig avtale og enkel kommunikasjon" skrev Andreas S. P om NTE

Har du en tilsvarende erfaring med NTE?
Gjør som Andreas S. P og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om NTE du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Alexander
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Slå Spot: Veldig god avtale. Anbefales!!"
6 syns denne omtalen er nyttig

Denne avtalen er veldig bra. Før Slå Spot hadde jeg 42kr måneden og 5 øre kw/t påslag hos Fjordkraft. En hyggelig dørselger kom på døren min og hjalp meg bytt strømavtale til Slå Spot på døren. Jeg skjønner ikke omtalene om at Slå Spot er dårlig. Fakturaene mine gikk ned med minst 20%. Jeg er stor fornøyd og skal fortsette med denne avtalen. Man kan si at jeg har spart rundt 800kr på 3 måneder takk til Slå Spot.

Svar fra NTE
29.06.2021 15:27
Hei, Alexander. Så hyggelig å høre at du er fornøyd med strømavtalen, og at du har merket en positiv utvikling på strømregningen din. Det at strømregningen har blitt lavere, viser at du har funnet en avtale som passer deg og ditt forbruk godt. Takk for din tilbakemelding og at du tok deg tid til å legge inn en omtale. Med vennlig hilsen oss i NTE.
Kundetilfredshet
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Unngå "Slå spot""

Inngikk "Slå spot" avtale med NTE etter en overbevisende presentasjon av dørselger, som antageligvis ikke forstod avtalen noe bedre enn jeg gjorde der vi stod. Etter snart et år er det tydelig at avtalen har kostet meg mer enn enhver ordinær avtale om spotpris, muligens opp mot et par tusen kroner, men det krevde en grundig kikk på de faktiske fakturaene opp mot vilkårene i andre avtaler for å forstå det. Påslaget per kw/h gjør det antageligvis nærmest umulig å over tid sitte igjen med en lavere pris enn spotpris som forbruker. Oppdaget også at Forbrukerrådet advarer sterkt mot denne typen avtaler.

Svar fra NTE
31.05.2021 20:46
Hei, Henrik. Takk for tilbakemeldingen din. Om slå spotpris er mer lønnsom enn for eksempel vanlig spotpris kommer an på forbruket hos hver enkelt. Det kan derfor bli noen kroner i forskjell, men ikke flere tusen kroner. Da må du ta kontakt med oss slik at vi får sett nærmere på dette. ([email protected] eller ring oss på 741 50 200). Slå spotpris betaler du spotpris + 10,275 øre/kWh, mens ved vanlig spotpris hos oss betaler du spotpris + 42kr i mnd. og 5,215 øre/kWh som blant annet inneholder kostnad for lovpålagt elsertifikat. Om du føler at selger ikke har oppgitt tilstrekkelig med informasjon, så beklager vi det. Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss, vi verdsetter all tilbakemelding. Ønsker deg en god dag. Med vennlig hilsen oss i NTE.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Svake priser, gammeldagse rutiner."

Bruker dørselgere med villedende priser. Hadde dem i nærmest 2 år. Gammeldags og dårlig, forjener ingen kunder. Byttet til Tibber, gjør det du også..

Svar fra NTE
12.05.2021 09:34
Hei, Kim. Ser du har hatt en dårlig opplevelse med oss, og det er vi lei oss for. Våre dørselgere skal være ærlig om priser og informere om vilkår. Opplever du det motsatte så ønsker vi gjerne å bli kontaktet slik at vi kan se nærmere på saken. På den måten får vi forbedret oss. Det er synd å høre at du mener at vi ikke fortjener kunder. Hva du mener er gammeldags og dårlig er vi interesserte i å høre mer om. Deres tilbakemeldinger er ekstremt viktige for oss, og det er alltid kjekt å få vite hvordan vi oppfattes utad. Om du har tid og lyst til å komme med en mer utfyllende tilbakemelding, kontakt oss gjerne på Facebook per melding eller via e-post til [email protected] Med vennlig hilsen oss i NTE.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Vurderer å bytte selskap
"Prisøkning"

Jeg har NTE for mer enn ett år og har vært veldig fornøyd med NTE . Det var helt ok priser, men etter det siste måneder betalte jeg dobbelte av det vi hadde betalt tidligere

Svar fra NTE
07.05.2021 08:51
Hei, Za. Så hyggelig å høre at du har vært fornøyd med oss. Med hensyn til prisøkningen; har du tatt kontakt med vår kundeservice for å se på hvorfor prisen har steget hos deg? Send oss gjerne en melding på Facebook eller en e-post til [email protected], sånn at vi kan få en oppklaring i dette :) Med vennlig hilsen oss i NTE.
NTE har totalt 15 omtaler på Bytt.no
NTE strømpriser
Alle strømpriser
Bytt til NTE
SJEKK OM NTE KAN LEVERE STRØM TIL DEG
DOVRE
NTE leverer strøm til DOVRE
ÅRLIG STRØMFORBRUK Usikker på forbruket ditt?
Ditt strømforbruk (kWt/år)
16 000 kWt
1000 kWt 50 000 kWt
Omtaler
Overblikk
Pris pr. mnd
Bestill
NTE Webspot
Timespot - NTE
15 omtaler
Garantert pris i minst 12 måneder
Etterskuddsvis betaling
Ingen bindingstid
Ingen betalingskrav
968 kr /mnd
72,57 øre/kWt
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Spotpris
Spotpris - NTE
15 omtaler
Garantert pris i minst 12 måneder
Etterskuddsvis betaling
Ingen bindingstid
Ingen betalingskrav
1 099 kr /mnd
82,44 øre/kWt
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR