Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mai 2024
Talkmore Strøm
4.7
373 verifiserte omtaler
Talkmore Strøm-kunder får Vibb som ny strømleverandør
Talkmore slutter å selge strøm. Fra og med 12. september får alle Talkmore Strøm-kunder Vibb som ny strømleverandør. Klikk her for å gå til Vibb.

Talkmore Strøm omtaler og erfaringer

Ingen trend

Talkmore Strøm har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

4.7
Utmerket
373 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
-
IKKE NOK OMTALER
Talkmore Strøm trenger minimum 10 omtaler.
92%
Utmerket
92% anbefaler Talkmore Strøm
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 373 omtaler om Talkmore Strøm

FILTRER OMTALER
328
14
5
7
19
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Talkmore Strøm
Talkmore Strøm har 373 verifiserte omtaler på Bytt.no

Fantastisk kundeservice

Omtale av  Trond

Byttet strømleverandør til Talkmore og opplevde en utrolig hyggelig ung dame som kundebehandler!

Svar fra Talkmore Strøm
07.10.2022 09:44

Hei, Trond! Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en tilbakemelding til oss! At du hadde en god opplevelse når du var i kontakt med kundesenteret er veldig godt å høre, og vi skal gjøre alt vi kan for dette også er tilfellet ved andre henvendelser i fremtiden. Ha en fin helg! Hilsen Didrik.

Nyttig (0)

Enkel oversikt, fantastisk app

Omtale av  Hallvard M

Jeg er kjempefornøyd med Talkmore strøm. Lett å holde oversikt både på strømprisene, forbruk, og pris jeg må betale i strømregninga. Appen er oversiktelig å lett å bruke

Svar fra Talkmore Strøm
05.10.2022 15:07

Hei Hallvard! Herlig med en så fin tilbakemelding! Appen er noe vi er stolte av og kontinuerlig jobber med å forbedre. Ha en fin uke videre, hilsen Didrik.

Nyttig (0)

Godt fornøyd

Omtale av  Malvin T

Har ikke vært medlem så lenge men så langt positivt fornøyd. Enkel avtale. Spotprisavtale pluss kr 49 pr mnd til leverandøren. Dessuten får jeg ekstra rask kundebehandling! Har aldri ventet mer enn to tre minutter. Viktig!

Svar fra Talkmore Strøm
05.10.2022 15:05

Hei Malvin! Tusen takk for en super tilbakemelding! At du trekker frem kort ventetid som et ekstra pluss er veldig gøy! Takk igjen. Ha en fantastisk dag videre, hilsen Didrik.

Nyttig (0)

Mas og mas!

Omtale av  Isabel

Dere ringer og maser hele tiden. Jeg vil ikke bytte strømavtale. Har sagt ifra til dere alle de 4 gangene dere har ringt. De tre første gangene har selgeren vært hyggelig og tatt nei som et nei. Sist ringte en dame og jeg sa igjen at jeg ikke var interessert. Hun tok ikke nei for et nei. Hun fortsatte å mase og jeg sa flere ganger nei og at jeg ikke hadde tid til å snakke da jeg stod i butikken. Hun kunne ikke forstå hvorfor jeg ikke ønsket en «bedre» strømavtale og hvorfor hun ikke kunne bare «sette meg opp på ny avtale om 4 uker». Jeg blir ikke fort sint, men når dama blir merkbart irritert fordi jeg ikke vil ha deres strømavtale og ikke tar lar meg legge på selv om jeg har sagt flere ganger at jeg må gå. Jeg er ikke sånn som bare legger på. Det er uhøflig. Dere må forstå at slik masing og tigging blir for dumt? Jeg fortalte også at min nåværende strømavtale ikke står på meg engang, men min samboer, og at jeg ikke kunne bare si ja og bytte uten å ha snakkes med han. Det brydde hun seg ikke om «jamen det er jo bare å bytte tilbake hvis dere ikke er fornøyd»..det er ikke det som er poenget. Poenget er at jeg ikke kan ta denne avgjørelsen alene, noe jeg også sa til henne. Jeg sa også at vi var fornøyd med vår nåværende strømavt. Og likevell kunne hun love at hennes strømavtale var bedre. Hun sa igjen og igjen at «vi tjener ikke noe på å gi dere strøm » så hvorfor gidder dere da å jobbe for noe som ikke gir dere penger? Høres shady ut. Jeg merket at uansett hva jeg sa så ville hun ikke at denne samtalen skulle ende før hun hadde en avtale i boks. Konklusjon: selgerene deres må slutte å mase og ta nei som et nei. Kommer ikke til å være kunde hos dere mer.

Svar fra Talkmore Strøm
03.10.2022 14:07

Hei, Isabel! Dette høres virkelig ikke bra ut. Vi beklager for opplevelsen du har hatt med vår selger! Vi har lyst til å få dette ordnet og gjerne undersøkt hva som har skjedd nærmere. Om du kunne tatt kontakt med vårt kundesenter på telefon 915 09 915 eller via vår chat-tjeneste på www.talkmore.no så vil vi hjelpe deg så godt vi kan! Ha en fin dag, vennlig hilsen Ezmet.

Nyttig (2)

Betaler for det du bruker

Omtale av  Caroline K

Veldig veldig fornøyd med Talkmore Strøm. Her betaler du for strømmen du bruker, og ingenting mer. Kjempefornøyd med appen, og hvordan du lett kan holde oversikt over eget strømforbruk, og samtidig sjekke når strømmen er billig. Fakturaen er oversiktlig, og forklarer hva som er hva så du slipper å lure på hva du betaler for. Liker også at nettleien og strøm kommer på samme faktura.

Svar fra Talkmore Strøm
23.09.2022 11:46

Hei Caroline, Tusen takk for en flott tilbakemelding! Vi setter stor pris på fornøyde kunder hos Talkmore Strøm. Glad du er fornøyd med avtalen, appen og gjennomfakturering hos oss. Ha en fin dag, vennlig hilsen Danil.

Nyttig (1)
Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Veldig godt fornøyd og ivaretatt 👍👍

Omtale av  Toril

Bare gode erfaringer. Oversiktige fakturaer med alt på en regning. Enkelt å skjønne hva du betaler for og hyggelige kundemottakere ved telefonisk kontakt.

Svar fra Talkmore Strøm
23.09.2022 11:25

Hei, Toril! Veldig fin tilbakemelding du gir oss her. Det setter vi veldig stor pris på! At faktura er oversiktlig er supert at du nevner, og gøy at du synes de du møter på telefon er hyggelig. Slik skal det være! Ønsker deg en perfekt dag og helg! Vennlig hilsen Didrik.

Nyttig (1)

Godt fornøyd kunde

Omtale av  Dagfrid S

Ok nettside. Grei pris. De har også gjennomfakturering .

Svar fra Talkmore Strøm
06.09.2022 10:58

Hei, Dagfrid! Så godt å høre at du er fornøyd med både nettside og prisene våre. Det er veldig gøy at du også nevner gjennomfaktureringen hos oss. Takk! Ønsker deg en fin uke, vennlig hilsen Didrik.

Nyttig (0)
Talkmore Strøm har 373 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Talkmore Strøm mener

Talkmore Strøm

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR