Meny

Talkmore Strøm omtaler og erfaringer

4,6/5
Utmerket
Kundetilfredshet
Utmerket
Kundeservice
Utmerket
Brukervennlighet
Utmerket
1
av 111 innen
strømselskap
92%
anbefaler
Talkmore Strøm

"Godt fornøyd"

Omtale om Talkmore Strøm skrevet av Malvin T for 04.10.2022 17:17

Talkmore Strøm har totalt 333 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore Strøm?
Malvin T
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Godt fornøyd"

Har ikke vært medlem så lenge men så langt positivt fornøyd. Enkel avtale. Spotprisavtale pluss kr 49 pr mnd til leverandøren. Dessuten får jeg ekstra rask kundebehandling! Har aldri ventet mer enn to tre minutter. Viktig!

Svar fra Talkmore Strøm
05.10.2022 15:05
Hei Malvin! Tusen takk for en super tilbakemelding! At du trekker frem kort ventetid som et ekstra pluss er veldig gøy! Takk igjen. Ha en fantastisk dag videre, hilsen Didrik.
Bytt.no
"Godt fornøyd" skrev Malvin T om Talkmore Strøm

Har du en tilsvarende erfaring med Talkmore Strøm?
Gjør som Malvin T og over 60 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Talkmore Strøm du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Mas og mas!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Dere ringer og maser hele tiden. Jeg vil ikke bytte strømavtale. Har sagt ifra til dere alle de 4 gangene dere har ringt. De tre første gangene har selgeren vært hyggelig og tatt nei som et nei. Sist ringte en dame og jeg sa igjen at jeg ikke var interessert. Hun tok ikke nei for et nei. Hun fortsatte å mase og jeg sa flere ganger nei og at jeg ikke hadde tid til å snakke da jeg stod i butikken. Hun kunne ikke forstå hvorfor jeg ikke ønsket en «bedre» strømavtale og hvorfor hun ikke kunne bare «sette meg opp på ny avtale om 4 uker». Jeg blir ikke fort sint, men når dama blir merkbart irritert fordi jeg ikke vil ha deres strømavtale og ikke tar lar meg legge på selv om jeg har sagt flere ganger at jeg må gå. Jeg er ikke sånn som bare legger på. Det er uhøflig. Dere må forstå at slik masing og tigging blir for dumt? Jeg fortalte også at min nåværende strømavtale ikke står på meg engang, men min samboer, og at jeg ikke kunne bare si ja og bytte uten å ha snakkes med han. Det brydde hun seg ikke om «jamen det er jo bare å bytte tilbake hvis dere ikke er fornøyd»..det er ikke det som er poenget. Poenget er at jeg ikke kan ta denne avgjørelsen alene, noe jeg også sa til henne. Jeg sa også at vi var fornøyd med vår nåværende strømavt. Og likevell kunne hun love at hennes strømavtale var bedre. Hun sa igjen og igjen at «vi tjener ikke noe på å gi dere strøm » så hvorfor gidder dere da å jobbe for noe som ikke gir dere penger? Høres shady ut. Jeg merket at uansett hva jeg sa så ville hun ikke at denne samtalen skulle ende før hun hadde en avtale i boks. Konklusjon: selgerene deres må slutte å mase og ta nei som et nei. Kommer ikke til å være kunde hos dere mer.

Svar fra Talkmore Strøm
03.10.2022 14:07
Hei, Isabel! Dette høres virkelig ikke bra ut. Vi beklager for opplevelsen du har hatt med vår selger! Vi har lyst til å få dette ordnet og gjerne undersøkt hva som har skjedd nærmere. Om du kunne tatt kontakt med vårt kundesenter på telefon 915 09 915 eller via vår chat-tjeneste på www.talkmore.no så vil vi hjelpe deg så godt vi kan! Ha en fin dag, vennlig hilsen Ezmet.
Caroline K
Kundetilfredshet
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Betaler for det du bruker"
1 syns denne omtalen er nyttig

Veldig veldig fornøyd med Talkmore Strøm. Her betaler du for strømmen du bruker, og ingenting mer. Kjempefornøyd med appen, og hvordan du lett kan holde oversikt over eget strømforbruk, og samtidig sjekke når strømmen er billig. Fakturaen er oversiktlig, og forklarer hva som er hva så du slipper å lure på hva du betaler for. Liker også at nettleien og strøm kommer på samme faktura.

Svar fra Talkmore Strøm
23.09.2022 11:46
Hei Caroline, Tusen takk for en flott tilbakemelding! Vi setter stor pris på fornøyde kunder hos Talkmore Strøm. Glad du er fornøyd med avtalen, appen og gjennomfakturering hos oss. Ha en fin dag, vennlig hilsen Danil.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Veldig godt fornøyd og ivaretatt 👍👍"
1 syns denne omtalen er nyttig

Bare gode erfaringer. Oversiktige fakturaer med alt på en regning. Enkelt å skjønne hva du betaler for og hyggelige kundemottakere ved telefonisk kontakt.

Svar fra Talkmore Strøm
23.09.2022 11:25
Hei, Toril! Veldig fin tilbakemelding du gir oss her. Det setter vi veldig stor pris på! At faktura er oversiktlig er supert at du nevner, og gøy at du synes de du møter på telefon er hyggelig. Slik skal det være! Ønsker deg en perfekt dag og helg! Vennlig hilsen Didrik.
Dagfrid S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Godt fornøyd kunde"

Ok nettside. Grei pris. De har også gjennomfakturering .

Svar fra Talkmore Strøm
06.09.2022 10:58
Hei, Dagfrid! Så godt å høre at du er fornøyd med både nettside og prisene våre. Det er veldig gøy at du også nevner gjennomfaktureringen hos oss. Takk! Ønsker deg en fin uke, vennlig hilsen Didrik.
Talkmore Strøm har totalt 333 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR