Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2023
Tibber
2.7
1 297 verifiserte omtaler

Tibber omtaler og erfaringer

2.7
Middels
1 297 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#101
Forferdelig
Tibber er rangert
#101 av 109 strømselskaper
49%
Middels
49% anbefaler Tibber
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet

Utforsk 1 297 omtaler om Tibber

FILTRER OMTALER
575
52
47
127
496
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Tibber
Tibber har 1 297 verifiserte omtaler på Bytt.no

Enkelt, greit og vi vet alltid at vi får det beste tilbudet.

Omtale av  Geir S

Billig og bra. Men hva med gamle folk m James Bond telefoner?

Svar fra Tibber
07.09.2022 08:22

Hei Geir Så kjekt å høre 😊 Tibber har lagt opp til at man skal kunne finne alt av informasjon i appen. Pga dette så må man ha en nyere smarttelefon for å dra nytte av analyser, integrasjoner, sammenligninger osv. Om man ikke har en smarttelefon så kan man fortsatt ha Tibber som strømleverandør og motta faktura på epost som vanlig, men man går da glipp av alt av informasjon som er lagt opp til appen.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Tibber?
Tar 2 minutt

Fornøyd

Omtale av  John H. N

Utmerket service og en oversiktlig app. Absolutt konkurranse dyktig med de fleste. Ved å bytte strømleverandør vil jeg spare noe i dag, men lite sannsynlig på sikt. Jeg fortsetter som Tibber kunde. Det som kunne ha vært bedre med Tibber var om de innførte et tilbud om fastpris avtale.

Svar fra Tibber
07.09.2022 08:32

Hei Halvor Takk for tilbakemeldingen 🤩 Måten Tibber er bygget opp på, er at vi har null fortjeneste på strømprisen vi formidler. Vi tjener altså null kroner på strømprisen hos oss, bare 39 kr i måneden for avtalen! Tibber tilbyr foreløpig kun en timespotavtale, der prisen varierer time for time. For å kunne tilby en fastprisavtale slik markedet er i dag, må man som strømselskap gamble. Man tar da gjerne ekstra betalt fra kundene over en lengre periode, for å kunne kompensere for tapet i de periodene der spotpris er dyrere enn fastpris. Dette gir forutsigbarhet for kundene, men lønner seg ofte ikke over lengre tid for deg som kunde. Dette bryter med vår forretningsmodell og vårt prinsipp. Våre kunder betaler det strømmen faktisk koster, og vi tjener ikke penger på våre kunders strømforbruk. Tibber er selvsagt positive til en fastprisavtale, så lenge den ikke bryter med 0 profitt-modellen vi har hos oss. Per i dag finnes ikke en slik ordning, men vi er åpne for å se på dette så lenge dette ikke strider med vår forretningsmodell. Forslaget som blir tatt opp i media i disse tider vil ikke forbedre fastprisavtalen til forbrukerene, men derimot legge tilrette for en bedre skattemodell for kraftselskapene. Skatteendring vil gjøre til at kraftprodusentene betaler skatt ut fra den strømprisen de tilbyr i avtalene, mens skatten i dag er basert på markedsprisen. Basert på dette kan derfor ikke Tibber tilby en klassisk fastprisavtale. Vi ser hele tiden på mulige løsninger for våre kunder som kan bidra til å bruke mindre strøm eller bruke strøm smartere, og andre mulige tjenester som sikrer kundene våre en viss forutsigbarhet Håper dette var informativt, så er det bare å ta kontakt i chaten i appen din eller på [email protected] om det skulle være noe 😉 Ønsker deg en strålende dag videre! ☀️

Helt supert!

Omtale av  David

Strålende fornøyd! Får god innsikt og tips om smarte løsninger! Har halvert strømregningen etter vi gikk over til Tibber.

Svar fra Tibber
02.09.2022 08:41

Så kjekt å høre David 🤗 Ta kontakt med oss om det skulle være noe 😊👍 Vi har stor pågang om dagen, men svarer så raskt vi kan!

Useriøs markedsføring

Omtale av  Bjørnar

Jeg kjøpte en Tibber pulse etter anbefaling fra elektriker og fikk den montert. Etter det ble jeg påmeldt et nyhetsbrev som jeg ikke aktivt meldte meg på. Produktet er bra, men de har en nærmest aggressiv markedsføringsmodell som i stor grad går ut på å snakke med konkurrenter. Jeg kommer i hvertfall aldri til å tegne strømavtale hos Tibber

Svar fra Tibber
01.09.2022 13:46

Hei Bjørnar Det er ingen problem å melde deg av nyhetsbrevet vårt! Veldig leit at du opplever det slik. Kan du vennligst kontakte oss på [email protected] slik at vi kan ordne dette for deg?

Tibber

Omtale av  Tonje

Grei og oversiktlig app. Andre (22) selskaper vel så billige som Tibber men sparer ikke så mye så velger å bli. Ville gjerne hatt bedre oversikt over hvor mye som er brukt time for time og dag for dag på faktura oversikten. Den finnes kun på nett så det spiller ingen rolle hvor stor/lang den blir.

Svar fra Tibber
02.09.2022 08:21

Hei Tonje Takk for tilbakemeldingen din. Vi tar med oss dette videre :)

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

God support. Mange funksjoner. Man får tiltro til jobben de gjør for deg.

Omtale av  Skien

Supporten er god. Mye info til kundene, og de prøver ikke lure kundene i en innviklet faktura med forskuddsbetaling m.m. Får tiltro til jobben de gjør! De tilbyr ikke fastprisavtale. Det er det eneste negative jeg vet.

Svar fra Tibber
29.08.2022 13:00

Takk for en kjekk tilbakemelding 😊👍 Og det stemmer. Vi tilbyr spotprisavtale

Strømleverandør som er både rimelig og brukervennlig

Omtale av  Ieva F

Lett å følge med på forbruket og planlegge fremover

Svar fra Tibber
02.09.2022 08:21

Så kjekt at du er fornøgd :D

Tibber har 1 297 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Tibber mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR