Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juni 2024
Bulder
1 656 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Bulder opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.3
Bra
1 656 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 116 dagligbanker
82%
Utmerket
82% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 1 656 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
1 047
266
102
81
160
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Hvorfor avslag på kredittkort?

Omtale av  Sigurd F

Var enkelt å flytte boliglån, rente og utbytte er gull og god mobilbankløsning. Eneste som trekker ned er at det ikke ble gitt noen grunn til at jeg ikke fikk innvilget tilsvarende kredittkort som jeg har i Sbanken. Hadde jeg fått opprettet dette hadde jeg flyttet alle konti og kort til Bulder.

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:53

Hei Sigurd Så bra å høre at det var enkelt å flytte boliglånet og at du er fornøyd med renter og utbytte. Det stemmer at det er en del som får avslag på både kredittkort og på boliglån. Noen ting har gjort det vanskeligere enn før å få kredittkort eller boliglån. For eksempel gjeldsregisteret og økende renter. Har du kredittkort eller annen kreditt i gjeldsregisteret, så plikter alle andre banker å anse denne gjelden som opptrukket, selv om den ikke er det - når de skal vurdere betalingsevnen din. Det kan derfor slå negativt ut å ha mange tilgjengelige kredittkort andre steder, selv om du ikke har brukt en krone av denne kreditten. Det kan derfor være lurt å avslutte kreditter du ikke har tenkt å bruke før du søker om ny. Økende renter gjør det også vanskeligere å få lån. For alle banker må beregne at du klarer å betjene gjelden din med et påslag på dagens renter. Jo høyere dagens renter er, jo vanskeligere blir det å kunne betjene påslaget på dagens renter. Ta kontakt med oss om det er noe du lurer på. Hilsen alle oss i Bulder :)

God bank

Omtale av  Anne G

En enkel og grei bank, med flott kundeservice. Lave boliglånsrenter og grei rente på sparepengene. Mangler dog mulighet for betaling til utland (foreløbig).

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:46

Hei Anne Så bra å høre at du er fornøyd. Det høres ut som Bulder fungerer bra for deg. Bra å høre at du er fornøyd med enkelheten, kundeservice og rente på boliglån og sparing. Det stemmer. Enn så lenge har vi ikke funksjonalitet for betaling til utlandet. Hilsen alle oss i Bulder:)

All grunn til å være fornøyd

Omtale av  Trond J. J

Gikk fra Sbanken, da den ble overtatt av DNB. Har ingen grunn til å angre på det.

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:44

Hei Trond Så bra! Det er mange kunder som har kommet fra Sbanken etter at de ble en del av DNB. Vi vet at dette er kunder som er godt vandt og har høye forventninger til banken sin. Vi skal gjøre alt vi kan for å sørge for at Bulder gjør deg like fornøyd i fremtiden. Hilsen alle oss i Bulder :)

Fornøyd

Omtale av  Janni

Til nå bare positive opplevelser . håper på enda lavere boligrente. + med kundeutbytte

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:43

Hei Janni Så bra å høre at du bare har hatt positive opplevelser. Når du har valgt Bulder skal du være trygg på at du har skaffet deg en boliglånsrente som alltid er blant de laveste, også over tid. Ja, sant kundeutbytte er en herlig bonus :) Hilsen alle oss i Bulder :)

Enkel bank å flytte til

Omtale av  Håvard J

Planen var å kun flytte boliglånet, vi satt igjen med opplevelsen av at vi fikk bedre hjelp hos Bulder som er "ubetjent" enn fra banken vi hadde fra før - som er en av landets største banker og som har hatt oss som kunde i 20 år. Flyttet raskt både brukskonto, lønnskonto og alle sparepengene til Bulder. Herlig app som er arti å bruke, og når man får bedre renter på både lån og sparepenger er det ingenting å lure på. Sparekonto for barn og kreditkort med cashback er det eneste Bulder ikke dekker for vår del.

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:42

Hei Håvard Så bra å høre at opplevelsen med å flytte over var god, og ikke minst at dere er så fornøyd med hjelpen, betingelsene og appen dere nå har fått. Det høres ut som Bulder fungerer godt for dere. Takk for innspill om sparekonto for barn og kredittkort med cashback. Hilsen alle oss i Bulder :)

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Avslag

Omtale av  Tom

Søkte, og fikk avslag, til tross for at vi har under en brt årslønn i gjeld, estimert egen kapital på 85%. Ingen begrunnelse, annet enn automatisk avslag.

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:40

Hei Tom Forstår at det er frustrerende å få avslag uten noen begrunnelse. Vi har fått flere tilbakemeldinger på dette og jobber med å gi bedre begrunnelse der vi kan. Hilsen oss i Bulder:)

Vanskelig å få hjelp

Omtale av  Evenrud

Pga en feil i deres system kan jeg ikke søke om kredittkort. Dvs, det rapporteres feil og da må jeg vente 30 dager før jeg kan søke på nytt. I mellomtiden har jeg ikke noe kort. Nå har jeg ventet 6 mnd. Kundeservice mener jeg bare skal bruke mitt debetkort tilknyttet lønnskonto ved netthandel og slikt. Virker ikke spesielt seriøst. Hvis det er så vanskelig å få kredittkort tør jeg ikke tenke på hvordan det vil bli å flytte boliglånet.

Svar fra Bulder
18.04.2023 13:37

Hei Evenrud Fikk du beskjed om at det var en feil i våre systemer? Det stemmer at det er en del som får avslag på både kredittkort og på boliglån. Noen ting har gjort det vanskeligere enn før å få kredittkort eller boliglån. For eksempel gjeldsregisteret og økende renter. Har du kredittkort eller annen kreditt i gjeldsregisteret, så plikter alle andre banker å anse denne gjelden som opptrukket, selv om den ikke er det - når de skal vurdere betalingsevnen din. Det kan derfor slå negativt ut å ha mange tilgjengelige kredittkort andre steder, selv om du ikke har brukt en krone av denne kreditten. Det kan derfor være lurt å avslutte kreditter du ikke har tenkt å bruke før du søker om ny. Økende renter gjør det også vanskeligere å få lån. For alle banker må beregne at du klarer å betjene gjelden din med et påslag på dagens renter. Jo høyere dagens renter er, jo vanskeligere blir det å kunne betjene påslaget på dagens renter. Det høres ikke ut som du har hatt en god opplevelse med søknaden eller med hjelpen du har bedt om fra oss. Vi står klar til å hjelpe deg bedre neste gang du tar kontakt. Hilsen alle oss i Bulder :)

Ny kunde og misfornøyd med Bulder

Omtale av  Ena

Jeg har nå flyttet boliglånet mitt til Bulder bank og dette gikk ganske smidig. Dessverre så har jeg ikke har mulighet til å teste ut appen før bank bytte. Det jeg reagerer på er at jeg nå har valgt å betale inn ekstra penger på lån fra brukskontoen til lånekontoen (begge eies av meg i Bulder bank). Pengene er blitt trukket fra brukskontoen, men har forsvunnet i intet hos Bulder bank og vil først dukke opp på boliglånskontoen om to dager. Jeg er en tidligere kunde av Danske bank og overføring av penger mellom kontoer jeg eier innad i banken gikk umiddelbart. Kundebehandling var også veldig dårlig og kundebehandleren mente at dette er bare noe jeg måtte skjønne at det er greit at pengene er borte inn i systemet i to dager før de dukker opp tilbake i lånekontoen min.

Svar fra Bulder
13.04.2023 09:11

Hei Ena Når du gjør en ekstra innbetaling forsvinner ikke pengene dine i intet, selv om du opplevde det slik. Det skal du være trygg på. Det tar to virkedager før saldoen på boliglånet ditt oppdaterer seg. Forklaringen på dette er at det er ulike kontosystemer som må samhandle, og det tar noe tid. Men etter denne tilbakemeldingen fra deg har vi sett at måten vi kommuniserer i appen ved en ekstra innbetaling ikke er god nok. Vi kommer nå til å endre dette, for å gjøre deg og andre kunder mer trygg på at selv om du ikke ser oppdatert saldo umiddelbart er pengene dine trygge og den ekstra innbetalingen registrert. Takk for god og nyttig tilbakemelding. Hilsen alle oss i Bulder:)

Umulig å bli kunde!!!

Omtale av  Bjørn E

Hadde jeg kunnet gi minuspoeng Hadde jeg gjort det. Har forsøkt å bli kunde hos dere i over et halvt år nå. Dere sier det er en feil, denne skulle være rettet for lenge siden, men det fungerer rett og slett ikke. Elendig å ikke kunne ha en manuell løsning til dere har klart å finne feilen.

Svar fra Bulder
13.04.2023 09:13

Hei Bjørn Det er vanskelig å vite hvorfor du ikke får blitt kunde og svare presist på henvendelsen din her. Dette er ikke et vanlig problem. Har du tatt kontakt med oss direkte? Om ikke anbefaler vi å gjøre det. Da vil du kunne få mer spesifikke svar enn det vi kan gi her. Hilsen alle oss i Bulder:)

Bra banken med beste rente

Omtale av  Sakan

jeg er veldig fornøyd med og har anbefalt til mine venner.

Svar fra Bulder
13.04.2023 09:14

Hei Sakan Så bra å høre at Bulder fungerer godt for deg og at du anbefaler oss til dine venner! Vi skal sørge for at du og vennene dine blir fornøyd også i fremtiden! Hilsen alle oss i Bulder:)

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Alt jeg trenger fra en bank

Omtale av  Mads

Boliglån byttet uproblematisk, sparte 1300 i mnd bare på renter og gebyrer. Hele konseptet med automatisk trinnvis rente på huslån er fabelaktig, men det gjør meg trist; dette burde være standard i alle banker og burde vært det i flere tiår allerede. Liker det digitale kortet som endres hver time. OK rentenivå på lønnskonto, bra rentenivå på sparekonto, og jeg liker veldig godt kundeutbytte. Kom hit fra 20ish år med Sbanken etter DNB kjøpet, og kommer ikke til å se meg tilbake. Nettbank, utenlandsbetalinger, fond og slikt kan jeg ordne via min lokale bank. Verdt å søke, trenger ikke appen og\eller bestille kort og slikt før man vet man får lån. En moderne bank som fokuserer på det de gjør bra og som ikke kaster bort tid og energi på det de ikke vil tilby.

Svar fra Bulder
13.04.2023 09:20

Hei Mads Så bra å høre at boliglånsbytte var uproblematisk og at du sparer mye penger på å velge Bulder. 1300 kr i måneden, det blir over 15000 i året det. Vi er sikker på at du har bedre ting å bruke dette på en renter og gebyrer :) Vi er helt enig med deg. Denne måten å prise lån på burde vært standard. Når belåningsgraden din blir lavere utgjør du en lavere risiko for banken, og fortjener derfor bedre rente. Det er kjekt å høre at du setter pris på at vi fokuserer på det vi mener er viktigst og ikke smører tid og energi for bredt utover. Det er ikke alle som forstår hvorfor dette er viktig for kvaliteten. Men du gjør det :) Vi skal jobbe knallhardt på videre for å holde deg like fornøyd også i fremtiden! Når du har valgt Bulder kan du være trygg på at du har sikret deg gode betingelser og god brukeropplevelse som ikke forsvinner. Hilsen alle oss i Bulder :)

Takk Bulder for kundeutbytte. Ingen Bank gjør som dere. Hilsen trofast kunde.

Omtale av  Hilde

Takk for kundeutbytte. Ingen andre banker er der for og ta vare på oss kunder enn dere. Stolt Bulder kunde.

Svar fra Bulder
13.04.2023 09:21

Hei Hilde! Ja, sant det er herlig med kundeutbytte. Vi digger å betale ut disse pengene til våre fantastiske kunder. Vi er så glad for å høre at merker at vi bryr oss om kundene på ekte. Vi er stolt over å ha deg som stolt Bulder-kunde :) Hilsen alle oss i Bulder :)

Gunstig lån, bra innskuddsrente

Omtale av  Dag F

God bankapp, savner mulighet til pålogging med bank-id. Gunstige lånerenter og ok innskuddsrente. Hjelper med kundeutbytte en gang i året.

Svar fra Bulder
31.03.2023 08:46

Hei Dag Takk for tilbakemeldingen. Bra å høre at du liker appen. Ønsket ditt om BankID-pålogging er notert. Kos deg med kundeutbyttet! Hilsen alle oss i Bulder:)

Diskriminerende bank!

Omtale av  Villaeier

Jeg har veldig god økonomi, og attraktiv eiendom 2 meter fra sjøen, allikevel vil ikke denne trite banken ha meg som kunde. Kommer til å kjøre min advokat på saken.

Svar fra Bulder
31.03.2023 08:50

Hei Villaeier Det kan være flere grunner til et avslag i en boliglånssøknad. Vi skjønner at dette ikke alltid er like forståelig for den som søker lånet. Husk at du gjerne må ta kontakt med oss om du har spørsmål om søknaden din. Hilsen alle oss i Bulder:)

Beste digitalt bank

Omtale av  Dhan

En av det beste digitalt bank som jeg er veldig fornøyd med og har anbefalt til mine venner og. Eneste ulempen er innlogging skjer med biometriske id. Da man får problemer når fingeravtrykk sensoren slutter å virker. Jeg forventer at den appen skulle bli Norges Revolut.

Svar fra Bulder
31.03.2023 08:58

Hei Dhan Så bra å høre at Bulder funker godt for deg! Vi jobber nå med å lage innlogging uten biometri. Hilsen alle oss i Bulder:)

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Bra bank

Omtale av  Vibeke R

Fin app, beste betingelser på rammelån. Veldig fornøyd at jeg byttet hit for et års tid siden.

Svar fra Bulder
31.03.2023 08:59

Hei Vibeke Så bra å høre at du er fornøyd med å bytte til oss, og at Bulder funker godt for deg! Vi skal fortsette å holde deg fornøyd. Hilsen alle oss i Bulder:)

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR