Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert april 2024
Bulder
4.2
1 435 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Ingen trend

Bulder har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

4.2
Bra
1 435 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 118 dagligbanker
80%
Utmerket
80% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Test din gjeld: Banken ser på dette
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!

Utforsk 1 435 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
897
221
86
78
153
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 435 verifiserte omtaler på Bytt.no

Beste banken

Omtale av  Eivind

Veldig oversiktlig og forutsigbar bank. Automatisk justering av boligverdi og renter gjør Bulder til en bank det er morro og benytte seg av. Slipper mas med pruting på utlånsrenter og innskuddsrenter. Uten tvil den beste banken 👍

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:56

Hei Eivind! Ja, det er moro å spare penger på gode valg - og ikke tape penger på å ha boliglån på gamlemåten. Vi vet fra undersøkelser vi har gjort at prutetelefonen er noe kundene hater. Derfor fjernet vi behovet for den og gir kunden automatisk bedre rente når de kan få det. Vi taper nok litt på det på kort sikt, men vi tror vi får det igjen i mer fornøyde og lojale kunder på lang sikt. Hilsen alle oss i Bulder :)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Bra erfaring så langt

Omtale av  Fant61

Grei rente og app, fint med automatisk justering av husverdi og lånerente. Enkel måte å refinansiere på. Savner dog ordinær nettbank, derfor kun fire stjerner.

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:58

Hei Fant61! Bra å høre at Bulder fungerer så godt for deg og at du er fornøyd med automatisk laver rente og at refinansieringen var enkel! Skjønner at du kan savne tradisjonell nettbank om du har vært vant med det. Vi har ingen planer om å bygge en tradisjonell nettbank. Vi vil bruke alle folkene våre på å gjøre appen til verdens beste bankapp. Det klarer vi bare om vi har alt fokuset vårt der. Det er flere enn deg som har savnet nettbank. Men tilbakemeldingene vi får fra mange er at de blir godt vant og fornøyd med å gjøre alt i appen. Vi håper det skjer med deg også. Hilsen alle oss i Bulder :)

Raskt og effektivt.

Omtale av  Torbjørn

God rente på både utlån og innskudd. Fintnå kunne gjøre alt selv i en app.

Svar fra Bulder
18.07.2023 13:59

Hei Torbjørn Så bra å høre at Bulder fungerer så godt for deg og at du er fornøyd med renter på utlån og innskudd. Du har helt rett. Bulder passer best for deg som helst vil fikse tingene selv. Det er akkurat den kundetypen vi bygger Bulder for. Hilsen alle oss i Bulder :)

Verdiøkning og renteendring

Omtale av  Rolf

Bulder Bank er jeg meget godt fornøyd med. I dag fikk jeg melding om verdiøkning på vår bolig og at renten blir satt ned. Det er bare å gå inn i Bulder Appen å se. Slik en bank har jeg ikke opplevd før.

Svar fra Bulder
18.07.2023 14:01

Hei Rolf! Så bra å høre at du er godt fornøyd og at Bulder fungerer så bra for deg. Du har helt rett. Det er ikke mange som har opplevd at det er banken som tar initativ til at du kan få bedre rente. Fra kundeundersøkelser vi har gjort har vi tydelig sett at kundene hater "prutetelefonen" til banken. Derfor har vi fjernet behovet for den. Det taper vi nok litt på på kort sikt. Men vi tror at vi får dette igjen i mer fornøyde og lojale kunder på lang sikt. Hilsen alle oss i Bulder :)

En bank som er det den gir seg ut for å være.

Omtale av  Hege I. T

Rask og god behandling. Ok m alt på mobilbank. Tar kontakt når saker skal løses.

Svar fra Bulder
18.07.2023 14:03

Hei Hege! Så bra å høre at du tenker at vi er det vi gir oss ut for å være. Vi er for åpenhet og ærlighet i bank og er derfor en av få aktører som har åpne prislister og ikke hemmelige skuffetilbud eller betingelser du må prute deg frem til. Bra å høre at du liker å gjøre alt i appen og at du får hjelp når du trenger det. Hilsen alle oss i Bulder :)

Sjekk din kredittscore gratis
Sjekk din kredittscore gratis
Få en oversikt over din gjeld, og se hva bankene ser på når når de gir boliglån. En bedre kredittscore kan gi lavere renter.
Se kredittscore
Få innsikt Se hva bankene ser

Stort potensiale

Omtale av  Jørn

Byttet fra Sbanken da denne ble kjøpt av DnB. Bulder er bedre og utvikles raskt. Alle ønsker vi hadde for ett år siden er nå oppfylt og det kommer stadig nye funksjoner. Appen er strålende og oppdateres ofte Eneste negative er åpningstider på kundeservice og mulighet for å sende epost. Ønsker egentlig ikke døgnåpen kundeservice da dette driver kostnader.

Svar fra Bulder
18.07.2023 14:07

Hei Jørn! Det er mange som har gjort som deg, og byttet fra Sbanken(DNB). Vi vet at de tidlgere Sbanken-kundene var veldig fornøyd der de var og skal gjøre vårt for at det fremdeles er et kundevennlig alternativ til de store bankene. Du har helt rett i at døgnåpen kundeservice ville drive kostnader, som igjen ville hatt konsekvenser for rentenivået. Derfor er vårt mål å gjøre appen og alle funksjonene våre så selvbetjente og brukervennlige som mulig, slik at både vi og kundene kan spare penger på "unødvendig" kundeoppfølging. Men har du et problem du trenger hjelp til skal du alltid få det hos oss også. Den siste tiden har det kommet enromt mange kunder til oss, og det har gjort at svartid på epost, chat og telefon har vært lenger enn den pleier - og lenger enn vi liker at den er. Vi ser hele tiden på mulige tiltak for å bli enda bedre. Det aller viktigste er fornøyde kunder. Hilsen alle oss i Bulder :)

Enkelt og greit!

Omtale av  Trine

Flytta boliglånet til Bulder. I motsetning til andre banker blir du ikke straffa for å ha for "lite" i lån. Gikk veldig greit å flytte lånet, og man får automatisk bedre rente etterhvert som man nedbetaler på lånet.

Svar fra Bulder
18.07.2023 14:09

Hei Trine Det stemmer. Folk med små lån får ofte de dårligste betingelsene andre steder. Det hører vi fra mange kunder som kommer til oss. Og ikke sant at det er fint med automatisk lavere rente? Det tipper vi du ikke har opplevd i tidligere banker :) Hilsen alle oss i Bulder :)

Bulder har 1 435 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR