Meny

Bulder omtaler og erfaringer

4,0/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
1
av 117 innen
dagligbank
79%
anbefaler
Bulder

"Overraskende gøy å være kunde"

Omtale om Bulder skrevet av Stein A for 04.03.2023 01:47

Bulder har totalt 775 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
App
"Overraskende gøy å være kunde"

De overrasker gang på gang med bedre løsninger og service enn forventet. Kuul oppleve å være kunde.

Svar fra Bulder
07.03.2023 11:01
Hei Stein Hehe! Så gøy at vi kan overraske deg gang på gang. Vi legger ned mye arbeid i å skape bedre løsninger og ha en god service. Da er det godt å få tilbakemeldinger som denne fra deg, som vi ser at vi er på sporet av noe bra. Vi satser på å overraske deg positivt mange ganger til :) Hilsen alle oss i Bulder :)
Bytt.no
"Overraskende gøy å være kunde" skrev Stein A om Bulder

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder?
Gjør som Stein A og over 60 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
App
Har byttet selskap
"Dårlig responstid og dårlig kundeservice"

Arrogante, direkte spydige, svarer ikke, finner ikke ut av noe. Oppsigelse av konto funker ikke. Lang svar tid på lån. Har du ikke lån fra før kan du glemme å få lån. Prioriterer kunder som ikke er kunde i Bulder.

Svar fra Bulder
07.03.2023 11:08
Hei Cat Vi er lei oss for å høre at du har opplevd svarene våre arrogante og at du føler du ikke har fått hjelpen du trengte. Takk for tilbakemeldingen, vi ser alltid på hvordan vi kan bli bedre. Når det gjelder at du må ha lån for å få lån, så stemmer det. Vi flytter eksisterende boliglån. Vi har per i dag ikke noe tilbud for å ta opp nytt boliglån i forbindelse med kjøp av bolig. Hilsen oss i Bulder
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
App
"Flytte boliglån fra Sbanken"
2 syns denne omtalen er nyttig

Bare pluss å si om bulder bank lurer jeg på or så får jeg svar fort på det 😊😊

Svar fra Bulder
07.03.2023 11:09
Hei Kenneth Godt å høre at du er fornøyd med flytteprosessen og fikk hjelpen du trengte. Velkommen til Bulder! Hilsen alle ossi Bulder :)
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
App
Vurderer å bytte selskap
"Boliglån"

Skulle øke boliglån med noen få kroner. De tar ikke bonuser som en del av lønn. Vil jo være veldig vanskelig for alle som har en lønn som både går på bonuser og fast lønn å få lån eller øke det.

Svar fra Bulder
07.03.2023 11:12
Hei Espen Er det lenge siden du forsøkte å øke lånet? I så fall kan det hende du får et annet svar om du forsøker igjen. Med stigende renter og kostander generelt så er det mange kunder i mange banker som ikke nødvendgivsi ville klart å få godkjent sitt eksisterende lån om de søkte om det i dag. Bankene må ta høyde for at renten skal stige på toppen av dagens nivå, og i tillegg ta hensyn til at prisen på andre ting også har blitt dyrere. Det gjør det generelt vanskeligere å få et lån i dag, enn det var for noen år siden. Håper du finner ut av det, og kontakt oss om du trenger hjelp til noe. Hilsen alle oss i Bulder:)
Kundetilfredshet
Kundeservice
App
Vurderer å bytte selskap
"Enkel å bruke så lenge du ikke må endre på lånet"

Overgang til Bulder var overraskende enkel. Men så søkte jeg om å øke lånet. Det har gått en over en måned nå uten at jeg har fått svar. Jeg kan heller ikke finne noe bekreftelse på mottatt søknad. Tok kontakt med Bulder og de ba meg vente på svar. Fikk inntrykk av at min søknad var glemt. Så tok jeg kontakt igjen forrige uke for å endre på lånet til et mye mindre sum slik at jeg kunne by på en eiendom med kort frist. Da fikk jeg igjen beskjed om å vente og damen på kundeservice svarte ikke på det jeg spurte om, men repeterte bare at jeg får svar når jeg får svar. Så nå ser jeg meg nødt til å overføre lånet igjen for å få dekket lånebehovet, slik at jeg ikke går glipp av eiendommen. Jeg skulle ønske de var høfligere og mer service innstilte på kundeservice, og jeg skulle ønske man fikk endret lånet med mindre beløp med automatisk saksbehandling. Eller at man fikk kontinuerlig tilbakemelding på hvor lenge det er til de behandler søknaden.

Svar fra Bulder
07.03.2023 11:17
Hei Khan Takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår at dette var frustrerende. Sånn skal du ikke oppleve en søknad om å øke lånet. Vi skal gå gjennom systemet og se hva som har skjedd her. Beklager om du har opplevd oss som uhøflige eller ikke har fått den hjelpen du trengte. Hilsen alle oss i Bulder :)
Bulder har totalt 775 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR