Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juni 2024
Bulder
1 656 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Bulder opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.3
Bra
1 656 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 116 dagligbanker
82%
Utmerket
82% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 1 656 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
1 047
266
102
81
160
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 656 verifiserte omtaler på Bytt.no

Dårlig responstid og dårlig kundeservice

Omtale av  Cat

Arrogante, direkte spydige, svarer ikke, finner ikke ut av noe. Oppsigelse av konto funker ikke. Lang svar tid på lån. Har du ikke lån fra før kan du glemme å få lån. Prioriterer kunder som ikke er kunde i Bulder.

Svar fra Bulder
07.03.2023 11:08

Hei Cat Vi er lei oss for å høre at du har opplevd svarene våre arrogante og at du føler du ikke har fått hjelpen du trengte. Takk for tilbakemeldingen, vi ser alltid på hvordan vi kan bli bedre. Når det gjelder at du må ha lån for å få lån, så stemmer det. Vi flytter eksisterende boliglån. Vi har per i dag ikke noe tilbud for å ta opp nytt boliglån i forbindelse med kjøp av bolig. Hilsen oss i Bulder

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Flytte boliglån fra Sbanken

Omtale av  Kenneth

Bare pluss å si om bulder bank lurer jeg på or så får jeg svar fort på det 😊😊

Svar fra Bulder
07.03.2023 11:09

Hei Kenneth Godt å høre at du er fornøyd med flytteprosessen og fikk hjelpen du trengte. Velkommen til Bulder! Hilsen alle ossi Bulder :)

Boliglån

Omtale av  Espen

Skulle øke boliglån med noen få kroner. De tar ikke bonuser som en del av lønn. Vil jo være veldig vanskelig for alle som har en lønn som både går på bonuser og fast lønn å få lån eller øke det.

Svar fra Bulder
07.03.2023 11:12

Hei Espen Er det lenge siden du forsøkte å øke lånet? I så fall kan det hende du får et annet svar om du forsøker igjen. Med stigende renter og kostander generelt så er det mange kunder i mange banker som ikke nødvendgivsi ville klart å få godkjent sitt eksisterende lån om de søkte om det i dag. Bankene må ta høyde for at renten skal stige på toppen av dagens nivå, og i tillegg ta hensyn til at prisen på andre ting også har blitt dyrere. Det gjør det generelt vanskeligere å få et lån i dag, enn det var for noen år siden. Håper du finner ut av det, og kontakt oss om du trenger hjelp til noe. Hilsen alle oss i Bulder:)

Enkel å bruke så lenge du ikke må endre på lånet

Omtale av  Khan

Overgang til Bulder var overraskende enkel. Men så søkte jeg om å øke lånet. Det har gått en over en måned nå uten at jeg har fått svar. Jeg kan heller ikke finne noe bekreftelse på mottatt søknad. Tok kontakt med Bulder og de ba meg vente på svar. Fikk inntrykk av at min søknad var glemt. Så tok jeg kontakt igjen forrige uke for å endre på lånet til et mye mindre sum slik at jeg kunne by på en eiendom med kort frist. Da fikk jeg igjen beskjed om å vente og damen på kundeservice svarte ikke på det jeg spurte om, men repeterte bare at jeg får svar når jeg får svar. Så nå ser jeg meg nødt til å overføre lånet igjen for å få dekket lånebehovet, slik at jeg ikke går glipp av eiendommen. Jeg skulle ønske de var høfligere og mer service innstilte på kundeservice, og jeg skulle ønske man fikk endret lånet med mindre beløp med automatisk saksbehandling. Eller at man fikk kontinuerlig tilbakemelding på hvor lenge det er til de behandler søknaden.

Svar fra Bulder
07.03.2023 11:17

Hei Khan Takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår at dette var frustrerende. Sånn skal du ikke oppleve en søknad om å øke lånet. Vi skal gå gjennom systemet og se hva som har skjedd her. Beklager om du har opplevd oss som uhøflige eller ikke har fått den hjelpen du trengte. Hilsen alle oss i Bulder :)

Godt fornøyd

Omtale av  Øystein C

Har nettopp byttet til Bulder og er super fornøyd med prosessen ifbm overgangen. Appen og brukervennligheten, og ikke minst konkurransedyktig rente gjør at jeg totalt sette er meget godt fornøyd så langt.

Svar fra Bulder
07.03.2023 11:20

Hei Øystein Så bra å høre at du er fornøyd med flytteprosessen, appen, brukervennligheten og renten! Det er godt å høre at Bulder fungerer så bra for deg. Vi skal jobbe knallhardt på for å holde deg like fornøyd i fremtiden. Hilsen alle oss i Bulder :)

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Bondefangeri

Omtale av  Tore P

Har søkt om lån men fått avslag. Dette er helt ok. For å søke om lån må man laste ned Bulder app. Man blir da automatisk kunde og får tilsendt kort. Hvis man får avslag på lån ønsker man jo ikke å ha noe med banken å gjøre. Så hvorfor i all verden har dere denne praksisen, dette er jo godt gammelt bondefangeri. Sak allerede sendt Forbrukertilsynet.

Svar fra Bulder
28.02.2023 13:46

Hei Tore Her har du misforstått. Du behøver ikke laste ned Bulder-appen for å søke om lån. Her skiller vår søknad seg fra de aller fleste andre boliglånssøknader i Norge. Helt siden Bulder åpnet for boliglånssøknader i 2019 har det vært praksis at alle skal kunne søke uten å måtte laste ned appen eller måtte være kunde :) Hilsen oss i Bulder :)

Vanskelig bank!

Omtale av  Vegard D

Krever alt mulig av dokumentasjon, langt utover hva som er vanlig når man søker om lån. Har et lån som tilsvarer ca 1,7x av årsinntekt men allikevel krever de utlevering av alle mulige dokumenter du har fra arbeidsgiver.Tenker på grøss og gru hvor lite behjelpelig disse er når du trenger det. Prut heller på renta i banken din før du tenker på å bruke bulder. Styr unna!

Svar fra Bulder
28.02.2023 13:51

Hei Vegard Selv om størrelsen på lønnen er høy sammenlignet med lånebeløpet kan det være nødvendig med dokumentasjon av den inntekten. Dersom søker for eksempel oppgir å ha en høyere inntekt enn det Altinn rapporterer om, ber vi for eksempel om dokumentajson for å forstå avviket. Det kan hende du nylig har byttet jobb og at du derfor ikke har historisk data å vise til for den lønnen du kommer til å få fremover. Da vil dokumentasjon løse dette. For de aller fleste som søker trenger vi ikke hente inn andre lønnsopplysninger enn det vi kan hente fra Altinn. Hilsen oss i Bulder

Bulder har 1 656 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR