Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,0/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
1
av 117 innen
dagligbank
80%
anbefaler
Bulder Bank

"BankID og sikkerhet"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Bjarne H for 18.11.2022 16:30

Bulder Bank har totalt 671 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Bjarne H
Kundetilfredshet
Kundeservice
"BankID og sikkerhet"

Ingen BankID påloggings mulighet pr.18/11-22 Ingen to-faktor pålogging pr. 18/11-22 Dette burde vært på plass fra de opprettet BulderBank.

Svar fra Bulder Bank
22.11.2022 15:34
Hei Bjarne Når du søker boliglån eller bli kunde så bruker vi BankID som identifisering. Men når du skal bruke appen som kunde har vi valgt å bruke biometri (ansikt- eller fingerID) som innloggingsmetode. Dette fordi vi vurderer det som den sikreste og raskeste metoden. Vi har fått en del tilbakemelding på at noen likevel foretrekker BankID som innloggingsmetode og vi ser på mulighetene for å også tilby dette. Hilsen alle oss i Bulder :)
Bytt.no
"BankID og sikkerhet" skrev Bjarne H om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Bjarne H og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Lite fleksibelt"

Appen prøver hardt å fremstå som "kul" men er til tider treg og har ikke spesielt velutviklet funksjonalitet. Hvis du prøver å søke om kredittkort og skriver feil i ett av feltene blir du automatisk avvist. Da kan du ikke prøve igjen på 6 måneder, uansett omstendigheter. Kan godt hende det vil være et godt alternativ om et par år, men litt umodent og lite fleksibelt akkurat nå.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Bulder og Brak bank"

Ønsker du en bank med en god app, er Bulder bank å anbefale. Det er enkelt og greit uten mye surr, slik man kan oppleve i andre banker. Min forrige bank hadde en helt utrolig uoversiktlig og vanskelig app og nettbank. Derfor prøvde jeg den nyvinnende appen til Bulder bank, og jeg snur meg ikke tilbake. Takk!

Svar fra Bulder Bank
22.11.2022 15:38
Hei Bjørn Herlig å høre at du har fått Bulder og brak i bankhverdagen din. Så kult at Bulder funker så bra for deg. Vi skal jobbe på for å holde deg like fornøyd i tiden fremover! Hilsen alle oss i Bulder :)
Katarzyna
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Kjempegod bank"
1 syns denne omtalen er nyttig

Veldig god bank med hyggelig kundeservice. App er enkel å bruke og meget oversiktlig. Jeg flyttet boliglånet fra Nordea og merker stor forskjell mellom apper. Bulder bank sin app er meget brukervennlig og god. Man får kundeutbytte og gode betingelser på både boliglån og sparekonto. Anbefales på det sterkeste!

Svar fra Bulder Bank
15.11.2022 11:02
Hei Katarzyna Så bra å høre at du er fornøyd med appen og lånet. Med kundeutbytte og betingelsene! Takk for anbefaling! Vi skal stå på for å holde deg like fornøyd i fremtiden! Hilsen alle oss i Bulder :)
Elisabeth
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundeservice og urbrukelig bank id"
1 syns denne omtalen er nyttig

Bank id og kundeservice er ubrukelig hos Bulder bank Jeg har ventet lenge på bank id brikken og når den først kommer så går det likevel ikke an å bruke den i nettbanken ;O((((( Sendt flere mail til Bulder. Banken skylder på postens feil registrering .I en sms står det også at sparebankenvest kan kontaktes ved problemer med bank id men når en ringer sparebanken får en beskjed om å ta kontakt med Bulder BARE ROT ;(((((

Svar fra Bulder Bank
15.11.2022 13:44
Hei Elisabeth Det stemmer at det i første fasen av usteding av nye BankIDer var problemer for noen kunder. Dette hang sammen med at Posten i en del tilfeller ikke scannet passene på korret måte ved legitimering. Da kom bekreftet identitet inn på feil måte i våre systemer. Vi setter sikkerheten først når det kommer til identifisering og BankID, og må ha legitimeringen gjort på riktig måte. Ta gjerne kontakt med oss igjen om vi ikke klarte å hjelpe deg godt nok forrige gang. Hilsen alle oss i Bulder Bank :)
Bulder Bank har totalt 671 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR