Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,1/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
1
av 147 innen
bank
85%
anbefaler
Bulder Bank

"God rente, enkel å bytte til, og høy "hello fellow kids"-faktor"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Lars H for 30.06.2020 01:17

Bulder Bank har totalt 233 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Kundetilfredshet
"God rente, enkel å bytte til, og høy "hello fellow kids"-faktor"
7 syns denne omtalen er nyttig

Lånerenten er som nevnt god, og det er enkelt å bli kunde og flytte et lån fra en annen bank, men mangel på nettbank reduserer seriøsiteten til banken med mange hakk, det gjør også sikkerhetsmekanismene, eller mangel derpå i appen (biometrisk innlogging alene er eneste godkjente måte å logge inn). Appen i seg selv er også ~40% ferdig, så om du er avhengig av å faktisk bruke den etter at lånet er flyttet har du et problem. På et tidspunkt i flytteprosessen ble et dokument oversendt meg, og i mangel på å dokumentmottak i appen ble det gjort med en lenke på SMS til en kvasi-webmail fra 1999 hos Sparebanken Sør-Vest eller hvem det nå er som eier Bulder. Når det er sagt er appen og banken veldig cool og hip, med permanent "dark mode", fjasete meldinger i bakgrunnen mens status oppdateres, flust med emoticons, of alt er signer med "gjengen fra Bulder bank", som om det skal få oss til å glemme at det er gamlinger i dress (eller buksedress) som står bak. :)

Svar fra Bulder Bank
02.07.2020 10:47
Hei Lars Glad for å høre at du er fornøyd med lånerenten og prosessen med å bli kunde. Mangelen på nettbank er helt bevisst. Vi er en bank-app og bare det. Vi kommer aldri til å bygge en nettbank. Det er frodi vi vil konsentrere all vår innsats i å skape den beste mobilopplevelsen. Det klarer vi ikke om vi samtidig skal drifte en nettbank. Det stemmer at appen fremdeles venter på noen features som vi likevel viser frem med "kommer snart"-skilt. Vi ønsker å vise hva vi lager og inkludere kundene i dette. Slik appen er nå skal du klare å gjøre det aller meste av det du trenger til din bankhverdag. Når det gjelder vårt "Hello fellow kids"-spårk :D så er det rett og slett det språket som har utviklet seg hos oss. Vi er ikke så nøye på om alt skrives på korrekt "banksk" slik de fleste banker er. Noen liker det, andre ikke. Jeg skjønner at du blir skeptisk når du hører noen fra bank-verdenen snakke om "gjeng". Men når jeg ser utover de som jobber her nå - rundt 25 stykker - med en snittalder tidlig i 30-årene - så er vi en gjeng. Så vi kommer til å fortsette å kalle oss det. Ha en fin sommer Eirik, en av gjengen i Bulder Bank ;)
Bytt.no
"God rente, enkel å bytte til, og høy "hello fellow kids"-faktor" skrev Lars H om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Lars H og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Skammelig"
1 syns denne omtalen er nyttig

Er du født utenfor Norge, så får du ingen boliglån i Bulder Bank. En sak for likestillingsombudet.

Svar fra Bulder Bank
02.07.2020 10:47
Hei Mari Den 30. juni ble systemene våre kompatible med å ta imot søknader fra personer med utenlandsk statsborgerskap. Det ser ut som du forsøkte like før denne endringen kom. Du kan lese mer om det her: https://e24.no/naeringsliv/i/dO64EO/naa-faar-ogsaa-utlendinger-norges-laveste-rente
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"God lånerente, litt uferdig nettbank"
1 syns denne omtalen er nyttig

Lånerenten er svært god. Artig låneprosess i nettbanken. Kort åpningstid for kundeservice, kun tilgjengelig på telefon midt på dagen. Nettbanken er litt uferdig, finner ikke nedbetalingsplan for lån. Neppe aktuell som hovedbankforbindelse i dagens løsning.

Øystein
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Bruker laang tid"

Tar ekstremt lang tid å flytte lånet til Bulder. Appen til bulder er uoversiktlig / ulogisk

Camila S
Kundetilfredshet
"Knallrente og artig bank"

LItt uvant grensesnitt i appen, men alt er en vanesak. En morsom og tilsynelatende serviceinnstilt bank.

Svar fra Bulder Bank
05.08.2020 11:16
Hei Camila, Tusen takk for omtalen😎 Vi satser på at du blir vant til appen vår etter hvert. Vi kommer til å slippe enda flere spennende funksjoner fremover, blant annet innenfor sparing og visning av pengebruk. Kult å ha deg med oss🙌 Hilsen gjengen i Bulder Bank
Bulder Bank har totalt 233 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR