Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,2/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
2
av 148 innen
bank
86%
anbefaler
Bulder Bank

"Enkel og oversiktlig bank"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Svein H. L for 12.11.2021 13:22

Bulder Bank har totalt 447 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Svein H. L
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Enkel og oversiktlig bank"
1 syns denne omtalen er nyttig

Enkelt å etablere, får det man ønsker av tilbud, enkle å forholde seg til

Svar fra Bulder Bank
19.11.2021 14:12
Hei Svein Takk for god vurdering. Vi er så glad for å høre at du synes det er enkelt å etablere, få det du ønsker og forholde deg til oss! Det er det vi etterstreber hele tiden. Vi lover å fortsette med det. Hilsen alle oss i Bulder!
Bytt.no
"Enkel og oversiktlig bank" skrev Svein H. L om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Svein H. L og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Bra, enkel og real bank."
1 syns denne omtalen er nyttig

Alt er enkelt med Bulder. Genial mobil bank som er best i klassen.

Svar fra Bulder Bank
19.11.2021 14:14
Hei Kjell! Wow. Takk for det. Dette er så gøy for oss å høre. Spesielt glad for at du trekker frem real. Det er viktig for oss, og vi vet at mange savner dette i bankmarkedet. Vi legger ned mye arbeid i mobilbanken vår - og sånne tilbakemeldinger gjør alt verdt det. Vi lover å jobbe på videre for at du fortsatt skal synes at vi er best i klassen! Hilsen alle oss i Bulder :)
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Useriøs bank, aldri igjen"
4 syns denne omtalen er nyttig

Fikk mellomfinansiering, men kundebehandleren trakk det tilbake siden vi senere kom til å bytte bank pga. boliglånsrenten er lavere i en annen bank (men tilbyr ikke mellomfinansiering). Fikk beskjed av Bulder bank om at de heller vil bruke tid på eksisterende kunder, noe jeg er! Jeg blir straffet for å vere ærlig, istadenfor å få mellomfinansiering og overraske dei med å bytte bank om 1-2 mnd. Når jeg ber om hvilke retningslinjer dette faller under, så har de ingenting å vise til. Trodde dette var en seriøs bank, hadde jeg visst dette tidligere så hadde jeg aldri gått til Bulder bank.

Svar fra Bulder Bank
25.11.2021 09:08
Hei Sylvia Vi kan ha forståelse for at du er misfornøyd med opplevelsen hos oss. Mellomfinansiering er en svært arbeidskrevende prosess for våre rådgivere og legger beslag på mye tid, noe som illustreres ved at din nye bank ikke tilbyr dette i det hele tatt. Vi kan ikke gå i detalj på din sak her. Men det vi kan si på generelt grunnlag er at vi strekker oss langt når vi velger å tilby mellomfinansiering til kunder som ber om det, men da må vi også prioritere stramt. Så har vi forståelse for at det er frustrerende for din del. Hilsen oss i Bulder
Svein H. O
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Bra bank."

Den daglige bruken er meget bra.. Sliter dog med å få lagt inn giroer med fotomuligheten i appen. Enkelt å opprette sparekonto. Brukergrensesnittet kunne vært litt bedre.

Svar fra Bulder Bank
19.11.2021 15:27
Hei Svein! Så bra at du synes den daglige bruken er meget bra! Vi vil gjerne høre hva du sliter med når det kommer til betaling av giroene dine med kamera i mobilen. Her er en oppskrift: https://faq.bulderbank.no/appen/ta-bilde-av-faktura Om det er andre ting du sliter med, så vil vi gjerne høre om det. Kontakt oss på [email protected] så går eposten din rett inn til utviklerne og designerne som jobber med å gjøre Bulder-appen så bra som mulig for deg. Hilsen alle oss i Bulder
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Bra, mangler litt på app"

Bra vilkår og enkel gjennomføring Mangler litt på app

Svar fra Bulder Bank
19.11.2021 14:39
Hei Morten! Takk for god score fra deg! Vi vil gjerne høre mer om hva du savner i appen. Om du skriver til oss på [email protected] så går mailen din rett inn til utviklerne og designerne som ivrig leser alt vi får inn. Håper du tar deg tid til å fortelle oss hva du savner :) Hilsen alle oss i Bulder
Bulder Bank har totalt 447 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR