Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,0/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
1
av 147 innen
bank
86%
anbefaler
Bulder Bank

"Konkurransedyktig lånerente"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Runef for 02.07.2020 20.25

Bulder Bank har totalt 195 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Konkurransedyktig lånerente"
7 syns denne omtalen er nyttig

Har vært kunde i Sbanken siden de startet opp, men byttet til Bulder Bank fordi Sbanken ikke lenger er konkurransedyktig på boliglån, særlig når sikkerheten er god (innenfor 50 %). Er Sbanken blitt for trauste og late? Er Bulder den nye Sbanken? Men den barnslige språkbruken kan Bulder med fordel slutte med. De fleste kundene deres er vel ikke i tenårene? 5 stjerner hvis appen blir bedre.

Svar fra Bulder Bank
13.08.2020 15.08
Hei Rune,

Tusen takk for fin omtale😎 Supert å høre at du fikk bedre betingelser hos oss enn hos din forrige bank.

Når det gjelder språkbruken vår, så er det rett og slett det språket som har utviklet seg hos oss. Vi er ikke så opptatt av å skrive korrekt "banksk", slik mange banker er. Noen liker det, andre ikke😉

Hilsen gjengen i Bulder Bank
Bytt.no
"Konkurransedyktig lånerente" skrev Runef om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Runef og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
"God rente, enkel å bytte til, og høy "hello fellow kids"-faktor"
7 syns denne omtalen er nyttig

Lånerenten er som nevnt god, og det er enkelt å bli kunde og flytte et lån fra en annen bank, men mangel på nettbank reduserer seriøsiteten til banken med mange hakk, det gjør også sikkerhetsmekanismene, eller mangel derpå i appen (biometrisk innlogging alene er eneste godkjente måte å logge inn). Appen i seg selv er også ~40% ferdig, så om du er avhengig av å faktisk bruke den etter at lånet er flyttet har du et problem. På et tidspunkt i flytteprosessen ble et dokument oversendt meg, og i mangel på å dokumentmottak i appen ble det gjort med en lenke på SMS til en kvasi-webmail fra 1999 hos Sparebanken Sør-Vest eller hvem det nå er som eier Bulder. Når det er sagt er appen og banken veldig cool og hip, med permanent "dark mode", fjasete meldinger i bakgrunnen mens status oppdateres, flust med emoticons, of alt er signer med "gjengen fra Bulder bank", som om det skal få oss til å glemme at det er gamlinger i dress (eller buksedress) som står bak. :)

Svar fra Bulder Bank
02.07.2020 10.47
Hei Lars

Glad for å høre at du er fornøyd med lånerenten og prosessen med å bli kunde. Mangelen på nettbank er helt bevisst. Vi er en bank-app og bare det. Vi kommer aldri til å bygge en nettbank. Det er frodi vi vil konsentrere all vår innsats i å skape den beste mobilopplevelsen. Det klarer vi ikke om vi samtidig skal drifte en nettbank. Det stemmer at appen fremdeles venter på noen features som vi likevel viser frem med "kommer snart"-skilt. Vi ønsker å vise hva vi lager og inkludere kundene i dette. Slik appen er nå skal du klare å gjøre det aller meste av det du trenger til din bankhverdag. Når det gjelder vårt "Hello fellow kids"-spårk :D så er det rett og slett det språket som har utviklet seg hos oss. Vi er ikke så nøye på om alt skrives på korrekt "banksk" slik de fleste banker er. Noen liker det, andre ikke. Jeg skjønner at du blir skeptisk når du hører noen fra bank-verdenen snakke om "gjeng". Men når jeg ser utover de som jobber her nå - rundt 25 stykker - med en snittalder tidlig i 30-årene - så er vi en gjeng. Så vi kommer til å fortsette å kalle oss det.

Ha en fin sommer

Eirik, en av gjengen i Bulder Bank ;)
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Skammelig"
1 syns denne omtalen er nyttig

Er du født utenfor Norge, så får du ingen boliglån i Bulder Bank. En sak for likestillingsombudet.

Svar fra Bulder Bank
02.07.2020 10.47
Hei Mari

Den 30. juni ble systemene våre kompatible med å ta imot søknader fra personer med utenlandsk statsborgerskap. Det ser ut som du forsøkte like før denne endringen kom. Du kan lese mer om det her: https://e24.no/naeringsliv/i/dO64EO/naa-faar-ogsaa-utlendinger-norges-laveste-rente
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"God lånerente, litt uferdig nettbank"
1 syns denne omtalen er nyttig

Lånerenten er svært god. Artig låneprosess i nettbanken. Kort åpningstid for kundeservice, kun tilgjengelig på telefon midt på dagen. Nettbanken er litt uferdig, finner ikke nedbetalingsplan for lån. Neppe aktuell som hovedbankforbindelse i dagens løsning.

Øystein
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Bruker laang tid"

Tar ekstremt lang tid å flytte lånet til Bulder. Appen til bulder er uoversiktlig / ulogisk

Bulder Bank har totalt 195 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR