Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,1/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
2
av 147 innen
bank
85%
anbefaler
Bulder Bank

"Enkel og veldig lett å bruke"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Torill F for 23.06.2020 17:42

Bulder Bank har totalt 260 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Torill F
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Enkel og veldig lett å bruke"
2 syns denne omtalen er nyttig

Det var enkelt å bytte til Bulder Bank. Jeg refinansierte et boliglån, og det gikk som en drøm. En fordel med Bulder er at de tar sikkerhet i to boliger. Minus er at jeg må selv overføre penger fra min "dagligbank" til låneavdragene i Bulder hver måned. Savner at dette kunne bli "hentet" i min bank. Håper dette kommer som en funksjon etterhvert.

Svar fra Bulder Bank
05.08.2020 11:16
Hei Torill, Tusen takk for omtalen! Vi jobber knallhardt for å levere Norges raskeste og enkleste boliglånsflytt, så det er ekstra kult å få tilbakemelding på at det gikk som en drøm for deg😎 Det stemmer at vi har krav om at låneavdragene må trekkes fra brukskontoen din i Bulder. En løsning kan være at du setter opp en fast betaling fra dagligbanken din til Bulder-kontoen, slik at du slipper å overføre manuelt hver måned. Så satser vi naturligvis på at du etter hvert blir fristet til å bruke Bulder også som dagligbank😉 Hilsen gjengen i Bulder Bank
Bytt.no
"Enkel og veldig lett å bruke" skrev Torill F om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Torill F og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Billig Bulderbank bruser blomstrende 🤩"
2 syns denne omtalen er nyttig

Markedets beste rente for uavhengige kunder. App med humor og de ordner ting raskt. Et nytt og friskt tilskudd som er sårt tiltrengt i bankverdenen nå. Rimelig og effektiv administrasjon gjør at de kan være billigere enn de tildels høytprisede gamle bankene.

Svar fra Bulder Bank
05.08.2020 11:15
Hei Knut, Tusen takk for fin omtale, og ikke minst den strålende allitterasjonen i overskriften🤩💯 Raske, enkle løsninger og lav rente er akkurat det vi ønsker å levere, så det er ekstra gøy å få tilbakemelding på at det fungerer. Vi skal fortsette å jobbe knallhardt for å bruse like blomstrende fremover💐 Kult at du er med oss! Hilsen gjengen i Bulder Bank
Madeleine
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Veldig fornøyd med byttet"

Raskt og enkelt bytte. Svarer fort og presist på henvendelser. Byttet fra DNB til bulder.

Svar fra Bulder Bank
11.08.2020 13:50
Hei, Tusen takk for en strålende omtale, Madeleine😎 Kult å høre at du er fornøyd! Hilsen gjengen i Bulder Bank
Annkristin
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Enkelt, raskt og gunstige betingelser"
2 syns denne omtalen er nyttig

Må være et av markedets absolutt beste rentebetingelser! Enkelt å søke om lån og kort behandlingstid. Minus er at det kun er mulig å få annuitetslån, ikke serielån. Et annet minus er at innloggingsmetoden er begrenset til touch eller ansiktsgjenkjenning. Ville vært "totalkunde" hvis det var mulig med bankid på mobil. Tar lang tid å få kontakt med kundeservice (men sånn er det å være ettertraktet!)

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Rask og effektiv"
1 syns denne omtalen er nyttig

Boliglån med verdivurdering og kredittsjekk gikk uventet enkelt og ganske raskt med god informasjon om alle forsinkelser m.v. Mobil-appen virker noe uferdig spesielt siden det ikke finnes noen normal nettbank som alternativ. Det gir litt usikker følelse mht om alt er gjort/vises riktig, f.eks. om man ser oppdaterte summer, ligger registrerte betaling til forfall osv.

Bulder Bank har totalt 260 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR