Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert desember 2023
Bulder
4.0
1 097 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Negativ trend

Bulder opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.0
Bra
1 097 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 118 dagligbanker
78%
Utmerket
78% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
Sammenlign tilbud på boliglån fra flere banker - Sjekk om du kan få en lavere rente!
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr

Utforsk 1 097 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
671
155
70
62
139
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 097 verifiserte omtaler på Bytt.no

Automatisk bank (app)

Omtale av  Thomas

Vær obs på at de automatisk setter en verdi på bolig og for meg ble det 1,3 mill lavere enn takst og 1,6 enn skattemyndighetene. De fraviker ikke fra automatikken, selv med takstbrev. De regner heller ikke hytte som eiendomsverdi. Alt blir henvist til automatikk, så ser for meg problemer med refinansiering senere ved t.eks utbygging eller oppussing. Ja du kan «spare» 1000 i måneden nå, men du taper i potensiell fremtidig verdistigning eiendom og muligheter. De får 2 stjerner for raskt svar kundeservice, selvom de henviser til automatikken. Mulig automatisk svar? Fint å ha en rådgiver synes jeg. Bank er mer enn en app!

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Kan ikke opprette konto en gang.

Omtale av  Daniel

Dette skal være den beste moderne bank appen i følge det jeg hører, men etter utallige forsøk går det ikke an for meg og komme gjennom innlogging prosessen. Får bare en melding som sier "uff da.. det dukket opp litt teknisk trøbbel" og et par knapper for å komme i kontakt med kunde service. Da jeg tok kontakt via chat fikk jeg beskjed om at det var et problem på deres side jeg ikke kunne gjøre noe med uten om å sende telefonens specs til de på email så programmerene deres kunne ta en titt på det. Da jeg gjorde det fikk jeg først beskjed på email om å kontakte de på chat, noe jeg fortalte dem at jeg nettopp hadde gjort. Noen dager etterpå fikk jeg beskjed om at det hadde gjort en liten forandring og fikset problemet, og instruksjoner om å avinstallere og slettet cache or installer på nytt, alt det vanlige. Dette løste ikke problemet, noen jeg fortalte de, men da svarte de aldri igjen. Når noe så viktig som en bank velger å kun ha en måte å komme in i banken på, en app, så er det ekstremt viktig at denne appen er stabil. Etter min opplevelse er jeg nå redd for å bruke Bulder som min hoved bank, har lyst å reise fra Sbanken/DNB, men dette her gjør det utrolig vanskelig. Hva om jeg hadde hvert i utlandet eller en annen situasjon hvor det var viktig at jeg kunne komme in i banken min, og den plutselig ikke virket på grunn av en liten forandring de gjorde eller noe? Jeg liker virkelig ikke at en tlf app er min eneste mulighet til å komme in i banken, når mitt første inntrykk er att denne appen er ustabil, gjør det meg utrolig utrygg. Spesielt når kunde servicen prøver å ping ponge meg som om de ikke har kontakt med hverandre og så bare slutter å svare når de ikke klarer å løse problemet. Hadde håpet å gjøre dette til min nye hoved bank, ganske skuffet over dette. Og nå vet jeg ikke hva jeg skal bruke, kanskje bare må bli hos Sbanken/DNB til tross for at jeg ikke kan fordra DNB.

Oversiktlig & enkelt

Omtale av  Rolf

Enkelt å bruke Bulder, og du er din egen banksjef ;-) Lavest rente er svært positivt, og kundeutbytte en hyggelig overraskelse !

"A walk in the park" eller på godt norsk, en tur i parken.

Omtale av  Espen

Fram til nå har skifte til Bulder B vært en "tur i parken". Alt som "reklamen" sier om hvor enkelt det er å bytte bank har blitt bekreftet gjennom praksis. Skulle bare ha gjort dette tidligere, det er det jeg angrer på. Like den enkle innloggingen med biometri, oversiktlighet og det intuitive brukergrensesnittet.

Genial bank!

Omtale av  Roar

Veldig fornøyd med å være Bulder kunde når jeg ser hvordan min gamle bank holder på(DnB). Boligverdien kunne vært mer nøyaktig og fulgt det lokale markedet bedre uten at det betyr noe akkurat nå.

Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
La bankene konkurrere om å gi deg den beste renten. Få personlige tilbud tilpasset din situasjon fra flere banker
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr
Få tilbud
Få personlig tilbud Sammenlign renter

Fantastisk bank!

Omtale av  Norbert

Kjempefornøyd med Bulder, den er min hovedbank i dag. Endelig en bank som hører på sine kunder og tilbakemeldinger. Appen er også 10/10. Stort anbefalt!

Strålende fornøyd med bankbytte🤩

Omtale av  Linn

Både jeg og samboer har byttet over til Bulder bank. Vi er kjempefornøyde med både prosess, app og hvor enkelt det var å flytte boliglånet! Anbefales til alle som trives med banktjenester på mobilen 👍🏻

Svar fra Bulder
02.05.2023 11:38

Hei Linn :) Så bra å høre at dere er fornøyd med prosessen, appen og hvor enkelt det var å flytte lånet. Det høres ut som Bulder fungerer godt for dere. Takk for anbefaling! Hilsen alle oss i Bulder :)

Bulder har 1 097 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR