Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juli 2024
Bulder
1 712 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Bulder opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.3
Bra
1 712 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#2
Utmerket
Bulder er rangert
#2 av 116 dagligbanker
82%
Utmerket
82% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 1 712 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
1 083
281
106
82
160
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 712 verifiserte omtaler på Bytt.no

Automatisk bank (app)

Omtale av  Thomas

Vær obs på at de automatisk setter en verdi på bolig og for meg ble det 1,3 mill lavere enn takst og 1,6 enn skattemyndighetene. De fraviker ikke fra automatikken, selv med takstbrev. De regner heller ikke hytte som eiendomsverdi. Alt blir henvist til automatikk, så ser for meg problemer med refinansiering senere ved t.eks utbygging eller oppussing. Ja du kan «spare» 1000 i måneden nå, men du taper i potensiell fremtidig verdistigning eiendom og muligheter. De får 2 stjerner for raskt svar kundeservice, selvom de henviser til automatikken. Mulig automatisk svar? Fint å ha en rådgiver synes jeg. Bank er mer enn en app!

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Kan ikke opprette konto en gang.

Omtale av  Daniel

Dette skal være den beste moderne bank appen i følge det jeg hører, men etter utallige forsøk går det ikke an for meg og komme gjennom innlogging prosessen. Får bare en melding som sier "uff da.. det dukket opp litt teknisk trøbbel" og et par knapper for å komme i kontakt med kunde service. Da jeg tok kontakt via chat fikk jeg beskjed om at det var et problem på deres side jeg ikke kunne gjøre noe med uten om å sende telefonens specs til de på email så programmerene deres kunne ta en titt på det. Da jeg gjorde det fikk jeg først beskjed på email om å kontakte de på chat, noe jeg fortalte dem at jeg nettopp hadde gjort. Noen dager etterpå fikk jeg beskjed om at det hadde gjort en liten forandring og fikset problemet, og instruksjoner om å avinstallere og slettet cache or installer på nytt, alt det vanlige. Dette løste ikke problemet, noen jeg fortalte de, men da svarte de aldri igjen. Når noe så viktig som en bank velger å kun ha en måte å komme in i banken på, en app, så er det ekstremt viktig at denne appen er stabil. Etter min opplevelse er jeg nå redd for å bruke Bulder som min hoved bank, har lyst å reise fra Sbanken/DNB, men dette her gjør det utrolig vanskelig. Hva om jeg hadde hvert i utlandet eller en annen situasjon hvor det var viktig at jeg kunne komme in i banken min, og den plutselig ikke virket på grunn av en liten forandring de gjorde eller noe? Jeg liker virkelig ikke at en tlf app er min eneste mulighet til å komme in i banken, når mitt første inntrykk er att denne appen er ustabil, gjør det meg utrolig utrygg. Spesielt når kunde servicen prøver å ping ponge meg som om de ikke har kontakt med hverandre og så bare slutter å svare når de ikke klarer å løse problemet. Hadde håpet å gjøre dette til min nye hoved bank, ganske skuffet over dette. Og nå vet jeg ikke hva jeg skal bruke, kanskje bare må bli hos Sbanken/DNB til tross for at jeg ikke kan fordra DNB.

Oversiktlig & enkelt

Omtale av  Rolf

Enkelt å bruke Bulder, og du er din egen banksjef ;-) Lavest rente er svært positivt, og kundeutbytte en hyggelig overraskelse !

"A walk in the park" eller på godt norsk, en tur i parken.

Omtale av  Espen

Fram til nå har skifte til Bulder B vært en "tur i parken". Alt som "reklamen" sier om hvor enkelt det er å bytte bank har blitt bekreftet gjennom praksis. Skulle bare ha gjort dette tidligere, det er det jeg angrer på. Like den enkle innloggingen med biometri, oversiktlighet og det intuitive brukergrensesnittet.

Genial bank!

Omtale av  Roar

Veldig fornøyd med å være Bulder kunde når jeg ser hvordan min gamle bank holder på(DnB). Boligverdien kunne vært mer nøyaktig og fulgt det lokale markedet bedre uten at det betyr noe akkurat nå.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Fantastisk bank!

Omtale av  Norbert

Kjempefornøyd med Bulder, den er min hovedbank i dag. Endelig en bank som hører på sine kunder og tilbakemeldinger. Appen er også 10/10. Stort anbefalt!

Strålende fornøyd med bankbytte🤩

Omtale av  Linn

Både jeg og samboer har byttet over til Bulder bank. Vi er kjempefornøyde med både prosess, app og hvor enkelt det var å flytte boliglånet! Anbefales til alle som trives med banktjenester på mobilen 👍🏻

Svar fra Bulder
02.05.2023 11:38

Hei Linn :) Så bra å høre at dere er fornøyd med prosessen, appen og hvor enkelt det var å flytte lånet. Det høres ut som Bulder fungerer godt for dere. Takk for anbefaling! Hilsen alle oss i Bulder :)

Bulder har 1 712 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener
Har tilegnet profilen
Bulder deltar på Bytt.no

Bulder har tilegnet sin profil på Bytt.no og kan derfor svare på omtaler og invitere sine kunder til å dele erfaringer.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer omtaler
Bulder besvarer omtaler

Bulder har de siste 12 månedene besvart omtaler fra sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Bulder henter ikke inn tilbakemeldinger

Bulder benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR