Meny
Gjensidige Bank
Gjensidige Bank har opphørt
Gjensidige Bank har avsluttet sin virksomhet. Eksisterende kunder er blitt overført til Nordea Direct. Les omtaler om Nordea Direct.

Gjensidige Bank omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
2,3/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
0
av 147 innen
bank
33%
anbefaler
Gjensidige Bank

"Nå endret til Nordea Direct men samme ansatte har fulgt med over"

Omtale om Gjensidige Bank skrevet av Jan for 05.06.2020 23:36

Gjensidige Bank har totalt 36 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Gjensidige Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Nå endret til Nordea Direct men samme ansatte har fulgt med over"

Kundeservice er grusom, på grensen til latterlig. Har kjempet med dem lenge nå for å få satt NED tilgjengelig kredittgrense på MasterCard og har ennå ikke blitt ordnet, har hatt kontakt PR telefon og chat, men da sier de at de må ha det skriftlig og etter at de har fått det skriftlig haler de ut tiden og sender nye meldinger med «er du helt sikker» «kan du bekrefte» osv. :) Tror dessverre at da Nordea kjøpte opp Gjensidige Bank har de ansatte fulgt med over i Nordea Direct, så nå drar de «gamle» Gjensidig bank ansatte også Nordea sitt navn ned i søla. Grusomt, styr unna!

Bytt.no
"Nå endret til Nordea Direct men samme ansatte har fulgt med over" skrev Jan om Gjensidige Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Gjensidige Bank?
Gjør som Jan og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Gjensidige Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundeservice"
1 syns denne omtalen er nyttig

Ble frastjålet lommeboken. Gjensidiges representant var mer opptatt av å ta penger (uten å ha informert om det) for rebestilling av kort enn å få dem sendt til den adressen jeg etterspurte. 2 uker uten betalingsmidler, får ikke parkert, abonnementer jeg bruker i jobben blir sperret, og de henger seg opp i at de skal ha 100 kroner per kort som jeg ikke engang får min vei. Skuffet. Bytter nå.

Sølve B. R
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Billån"
2 syns denne omtalen er nyttig

Fikk først samme rente tilbud som hos SB1, men da jeg sa det, senket de renta ytterligere slik at jeg skulle velge dem. "lovende" tenkte jeg, "konkurranse innstilt, ønsker å gi bedre tilbud enn rivalen". Vel, FØR første betaling, faktisk før første regning kom, fikk jeg varsel på at renta hadde steget.. TIL det opprinnelige tilbudet jeg hadde fått fra dem OG SB1. Da ble summen pr mnd også annerledes, og så ble det betalingsrot. Ikke fikk jeg noe i posten, ikke fant jeg no på nett. Det viste seg at de hadde sendt dette til vipps. Det er jo forsåvidt min feil at regninga kom dit, men da jeg ble klar over dette, og prøvde å finne oversikt over lånet mitt, samt over fakturaer, både det som var betalt og det som var til forfall, så fant jeg ikke dette noe sted. Det gikk mye tid, og ble mye rot, med noen .. "som forstod lite".. på tlf. Det ble også dobbel betaling en måned, enda jeg egentlig bare skulle betale mellomlegget fra orginal sum til den nye summen (noe jeg ikke hadde fått info om noen steder, da jeg ikke får noe i posten, og ikke kan logge meg inn på hjemmesiden å finne oversikt over lånet). Tilslutt fikk jeg fakturabilde på mail, og fikk fast betaling inn i nettbank. Jeg tenkte at denne doble betalingen, den går jo rett på avdrag på lånet, men det vet jeg jo ikke, for noen oversikt over lånet, (tidligere betalinger, fremtidige betalinger og gjenstående beløp), det har jo ikke jeg som kunde tilgang til. Vel nå har det lånet i hvert fall gått som det skal med automatisk trekk i nettbank og jeg har ikke irritert meg no mer over gjensidige siden den gang. frem til nå. Jeg skulle inn å sjekke hvor mye det var igjen av lånet (vurderer å selge bil, og må da vite hvor mye jeg må betale for å innfri lån), prøvde å logge inn for å sjekke dette, og kom så på alt dette tullet her. På mail har jeg heller ingen oversikt. Det var jo et dokument som jeg skrev under da jeg tok opp lånet, med en plan over hvordan det ville se ut, men dette dokumentet er heller ikke på gjensidige sine nettsider (altså innlogget på min profil), og da jeg tenkte det kanskje lå i mailen, så er det eneste jeg har i mail, en link til nettsiden, hvor jeg altså ikke lenger har tilgang til disse dokumentene. en annen ting er jo også det at siden renta gikk opp allerede første betalinga, så vil jo ikke denne oversikten stemme :s For å være ærlig så minner dette meg veldig om svindelselskaper. Jeg sier IKKE at gjensidige er det, men de fremstår på samme måte, alt skal være skjult, det skal ikke være mulig å ha noen form for oversikt, kundebehandlere (vel altså tlf kundeservice) som fremmer rot og missforståelser, samt ikke forstår deg overhodet. Jeg har faktisk fått enda mer lyst til å selge bilen, bare for å innfri lån og ta opp i et anna selskap. Jeg skal aldri mer ta opp lån i gjensidige! De fremstår som useriøse og minner om svindelselskaper, selv om jeg forsåvidt er trygg på at et så stort og inngrodd norsk selskap ikke driver med det. STYR UNNA!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Altid hjelp å få"

Har alltid fått god hjelp når jeg har behov. Alltid hygglige hjelpere når jeg trenger svar på noe.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Dette er faktisk 2019!"
2 syns denne omtalen er nyttig

Hvis du aksepterer at kontoer fjernes uten at du har gitt beskjed om det, at du ikke får behandlet Avtalegiroer, kodebrikke som ikke fungerer, Visa kort som ikke fungerer, dårlig kundeservice, tekniske løsninger mht kommunikasjon på bankens hjemmesider som ikke fungerer i det hele tatt, uprofesjonelle forklaringer på alle vanskeligheter med banken, så er dette banken for DEG.

Gjensidige Bank har totalt 36 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR