Meny

Storebrand Bank omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
3,1/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Bra
54
av 147 innen
bank
45%
anbefaler
Storebrand Bank

"Fikk boliglån i løpet av 4 dager med laveste rente 1,99%"

Omtale om Storebrand Bank skrevet av Hozhan K for 03.10.2017 23:31

Storebrand Bank har totalt 49 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Storebrand Bank?
Hozhan K
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Fikk boliglån i løpet av 4 dager med laveste rente 1,99%"
2 syns denne omtalen er nyttig

Først sendte jeg søknaden om boliglån til Storebrand, dagen etter en hyggelig saksbehandler kontaktet meg og trengte noen dokumenter før de behandle søknaden min. Eks. De trengte skattemelding for året før, siste 2 lønneslip og andre dokumenter relevant til skattemelding. Etter at jeg sendte alle dokumentene. 2 dager etter fikk jeg innvilget boliglån med laveste rente, nemlig 1.99%. Prosess behandling er ganske kjapt det tok bare 4 dager, de jobber på høy nivå for å fullføre søknaden din så fort som mulig. Ærlig talt, jeg er imponert over Storebrand boliglån prosessen. De som er bra, via en link som du får fra Storebrand etter at du har sendt søknaden, kan du sjekk statusen på søknaden, i tillegg laste opp dokumenter.

Bytt.no
"Fikk boliglån i løpet av 4 dager med laveste rente 1,99%" skrev Hozhan K om Storebrand Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Storebrand Bank?
Gjør som Hozhan K og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Storebrand Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"God rente på boliglån, men forferdelig dårlig nettbank!"
4 syns denne omtalen er nyttig

Vi søkte om boliglån hos flere banker og fikk best rente hos Storebrand, så det er jo egentlig positivt. Men da vi tok opp opp lån hos dem, måtte vi også opprette lønnskontoer her, og dermed måtte vi også benytte oss av nettbanken deres, og den er *virkelig* dårlig. Jeg har tidligere vært kunde hos Skandiabanken, og der syns jeg nettbanken var ganske enkel å bruke; intuitiv og oversiktlig. Hos Storebrand gruer jeg meg hver gang jeg må bruke nettbanken, for den er så knotete å bruke. Ofte er den også veldig treg, og det er ofte funksjoner som ikke virker, f.eks. At jeg nettopp ikke fikk opp en oversikt over AvtaleGiro-avtalene mine, fordi "tjenesten er ikke tilgjengelig". Jeg tror jeg skal forsøke å ordne det sånn at jeg får overført penger hver måned til Skandiabanken-kontoen, sånn at jeg bare kan bruke den nettbanken, og slipper å bruke Storebrands nettbank i det hele tatt.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Helt super service og best rente, men måtte bytte fra de grunnet elendig nettbank"
3 syns denne omtalen er nyttig

Nettbanken er så irriterende at jeg heller gjerne betaler litt ekstra rente for å være kunde i DnB. Jeg ble forbannet hver gang jeg skulle inn i nettbanken min hos Storebrand. Helt forferdelig. Rart at en så stor "bank" ikke har bedre nettbank. Egentlig utrolig irriterende, for jeg hater kundeservicen på DnB, men nettsiden til Storebrand er så elendig at den veier mer irritasjon imot.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Lav lånerente og mest bærekraftig"
1 syns denne omtalen er nyttig

Storebrand gir lav lånerente på boliglån og er i tillegg den av stor-bankene som har de mest bærekraftige investeringene. Kun Cultura bank som slår dem på bærekraft, men de har dessverre ganske dårlige betingelser. Storebrand har også flere gode indeksfond med lave kostnader!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Eventyrlig lånerente til enhver tid"
4 syns denne omtalen er nyttig

Enkel fondshandel, trivelige rådgivere og en boliglånsrente som alltid ligger i teten blant konkurrentene. Forblir kunde inntil videre. :-)

Storebrand Bank har totalt 49 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR