Meny

Altibox Bredbånd omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Altibox Bredbånd
2,0/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Opplevd hastighet
Middels
76
av 88 innen
bredbåndsleverandør
26%
anbefaler
Altibox Bredbånd

"Feil på utstyret"

Omtale om Altibox Bredbånd skrevet av Nilsegutt for 15.06.2020 11:10

Altibox Bredbånd har totalt 175 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Altibox Bredbånd?
Nilsegutt
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Feil på utstyret"

Har hatt masse feil på utstyret når det gjelder tv og internett.

Bytt.no
"Feil på utstyret" skrev Nilsegutt om Altibox Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med Altibox Bredbånd?
Gjør som Nilsegutt og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Altibox Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Stadig dårligere nett, selgere ringer hele tiden og skal selge oppgraderinger"
5 syns denne omtalen er nyttig

Nettet var bra for noen år siden. Nå er det dårligere og dårligere dekning og hastighet med hyppige brudd. I stedet for å gjøre noe med problemene, ringer selgere fra et innleid selskap ofte og maser om nye "kostnadsfrie" oppdateringer som det viser seg koster masse penger. De tre fire gangene vi har skiftet tv/bredbåndboks har ingenting bedret seg.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Elendig kundeservice"
7 syns denne omtalen er nyttig

Styr unna dette selskapet!!! De har en kundeservice som står til stryk. De er positive til du har tegnet avtale, men derfra er det tragisk. Vurderer du å tegne avtale med Altibox, så les alt med liten skrift i kontrakten. Vi opplevde plutselig at det gikk en ny ledning fra boksen som Altibox hadde på vår yttervegg. Ledningen gikk langs bordkledningen og over til naboen - dette uten at vi var forespurt. Da vi klagde på dette viste selskapet til avtalen vi hadde signert. Der sto det visstnok, etter Altibox sin tolkning, at de kunne bruke vår boks som utgangspunkt til flere husstander om Altibox ønsket dette/ så det formålstjenlig. Dette gjaldt visstnok også for alltid, også om vi avsluttet vårt kundeforhold til Altibox. Dette medfører blant annet for vår del at når vi nå skal skifte bordkledning, så må vi forestå utgifter knyttet til å få lagt om ledningen langs vår yttervegg og over til naboen. Videre opplevde vi i vinter at vi mistet alt av nett- og TV-signaler i fem dager. Dette grunnet feil lenger ned i gata - feil som tilbyder (Altibox) hadde skyld i. I denne perioden måtte vi bruke mobiler som wifi- punkt i hjemmet. Vanlig internettbruk, kombinert med noe streaming for å se TV, medførte påfyll på en par hundre kroner på telefonabonnementet etter hvert som grensen på datatrafikk var brukt opp. Det vi forventet å få kompensert, var fratrekk på faktura for de fem dagene vi hadde vært uten fiber. Det føltes urimelig å betale for en vare i de fem dagene man ikke har fått varen levert. Men også i dette tilfellet utviste Altibox en utrolig arroganse. Vi måtte pent betale også for de fem dagene vi hadde vært uten fiber. Konklusjonen er at Altibox er et selskap vi sterkt fraråder å binde seg til. Så snart Telenor eller andre tilbydere er på plass i vårt område, vil vi for vår del avslutte vårt forhold til Altibox.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Dyr Internett, dårlig TV løsning"
6 syns denne omtalen er nyttig

Nettet de leverer er stabilt og bra, men prisene er hårreisende og øker stadig. TV løsningen deres er ikke bra på noen måte og bør unngås for en hver pris

Karstein T
Kundetilfredshet
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig fart"
11 syns denne omtalen er nyttig

Skal ha 500/500, får 150 med kabel og 40 på wifi. Dette er ikke godt nokk så jeg må se på andre leverandører. Min svoger har 500/500 fra Telenor og når jeg måler ute i hagen på tlf viser den 200.

Altibox Bredbånd har totalt 175 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR