Meny

Lynet Internett omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Lynet Internett
2,6/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Opplevd hastighet
Middels
70
av 88 innen
bredbåndsleverandør
23%
anbefaler
Lynet Internett

"Dårlig nettfart og regelmessige feil på kablene."

Omtale om Lynet Internett skrevet av Optimist for 27.11.2019 23:56

Lynet Internett har totalt 23 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Lynet Internett?
Optimist
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig nettfart og regelmessige feil på kablene."
3 syns denne omtalen er nyttig

Lynet reklamerer med lik fart ut/inn, dette stemmer ikke.Det er regelmessig feil på kabler/nettet faller ut. De har flere underselskap som også bruker samme kabler (ifølge kundeservice). De kaller feil vedlikehold uten å melde dette til kundene. Svarer ikke på henvendelser og ingen refusjon for betalt tjeneste- selvom feil ligger på deres fibernett. Utrolig dårlig firma som mest sannsynlig er mer opptatt av flere kunder enn å ivareta eksisterende kunder. Virker veldig lite seriøst og eneste kompensasjon de foreslår er høyere hastighet som faller med et brak etter endt tilbud. At de ikke har rutiner på kundeservice er tydelig. Omtalen på deres egen side er fra 2009 og 2013- dengang var det få som var koblet på fiberkabelene- jo flere som bruker på ettermiddag/kveld og helger jo dårligere nettfart. Styr unna- oppleves som et lite seriøst firma. Trodde det var et krav om tilbakebetaling når en betaler for en tjeneste en ikke får. Sendte inn siste forespørsel for 3 uker siden, de gidder ikke svare engang! Ringer ikke tilbake, ingen tar ansvar!

Bytt.no
"Dårlig nettfart og regelmessige feil på kablene." skrev Optimist om Lynet Internett

Har du en tilsvarende erfaring med Lynet Internett?
Gjør som Optimist og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Lynet Internett du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Det her må du unngå"
4 syns denne omtalen er nyttig

De har på ingen måte noen form for samarbeid med Arvato / Gothia. Så snart du har betalt regningen hos Lynet sier de det er greit, sender det videre til Arvato som mener du aldri har betalt og dermed får du en stor sak hos Gothia, dette har nå skjedd med 5 av mine regninger. De skal politi anmeldes. Kundeservice fremstår som hyggelige, lover mye og ting skjer aldri. De har også sagt at de skal legge regninger jeg hadde på frys da jeg mente det var en feil, ble lovet å bli ringt opp dagen etterpå noe som aldri skjedde, ringte opp også sa de at det kan ta opp til en uke fordi de måtte se på saken, tok aldri kontakt med meg og senere hvem tror du måtte betale? De leverer heller ikke etter avtalen, har du 100 får du 80 har du 50 får du 30-40, bare svindel. Dette selskapet er svindelbasert og du må styre unna alt som har med lynet å gjøre. Forferdelig kundebehandling hos Lynet, Arvato, Gothia.

Bytt.no
"Hva er din erfaring med Lynet Internett?"

Hva er din erfaring med Lynet Internett? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Lynet Internett har totalt 23 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR