Meny

NextGenTel Bredbånd omtaler og erfaringer

2,3/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Middels
Opplevd hastighet
Middels
74
av 87 innen
bredbåndsleverandør
25%
anbefaler
NextGenTel Bredbånd

"Lureri"

Omtale om NextGenTel Bredbånd skrevet av Bo for 14.08.2020 18.38

NextGenTel Bredbånd har totalt 878 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med NextGenTel Bredbånd?
Kundetilfredshet
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Lureri"

Blev kontaktet af en sælger fra nextgentel Han spurgte om jeg ville være interesseret i og få fiber og TV hos dem Jeg var meget modvillig da jeg bare havde haft tull med det andet selskab jeg var i , og tænkte bare på at nu vil de ud og have mine penge Vi sad i ca 1,5 time og snakkede frem og tilbake og da jeg er dansk insisterede jeg på at der skulle være de samme kanaler på TV som det gammel selskab Hvor de danske kanaler DR1 DR2 og dansk TV2 samt CBS reality var en del af dem Jeg forsikrede sælgeren fra nextgentel at det var de vigtigste kanaler og dem ville jeg have ellers kunne han glemme alt Han forsikrede meg om at det var den samme TV pakke og jeg kunne være ganske rolig jeg kunne se kanalerne på deres TV box og appel TV og på TV appen Og så var deres router meget Bedre da den var helt ny Alt det lød godt så jeg bestilte det han havde lovet meg + en ekstra tv box og så har jeg appel tv fra før Da jeg fik pakken var der kun en tv box Jeg måtte ringe og sidde i tlf kø for og sige at den manglede , endelig kom jeg igjennem og hende jeg snakkede med sagde at jeg ville få en tilsendt i begyndelsen af den neste uke Jeg ventede men den kom ikke I slutten af den neste uke ringede jeg igjen og igjen sad jeg i kø og ventede på at jeg skulle komme igjennem så kom jeg endelig igjennem og han jeg talte med sagde at der bare var oprettet en sak og at der ikke var nogen der havde gået videre med den Men han skulle få den sendt til meg Nå har jeg så koblet min router og den ene tv box jeg har til Og opdager at jeg ikke kan se dansk TV2 og CBS reality jeg ringer igjen nextgentel og venter igen ,og igen kommer jeg endelig igjennem . Jeg spørger damen hvorfor jeg ikke kan finde de 2 kanaler der var så vigtig at jeg ville have Hvorefter hun siger at de har ikke og kan ikke tilbyde de 2 kanaler og de andre kanaler som er dansk virker ikke i deres app så der kan jeg heller ikke se dem Mit spørgsmål er at hvordan kan man gå ud og se folk i øjene og love noget de ikke tilbyder havde jeg vidst dette havde jeg ikke skiftet Jeg kunne virkelig godt tænke meg og høre hvad den sælger vil sige til det for det var det jeg lagde som det vigtigste Så det var min start med nextgentel de sagde at de ville oprette en sak og kontakte meg mandag det er spændende op de gjør

Svar fra NextGenTel Bredbånd
18.08.2020 13.02
Hej Bo,
Vi skal absolut ikke sælge vores produkter baseret på usandheder, her ønsker vi at undersøge sagen nærmere og tage det videre med ledelsen så det ikke sker igen. Eneste problem er at jeg ikke finder dig i systemet med den information som ligger her. Hvis du har mulighed til det må du meget gerne sende os en mail med information om dit kundeforhold til kundelojalitet@nextgentel.com så vi kan tage din sag videre.

Hilsen Christian i NextGenTel
Bytt.no
"Lureri" skrev Bo om NextGenTel Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med NextGenTel Bredbånd?
Gjør som Bo og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om NextGenTel Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Leveringstid"
3 syns denne omtalen er nyttig

Merkelig at det skal ta ca 4 uker eller mere før nettet er på plass. Jeg trodde vi var i 2020 og ikke i 1814. Får nok beholde telenor. For dette blir for dumt. 🤬

Svar fra NextGenTel Bredbånd
07.08.2020 12.59
Hei Ronny
Det tar dessverre litt tid å få levert internett selv om det er en aktiv linje der fra før. Det krever en del prosesser og arbeid for å få gjennom en oppkobling eller overføring til en ny leverandør.
Hadde det vært 1814, ville leveringstiden vært på 176 år siden internett ikke ble tilgjengelig for privatpersoner før 1990.

Hilsen Christian
NextGenTel
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Rett og slett forferdelig på alle måter"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vi har kjempet i flere mdr på å få wifi til å funke ved å ringe hver måned og klage. For at vi bare skal betale mer og mer fordi vi må sette opp hastigheten.. og allikevel funker det ikke! Så prøver vi å avbestille og får å vite at vi må betale 1800kr for bruddgebyr!! Så ringer vi inn og ender opp hos samme frekke dame hver gang som sier at det ikke er noen andre å snakke med enn hun og det er ikke noe å gjør.. pluss hun driver å ler av en hver gang. Vi har lagt så mange penger hos dem og det har ikke funket fra dag 1!!! Verste vi har vært bort i!

Svar fra NextGenTel Bredbånd
04.08.2020 21.19
Hei Sasha

Beklagelig å høre at du har hatt denne opplevelsen hos oss. Vi gjør alltid det vi kan for å hjelpe med wifi problemer, men som du sikkert vet er dette noe som ikke alltid er like lett å fikse siden det vil variere utifra eksterne forhold.
Det vil medføre et bruddgebyr når du ønsker å si opp innenfor bindingstiden din, men utenom dette vil du kun betale for oppsigelsestiden.
Vi skal aldri være frekk mot noen som tar kontakt med oss og beklager du opplevde det slik.

Hilsen
Christian
NextGenTel
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Krise!"

Systemet fungerer ikke. De ansatte snakker ikke med hverandre. Jeg måtte løse problemene selv, i overgang fra telenor. Når alt ser ut til å være ok, og den du har snakket med burde lagt ut det vi har drøftet på telefonen globalt innad i serviceavdelingen, bringes ikke saken videre. Og plutselig får du beskjed om at abonnementet er sagt opp, routeren skal sendes inn eller noe slikt. Så må man ringe på nytt, og på nytt, og på nytt. Masse tid og stress går med og du får hele tiden snakke med en som ikke kjenner saken. Du er frustrert og de er alltid helt rolige som om ikke noe har skjedd. Du føler deg som en dritt, selv om du har rett. Det var akkurat slik for 10 år siden da jeg også hadde ngt. Kast opp dårlig service. Telenor er dyrere, men du slipper hjerte infarkt. Jeg skriver aldri anmeldelser, men nå måtte jeg bare.

Svar fra NextGenTel Bredbånd
04.08.2020 20.59
Hei Geir,

Tilbakemeldinger gjør oss bedre og vi er i gang med å fornye våre systemer for å forhindre at slikt kan skje. Jeg beklager at du opplevde kontakten med oss på denne måten og håper vi kan endre inntrykket ditt av oss i fremtiden.

Hilsen Samuel i NextGenTel
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"For noen priser!"
1 syns denne omtalen er nyttig

NextGenTel leverer bredbånd. Den maksimale hastigheten de har levert levere til meg var 11/1,4 Mbps. Det kan vel nesten ikke kalles bredbånd. De ønsker ikke å utbedre linjen. De kan/vil ikke levere til naboen min, fordi de ikke vil sette opp flere punkter i sentralen. Prisen på dette er 643,- (!) kroner i måneden. La det synke inn. Det var 100,- kroner lavere kun for et år siden. Det startet på 349,- i måneden den gangen jeg bestilte. Det må da være begrenset hvor mye ekstra de skal ha i vedlikeholdspenger for å la den kabelen ligge i jorda? Jeg synes menneskene på kundeservice er hyggelig, og det er det eneste som trekker opp, da selve åpningstiden på kundeservice er ganske sub-par. De skal ha for en ting til og det var at det var veldig lett å si opp. De godtok oppsigelse over telefon, samt at de var veldig hyggelige på det.

Svar fra NextGenTel Bredbånd
31.07.2020 00.17
Hei Roger,

Kjekt å høre at du syns folkene på kundeservice er hyggelig!

Angående hastigheten, vedlikehold og levering til din nabo så forstår jeg at det er en lei situasjon og jeg håper vi - eller noen andre kan levere fiber til deg snart. Bredbånd over kobbernettet er dyrt i drift og leverer ikke samme hastighet som fiber. Vi satser derfor på å levere fiber til stadig flere fremover.

Takk for din tid som kunde - jeg håper du vurderer oss igjen ved en senere anledning.

Hilsen Samuel i NextGenTel
NextGenTel Bredbånd har totalt 878 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR