Meny

NextGenTel Bredbånd omtaler og erfaringer

2,3/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Middels
Opplevd hastighet
Middels
74
av 87 innen
bredbåndsleverandør
25%
anbefaler
NextGenTel Bredbånd

"Rett og slett forferdelig på alle måter"

Omtale om NextGenTel Bredbånd skrevet av Sasha for 29.07.2020 16.21

NextGenTel Bredbånd har totalt 880 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med NextGenTel Bredbånd?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Rett og slett forferdelig på alle måter"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vi har kjempet i flere mdr på å få wifi til å funke ved å ringe hver måned og klage. For at vi bare skal betale mer og mer fordi vi må sette opp hastigheten.. og allikevel funker det ikke! Så prøver vi å avbestille og får å vite at vi må betale 1800kr for bruddgebyr!! Så ringer vi inn og ender opp hos samme frekke dame hver gang som sier at det ikke er noen andre å snakke med enn hun og det er ikke noe å gjør.. pluss hun driver å ler av en hver gang. Vi har lagt så mange penger hos dem og det har ikke funket fra dag 1!!! Verste vi har vært bort i!

Svar fra NextGenTel Bredbånd
04.08.2020 21.19
Hei Sasha

Beklagelig å høre at du har hatt denne opplevelsen hos oss. Vi gjør alltid det vi kan for å hjelpe med wifi problemer, men som du sikkert vet er dette noe som ikke alltid er like lett å fikse siden det vil variere utifra eksterne forhold.
Det vil medføre et bruddgebyr når du ønsker å si opp innenfor bindingstiden din, men utenom dette vil du kun betale for oppsigelsestiden.
Vi skal aldri være frekk mot noen som tar kontakt med oss og beklager du opplevde det slik.

Hilsen
Christian
NextGenTel
Bytt.no
"Rett og slett forferdelig på alle måter" skrev Sasha om NextGenTel Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med NextGenTel Bredbånd?
Gjør som Sasha og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om NextGenTel Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Krise!"

Systemet fungerer ikke. De ansatte snakker ikke med hverandre. Jeg måtte løse problemene selv, i overgang fra telenor. Når alt ser ut til å være ok, og den du har snakket med burde lagt ut det vi har drøftet på telefonen globalt innad i serviceavdelingen, bringes ikke saken videre. Og plutselig får du beskjed om at abonnementet er sagt opp, routeren skal sendes inn eller noe slikt. Så må man ringe på nytt, og på nytt, og på nytt. Masse tid og stress går med og du får hele tiden snakke med en som ikke kjenner saken. Du er frustrert og de er alltid helt rolige som om ikke noe har skjedd. Du føler deg som en dritt, selv om du har rett. Det var akkurat slik for 10 år siden da jeg også hadde ngt. Kast opp dårlig service. Telenor er dyrere, men du slipper hjerte infarkt. Jeg skriver aldri anmeldelser, men nå måtte jeg bare.

Svar fra NextGenTel Bredbånd
04.08.2020 20.59
Hei Geir,

Tilbakemeldinger gjør oss bedre og vi er i gang med å fornye våre systemer for å forhindre at slikt kan skje. Jeg beklager at du opplevde kontakten med oss på denne måten og håper vi kan endre inntrykket ditt av oss i fremtiden.

Hilsen Samuel i NextGenTel
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"For noen priser!"
1 syns denne omtalen er nyttig

NextGenTel leverer bredbånd. Den maksimale hastigheten de har levert levere til meg var 11/1,4 Mbps. Det kan vel nesten ikke kalles bredbånd. De ønsker ikke å utbedre linjen. De kan/vil ikke levere til naboen min, fordi de ikke vil sette opp flere punkter i sentralen. Prisen på dette er 643,- (!) kroner i måneden. La det synke inn. Det var 100,- kroner lavere kun for et år siden. Det startet på 349,- i måneden den gangen jeg bestilte. Det må da være begrenset hvor mye ekstra de skal ha i vedlikeholdspenger for å la den kabelen ligge i jorda? Jeg synes menneskene på kundeservice er hyggelig, og det er det eneste som trekker opp, da selve åpningstiden på kundeservice er ganske sub-par. De skal ha for en ting til og det var at det var veldig lett å si opp. De godtok oppsigelse over telefon, samt at de var veldig hyggelige på det.

Svar fra NextGenTel Bredbånd
31.07.2020 00.17
Hei Roger,

Kjekt å høre at du syns folkene på kundeservice er hyggelig!

Angående hastigheten, vedlikehold og levering til din nabo så forstår jeg at det er en lei situasjon og jeg håper vi - eller noen andre kan levere fiber til deg snart. Bredbånd over kobbernettet er dyrt i drift og leverer ikke samme hastighet som fiber. Vi satser derfor på å levere fiber til stadig flere fremover.

Takk for din tid som kunde - jeg håper du vurderer oss igjen ved en senere anledning.

Hilsen Samuel i NextGenTel
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Verste filma jeg har vært borti!!"

Verste filma jeg har vært borti!! 😡 EKSTREMT DÅRLIG. Først ringte de til meg og sa at de leverer bredbånd til adressen min, etter 38 dagers ventetid fant jeg ut at de ikke kan levere Internett til adressen. Jeg har ventet så lenge på installasjonen hver gang ble det avbestilt. Til slutt sa de at jeg må sende boksen tilbake (etter 38 dager) siden de ikke leverer Internett. Nå etter 2 uker har de sendt en faktura på 1500kr for Internett. Jeg er IKKE kunde hos NextGenTel engang! Nå må jeg bruke så mye tid til å ringe å spørre hva som skjer?!!! ANBEFALES IKKE. Ekstremt dårlig kundeservice. 😡😡😡

Svar fra NextGenTel Bredbånd
20.07.2020 22.09
Hei Sam.
Hvis det er slik at en montør har undersøkt muligheten for å levere internett til deg og har funnet ut at dette ikke lar seg gjøre, skal du ikke betale et slikt avbestillingsgebyr. I andre tilfeller der, f.eks huseier ikke godtar at linjen legges inn og blir nektet installasjon, blir du fakturert et avbestillingsgebyr.

Utstyret som sendes, leies ut slik at når du sier opp eller avtalen avsluttes, må utstyret returneres til oss.


Hilsen
Christian
NextGenTel
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Frustrert uten nett eller tv"

Erfarer nå 6 dagen uten internett eller TV. Hadde en tro på at det å rette opp i nettet var en prioritert oppgave. Det er det ikke. Siste melding at vi blir uten nett og tv i 10 dager. Er redd at etter 10 dager kommer det ytterligere årsaker til at det ikke lar seg gjøre. Dette er naturligvis ikke de som har som sin oppgave å svare meg som er problemet, men organisasjonen NextGenTel manglende evne til å levere. Frustrert, overrasket og oppgitt

Svar fra NextGenTel Bredbånd
20.07.2020 22.08
Hei Ronny.
Vi jobber alltid med å ha minst mulig nedetid i nettet vårt siden vi vet hvor viktig internett er blitt, men dessverre i noen tilfeller kan det oppstå situasjoner som gjør at feilretting tar lengre tid enn normalt.

Hilsen
Christian
NextGenTel
NextGenTel Bredbånd har totalt 880 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR