Meny

NextGenTel Bredbånd omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til NextGenTel Bredbånd
2,2/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Opplevd hastighet
Dårlig
74
av 88 innen
bredbåndsleverandør
24%
anbefaler
NextGenTel Bredbånd

"Mykje tregare å koma inn på internettet"

Omtale om NextGenTel Bredbånd skrevet av Olav for 11.10.2021 20:13

NextGenTel Bredbånd har totalt 993 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med NextGenTel Bredbånd?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Mykje tregare å koma inn på internettet"
1 syns denne omtalen er nyttig

Når det tar lang tid å koma inn på internett, har dette influert på dei andre vurderingane eg har gjort. Det gjekk faktisk raskare før.

Bytt.no
"Mykje tregare å koma inn på internettet" skrev Olav om NextGenTel Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med NextGenTel Bredbånd?
Gjør som Olav og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om NextGenTel Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Lars G. N
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Regninger i flere år uten å fått kabel montert i leiligheten."

Jeg møtte opp fire ganger for å la NexGenTel montere kabel i min leilighet. To ganger reiste jeg fra Nice i Sydfrankrike. Tapte tusenvis av kroner i inntekt. En gang møtte en montør opp, men han prioriterte andre oppgaver. Ble truet med inkasso av NextGenTel for att jeg ikke levert tilbake utstyr som jeg aldri mottatt. Har ringt deres kundetelefon 17 x 15 minutter, ikke svar en eneste gang. Lite hjelp å få fra sameiets styre også. De innleide montørene snakket ikke norsk, deres sjefer kommuniserte kun med SMS. Elendig kundebehandling.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Styr unna!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Det er bare trøbbel med disse firmaet. Utrolig dårlige på kundeservice, treg kundeservice, og de er dårlige på å ordne opp i nettverksproblemer. De er derimot veldig flinke på å fakturere, og kreve penger av kunder som ikke får den tjenesten de er blitt lovet. Ikke velg nextgentel. Om du derimot har lyst å bruke masse penger på noe du ikke får, så anbefaler jeg deg å velge nextgentel.

Marianne
Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Leverte aldri fiber"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vi bestilte fibernett i mai med installeringsdato i juli. Etter utsettelse 4 (!) ganger venter vi per dags dato fortsatt på installering i oktober. For å toppe det hele er det vi som kunder som har etterlyst informasjon, og har gjentatte ganger blitt lovet å bli kontaktet uten å høre noe. Før hver installasjonsdato kontaktet vi selskapet for å høre om alt var under kontroll. Vi opplevde at montøren ikke dukket opp, lovet ny dato og dagen før installering fikk sms om (nok en) utsettelse. Vi forsøkte å kansellere etter 1.5 mnd forsinkelse, og ble da for første gang (!) oppringt med trussel om 4000kroner i gebyr. Vi har nå vært i kontakt med både forbrukerombudet og forbrukerklagenemda, og begge forteller at vi har vår rett til å avbestille uten gebyr, da de ikke holder seg til opprinnelig avtale. Vi har nå fulgt prosedyre til forbrukerombudet, sendt en klage og fulgt opp med både telefon og epost (chattfunksjonen i egen app har de slått av for oss.. ), men tilbakemeldingen fra de vi har snakket med er kun "ansvarlig vil ta kontakt/vedkommende er ikke inne". Vi har aldri blitt ringt eller fulgt opp av NextGenTel. Hvordan kan et selskap blackliste egne kunder?? Hold deg unna NextGenTel. Et selskap som ikke prioriterer sine kunder fortjene ikke dine penger. De holder ikke avtaler og lyver direkte til deg.

Baran J. C
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Veldig dårlig og uærlig med kundene"

De tvang meg til å motta det nye utstyret og betale for dette utstyret og løy da de sa at internettsignalet ville bli bedre, tvert imot ble signalet veldig dårlig og periodisk,Jeg vil ikke råde noen til å registrere seg hos Nextgentel Hvert par måneder øker de abonnementsprisen for det verste internett jeg får

NextGenTel Bredbånd har totalt 993 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR