Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert september 2023
Signal Bredbånd
3.0
12 verifiserte omtaler

Signal Bredbånd omtaler og erfaringer

3.0
Middels
12 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
#16
Utmerket
Signal Bredbånd er rangert
#16 av 81 bredbåndsleverandører
25%
Dårlig
25% anbefaler Signal Bredbånd
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd - få tilbud fra flere leverandører helt gratis!

Utforsk 12 omtaler om Signal Bredbånd

FILTRER OMTALER
2
0
3
2
5
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Signal Bredbånd
Signal Bredbånd har 12 verifiserte omtaler på Bytt.no

Hvor er kundeservice når man trenger dem?

Omtale av  Thomas T

Har hatt signal i over et år nå. 1000gbit varianten. Jeg har aldri fått det jeg betaler for, men når det skal sies, har jeg neppe fått det fra noen andre leverandører av nett, så der er de på lik linje med andre leverandører. Jeg er fornøyd så lenge nettet fungerer og det ikke tar mer enn noen sekunder å laste inn en side. Iløpet av dette året, har nettet vært meget stabilt. med noen få unntak av noen sene netter, hvor jeg antar de oppdaterer og fikser ting. Det vil si fram til det ble 22 desember. Samme dagen som kundeservice stenger fram til 1 januar. Jeg har i denne perioden inkludert i dag, sittet mye av tiden uten nett. Ruteren skrues av og på. Noen ganger funker det et par timer, andre ganger ikke. Nettet faller regelmessig ut. Hvor jeg så ikke finner det igjen, og må la ruteren stå litt uten strøm, før jeg prøver igjen. Det er ingen driftsmeldinger om avvik eller problemer. Ingen å ta kontakt med. Jeg er også dritt lei av og gå inn på en hvilken som helst side på signal’s hjemmeside, for at jeg må trykka meg ut av forespørsel om signal kan bygge i mitt område. Samme hvis jeg trykker logg inn på siden deres, så må jeg vær gang bla forbi forespørsel om utbygging i nærområdet for komme til innloggingen. Jeg skjønner at det er god markedsføring, men fy faen så irriterende det når man allerede er medlem. Jeg hadde ville gitt 4 stjerner, med kort vei til 5, hvis det ikke var for denne hendelsen i julen. Håper dere har en god forklaring når jeg omsider får tak i dere. Og hvis årsaken til ustabiliteten er høyt forbruk i jula, bør man kanskje undersøke om man har flere kunder enn nettet har kapasitet til.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Signal Bredbånd?
Tar 2 minutt

Svindel firma

Omtale av  Hanadi

Dette er en svindel firma med så dårlig og upålitelig tjenester. Fikk tilbud via telefon om fibernett i 15.mars og lovet at den skal leveres i løpet av noen dager, maks en uke. Etter en hel måned uten at noen kontaktet meg eller ringt for å avtale levering kansellerte jeg bestillingen da de ikke holdt sitt løftet om rakst levering. Nå vil de belaste meg kr. 9000 en hel år abonnement for tjeneste som de ikke levert i avtalt tid. Har klaget på faktura og fikk bekreftelse at klagen er mottatt og under behandling, men noen dager senere isteden for å få svar, fikk jeg inkasso varsel. De lurte meg med å si at klagen under behandling for at jeg ikke sende klagen til forbrukerrådet før de setter i gang inkasso prosess for å svindle mine penger. Hold dere unna. Dette er en svindel firma som ønsker å lure dere med masse falske løfter for å få dere til å takke ja til deres tilbud, og så leverer de ikke det de lover men likevel skal få tak i deres penger. Min sak er nå sendt til Forbrukerrådet og håper de skal ta tak i dette svindel firma.

Ubrukelig

Omtale av  Bjørrn

Det kan da ikke være mulig i 2020 å bruke over 3 dager på å fixe internett tilgangen når en hel masse kunder mister internett forbindelsen. Hvis de ikke har bedre beredskap enn det så burde de finne seg noe annet å holde på med. Ble lovet flere ganger i løpet av disse dagene at nå er det i orden, ren løyn! Styr unna!

Er det sperrer på websider siden man ikke kommer fram til dem?

Omtale av  Tore

Nytter ikke å laste ned oppdateringer til windows, får ikke kontakt. En drøss av andre websider er utilgjengelig, f.eks. e-avisen, oppdatering brannmur, antivirus og mange andre URL-er. Må bruke VPN for å få tilgang på dette, og det koster ekstra penger sammen med dyrt abonnement fra Signal.

Signal Bredbånd har 12 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Signal Bredbånd mener

Signal Bredbånd

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR