Meny

Telenor Bredbånd omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Telenor Bredbånd
1,5/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Opplevd hastighet
Dårlig
79
av 80 innen
bredbåndsleverandør
7%
anbefaler
Telenor Bredbånd

"Ikke motta bestillingen"

Omtale om Telenor Bredbånd skrevet av Awad for 13.12.2021 08:42

Telenor Bredbånd har totalt 375 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Telenor Bredbånd?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Ikke motta bestillingen"
1 syns denne omtalen er nyttig

Æ bestilte 30.11 og fikk bekreftelse på min bestillingen da kontakte jeg dem etter 2 uker da sier kunde service at det er ingen bestilling på navne ditt

Bytt.no
"Ikke motta bestillingen" skrev Awad om Telenor Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med Telenor Bredbånd?
Gjør som Awad og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Telenor Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"I beste fall bare elendig i værste fall svindel"
6 syns denne omtalen er nyttig

Hele Telenor sin organisasjon er gjennomsyret av selgere og kundeservice som har lag på lag med løgner. Du får ikke det du bestiller. Plutselig sitter du med en dårlig avtale du aldri har bedt om eller godkjent. Selv om du dobbeltsjekker, trippelsjekker før avtale inngåelse ender du opp med en dyr og dårlig avtale. Styr unna!!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Telenor bredbånd over koakskabel"

Stabil og rask bredbåndløsning sammen med kabel-TV

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Super hjelp til slutt, litt forvirrende svar fra kundestøtte"

Jeg har byttet fra kollektiv avtale for sameie med coax til privat avtale med fiber. Kundestøtte trenger bedre underlag enn de har per idag for å kunne svare på hvordan dette fungerer for ulike sameier. Når først disse usikkerheten var luket ut så fungerte Telenor og installatør (ElTele) helt supert. Veldig glad for at alt kom på plass raskt og smidig.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"lurt av selgere vedr fibernett med t-we i bolig"
10 syns denne omtalen er nyttig

Besilte telenor fiber med tv boks. Jeg hadde allerede altibox, men ville prøve noe nytt. Problemene startet opp helt i begynnelsen av bestillingen. Jeg ble lovet 3 mnd gratis abonement. Jeg sa jeg vil ha det skriftlig, men fikk ikke det. Videre når de skulle innstallere kå angitt dato kom en montør. Han sa at han ikke fikk koplet til internett fordi han var alene og de måtte være 2 stk for å kople i stolpe. Jeg sa at det var jo nettopp lagt fiber for telenor her slik at de burde vite det. Da jeg snakket med kundeservice på telenor sa de at siden det har vært så mye tull, skulle jeg få 3 mnd gratis og jeg skulle slippe å betale kr 1990 for installasjon. Jeg skulle da bare ringe dem tilbake etter at linja var ferdig oppkoplet (det sa de flere ganger) Jeg trodde da alt var ok. så kom installatørene etter noen dager og innstallerte oppkoplingen etter sterkt påtrykk fra meg. I dag fikk jeg en e post fra telenor kundeservice at jeg må betale installasjon. Jeg ringte telenor og snakket med en dame. Hun ville ikke høre på det jeg sa og jeg spurte om de kunne se på loggen deres. Hun ble da uforskammet sint og sa at hun ikke vil snakke med meg, så la hun på. Jeg ble da irritert og ringte tilbake. Jeg snakket da med en mann. Han var også lite imøtekommende og sa jeg fikk gjøre som jeg ville, og la på. jeg ble da forbannet. Jeg har jo bestillt samme produktet til hytta, noe jeg nå vurderer å la være. så kom installatørene etter noen dager og innstallerte oppkoplingen etter sterkt påtrykk fra meg. De har løyet meg rett opp i ansiktet og ledelsen bør involveres i dette. Det er ikke morsomt å bruke så masse tid på å klage til klagenemda som telenor sier at jeg nå skal gjøre og bruke masse tid på det som ny kunde. Hva tror dere om telenor???? Min mening er at telenor her må stå for det de har lovet og de må gå gjennom sine selgeres oppførsel.

Sammenlign tilbud på bredbånd
NYHET!
Sammenlign tilbud på bredbånd
SAMMENLIGN TILBUD
Tar kun 2 minutter
Telenor Bredbånd har totalt 375 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR