Meny

Telenor Bredbånd omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Telenor Bredbånd
1,6/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Opplevd hastighet
Dårlig
80
av 81 innen
bredbåndsleverandør
7%
anbefaler
Telenor Bredbånd

"Trådløst Bredbånd 60"

Omtale om Telenor Bredbånd skrevet av Svein for 25.02.2022 09:59

Telenor Bredbånd har totalt 411 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Telenor Bredbånd?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Trådløst Bredbånd 60"
3 syns denne omtalen er nyttig

Der hvor jeg bor får jeg levert dette gjennom 4G, da 5G ikke er utbygd. På grunn av store variasjoner i hastighet (4 Mbps - 83 Mbps), har jeg nok blitt en fast kunde til kundeservice. Min erfaring med kundeservice er at de fleste er hyggelige, men mangler kanskje en del på teknisk forståelse. Jeg har en ruter som ikke er ifra Telenor. Denne blir samtaleemne hver gang, selv om jeg er veldig klar på at alle mine målinger gjøres kablet mot deres utendørs antenne/router løsning direkte koblet mot lan/Poe adapteren. Senest i dag fikk jeg høre at bare jeg leide en ruter ifra de til 19,- per måned, så ville jeg ikke ha disse problemene. Jeg har også hatt problemer knyttet til NAT, men det er en annen historie. Jeg logger alle mine "hendelser" med tidspunkt, hastighet, Wan ip, Gateway osv. I den siste tiden (ukene) restarter jeg utendørs antenne/router løsning jevnlig (3-5 ganger i uken). Dette løser som regel problemet, men ikke alltid. De gangene jeg ikke har oppnådd annen hastighet ved å ta stømmen, har dette blitt løst eksternt av Telenors teknikere. Jeg har etterspurt hva problemet lå i, men har fått til svar (på kundeservice) at de har resatt linje uten noe mere utfyllende informasjon. Jeg har flere baser i nærheten, men jeg antar at problemet ikke ligger i at utendørsdelen legger seg på annen base, da disse etter min mening ligger utenfor antennens dekningssektor. Min mistanke går på problemer knyttet til carrier aggregation, men det er ikke noe jeg får til å sjekke ut selv da jeg ikke "ser" hva som foregår i antenne delen. Min løsning blir vel å sette på et tidsur på lan/Poe adapteren, slik at jeg får rebootet/restaret den utendørs antenne/router løsningen en gang i døgnet. Min Asus router er tidligere brukt mot radiolink ifra NTE og på 4g router med brokobling fra annen teletilbyder uten problem. Mitt håp er at en eller annen fiberleverandør ser det overkommelig å grave nett, basert på framtidig inntjening.

Bytt.no
"Trådløst Bredbånd 60" skrev Svein om Telenor Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med Telenor Bredbånd?
Gjør som Svein og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Telenor Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Elendig kundeservice"
1 syns denne omtalen er nyttig

IKKE bruk bredbåndsguiden til å sjekke internett-hastighet. Du blir påtvunget telefonsalg fra Telenor. Jeg ringer til Telenor kundeservice og ber dem om å ikke ringe meg. TO UKER senere får jeg fortsatt en telefon daglig. Ringer kundeservice igjen og er frustret - først da sier kundeservice at nei, de kan ikke snakke med selgerne sine fordi det er eksternt salgssenter. Altså. Telenor flat ut sier at de ikke kan kommunisere med sine egne selgere. Ringer salgssenteret, personen har en tvilende tone til at jeg blir oppringt så mange ganger, og ingen beklagelser. Har dårlig erfaring fra Telenor tidligere og dette er bare toppen av kransekaka.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Bortkastet tid og penger"
3 syns denne omtalen er nyttig

Klærte å stenge Internett uten forvarsel. Klaget men meget arrogante kundeservice klarte å ødelegger flere dager av mitt liv. Forferdelig opplevelse....

Sammenlign tilbud på bredbånd
NYHET!
Sammenlign tilbud på bredbånd
SAMMENLIGN TILBUD
Tar kun 2 minutter
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Meget stabilt."

Min mobile bredbånd løsning er helt suveren! Har prøvd noe fra andre levrandører for å sjekke utstyr og hastighet. Ice,telia osv. pr dags dato,bruker jeg 4G i steden for 5g,mye mere stabilt. Har utvendig anntene,men nesten ikke målbar forsjell med uten. Kundeservice,som mange klager på er riktig ikke helt Oppdatert i data verden.Så jeg forstår godt dem/de som ikke har litt forståelse selv. Men det raskeste utstyr jeg har,er min iphone! Uten disk. Har også Samsung s21.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Elendig bredbånd og tv"
2 syns denne omtalen er nyttig

Fikk lagt inn bredbånd fra Telenor for 3 år siden. Betaler for den dyreste pakken og TV-boks med ekstra forsterker. Har så elendig nett i huset at jeg må slå av wifi på telefon for å kunne lese Nettavisen på mobilen. Tv stopper opp, har ikke lyd eller laster ikke inn daglig. Har ukentlig/månedlig kontakt med kundesenteret med diverse løsninger nye rutere osv. uten noen bedring. STYR UNNA om du har andre alternativer!!!

Telenor Bredbånd har totalt 411 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR