Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Viken Fiber
2.2
97 verifiserte omtaler

Viken Fiber omtaler og erfaringer

Ingen trend

Viken Fiber har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.2
Dårlig
97 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
#72
Forferdelig
Viken Fiber er rangert
#72 av 81 bredbåndsleverandører
22%
Dårlig
22% anbefaler Viken Fiber
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd - få tilbud fra flere leverandører helt gratis!

Utforsk 98 omtaler om Viken Fiber

FILTRER OMTALER
12
6
13
18
49
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Viken Fiber
Viken Fiber har 98 verifiserte omtaler på Bytt.no

Viken fiber, terningkast 1

Omtale av  Emil

Dyrt, tregt, ustabilt. Man får ikke det man betaler for, i stor grad søppel..

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Viken Fiber?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Bra hastighet

Omtale av  Giorgio

Bra hastighet og stabil bredband. Lit dyr og dårlig valg av TV kanaler med Altibox. Man trenger ikke tv lengre siden andre web tjenester er tilgjengelig. Ønsker å ha billigere Internet iten tv tjenester. I dag er billiger å bestiller Starlink…

Bra signaler men kundeservicen har de lært på kurs i Nord Korea

Omtale av  Kjellstein

Jeg blir helt skremt jeg av at Viken fiber kan behandle kundene sine som de gjør. De på kundeservice er opplært i Nord Korea og gått i lære hos Putin. De virker til ikke å forstå det norske språk eller innha vanlig norsk oppførsel. Forstår de er livredde for at kundene skal komme i kontakt med dem, for maken til slett behandling skal man lete lenge etter. Det må være fordi de snakker kun nord koreansk. For mine forklaringer falt på steingrunn som de ikke forstod hva jeg sa. Signalene er bra på fiberen. De andre signalene Viken fiber sender ut til de som betaler for dette er rett og slett bældårlig. Synes norske myndigheter burde kjølehalt disse lederene i Viken fiber grundig for her er rettighetene dine som forbruker kuttet rett over de mest fundamentale rettigheter man har. Det er bare å le av hele dette landet Norge som kan la sånt skje uten at lovgiver kommer med retningslinjer for hvordan fibermonopolet skal forholde seg til sine kunder. Vi har ikke noe valg og da burde staten sette fiberselskapene som er denne markedsposisjon til veggs og kreve en rett til å kunne skrive en epost, ringe dem med svarfrist. Og sist men ikke minst en bestemt makspris på tjenestene. Det er som ville vesten for disse som er ute hos kundene nærmest truer seg tilgang og skremmer vannet av kunder. En paragraf kontrakt skrevet med lupeskrift og uforståelig "nordkoreansk" eller gresk for vanlige borgere. På tide å rydde opp.

Dyrt, elendig kundeservice

Omtale av  Knut

Dyrt, elendig kundeservice, arrogant holdning til kundens problemer. Kjempeproblemer med e-post, de øker prisen uten forklaring. Nå MÅ myndighetene gjennomføre tilgang for alle tilbydere i alle nettverk - la Telenor få adgang til Vikens fibernett og vice versa.

Ventet 1 time og 12 minutter i telefon uten svar.

Omtale av  Tomas

Skulle si opp fiber fordi jeg fikk en mye bedre deal fra Telenor. Tenkte jeg skulle ringe viken fiber for å sjekke med vilkårene rundt oppsigelse... det var så og si ikke mulig.. å vente over èn time uten svar er ikke greit.

Sammenlign tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få det beste og billigste bredbåndet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Pris er for høy

Omtale av  Marius

Det er nå blitt altfor dyrt! Men fungerer bra liten eller ingen nedetid.

Umulig å få svar fra dem

Omtale av  Ag

Ble lovet internett i løpet av to uker. Da det hadde gått 3 uker og jeg ikke hadde hørt et pip, ringte jeg for å purre opp. Dagen etter fikk jeg melding fra montøfrimaet om at de ikke kunne komme før om 6 uker. Jeg ringte vf og ba dem fremskydne dette da jeg ble lovet levering innen 3 uker. Det kunne de ikke gjøre noe med og gjemte seg bak den lille skriften: de har 9 måneder på seg for å levere før det ble ansett som avtalebrudd. Angrefristen min var gått ut og jeg måtte bare vente. Sa at jeg da ikke ønsker å få levert nett fra dem dersom de ikke klarer å levere innen to uker, det haster for meg å få på plass nett. Ingen svar. Snakket med flere hos dem den uka og prøvde å få en bekreftelse på oppsigelse eller få hjelp til levering raskere. 3 av 5 la på og ville ikke prate med meg. Sendt dem flere mailer i løpet av fe neste to ukene, uten svar. Snakket med dem flere ganger på tlf, men ingen kan gi meg svar. De sier de skal ordne oppsigelsen, men har fortsatt ikke fått noen bekreftelse. Snakket med ei idag, hun sa så klart jeg forstår og sender deg en mail med bekreftelse på oppsigelse av kundeforholdet. Fikk ingen mail og ringte tilbake etter to timer. Denne nye personen sier at de ikke kan sende en mail fordi saken er videre hos en annen avdeling, noe den også ble sendt til for to uker siden. Når jeg spør hvorfor de ikke har svart, får jeg til svar at jeg må bare vente. Ber om kontaktinfo eller om å bli satt over til den avdelignen: NEI DET GÅR IKKE! Er fortvilet over å sitte her som kunde og ikke få noe som helst svar eller avklaring. Har bestilt nett hos Telia, fikk levert utstyret ila to dager, og har nå nett. Det som bekymrer meg nå er at de skal kunne fakturere meg i ett år fremover uten å ha levert annet enn frustrasjon og hodepine. Til dere som kan, styr unna! Har nå trådløst nett fra Telia, og det funker helt topp. Prisen er også billigere, men det viktigste er å få det man betaler for. Til VF ( kanskje jeg kommer gjennom her siden deres kundeservice er null verdt): send meg en bekreftelse på det dere har lovet meg, nemlig oppsigelse og at jeg blir ferdig med dere en gang for alle! Dere vet hvem jeg er, jeg er ganske sikker på at jeg har pratet med minst 20 personer hos dere de siste 3 ukene, om du som leser ikke vet, spør en kollega! AG

Viken Fiber har 98 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Viken Fiber mener

Viken Fiber

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR