Meny

Codan Forsikring omtaler og erfaringer

3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
10
av 24 innen
forsikringsselskap
57%
anbefaler
Codan Forsikring

"Lite smidig forsikringsselskap"

Omtale om Codan Forsikring skrevet av Tor S for 11.07.2018 07.16

Codan Forsikring har totalt 292 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Codan Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Lite smidig forsikringsselskap"
4 syns denne omtalen er nyttig

2 forsikringssaker, ingen gav utbetaling.. Den verste, var når vi fikk motorhavari, hadde den beste bilforsikringen Codan hadde, men fikk til svar at bilen var 8 år og 10 dager gammel. 10 dager for gammel til utbetaling.. Lite smidig!!!! Var på telttur med familien, måtte ordne oss selv. Betaler nå litt mer i et annet selskap i håp om å få hjelp når jeg trenger det...

Svar fra Codan Forsikring
16.07.2018 10.44
Hei Tor.
Forstår godt frustrasjonen din, men dessverre må vi følge de avtalte vilkårene i skadesaker.
Antar dette er en sak en stund tilbake i tid, for de siste par årene har vi ikke lenger hatt aldersbegrensning på motorskader. Med kasko pluss dekker vi motor- og elektronikkskader inntil bilen har kjørt 200 000 km.
Håper du ved en senere anledning vil gi oss en ny sjanse.
Ønsker deg en fin sommer.
Hilsen Codan
Bytt.no
"Lite smidig forsikringsselskap" skrev Tor S om Codan Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Codan Forsikring?
Gjør som Tor S og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Codan Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Forferdelig! Styr unna."
4 syns denne omtalen er nyttig

De har rotet det til skikkelig med mine forsikringer og er ikke villig til å løse opp i dette.
Det koster meg over 2000kr å rette opp i en feil de har gjort. Bytter på dagen! Aldri mer

Svar fra Codan Forsikring
16.07.2018 10.43
Hei Mt.
Leit å høre at du er misfornøyd med oss. Vanskelig å forstå hva som har skjedd her, men om du ønsker å sende en skriftlig klage ser vi gjerne på det igjen. Du kan sende til kunde@codanforsikring.no, så behandler vi saken så fort som mulig.
Hilsen Codan
Dmitri L
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Mange år uten noen skade, så nektet de å gjøre noe når det kom en skade!"
10 syns denne omtalen er nyttig

Har super kasko forsikring og var kunde i ca.10 år.

Så lenge en bare betaler premien og ikke har skader så funker alt greit. Det er først når det oppstår skader på bilen får du vite hva dette selskapet virkelig står for.

Bilen min var skadet i vaskehallen eid av Cirkce K som fikk elektronikk feil og børstene låste seg i flere minutter mens de roterte og klemte bilen hard. Har en video fra bilens kamera med g sensor som viser avvikende store vibrasjoner i dette tidspunktet kontra vibrasjoner når vaskehallansvarlig restartet vaskehall og startet programmet på nytt. Video viser også at børstene roterte på samme sted i flere minutter.
Denne grundig bilvask resulterte i lakkskader på stedene, hvor børstene låste seg mens de roterte i flere minutter. Trodde det skulle bli en grei liten sak for Codan i det at jeg hadde filmet hele hendelse på bilens kamera og med mobil telefon. Problemene allerede begynte ved registrering av saken. Det uke før saken var registrert. Jeg måtte purre saksbehandleren flere ganger og minne på å sende dokumenter videre, noe hun har glemt og skyldte på interne systemer, noe som forsinket saksbehandling.
Nå, to og halv måned senere, flere purringer og eposter frem i tilbake fikk jeg endelig avslag i saken. Det kom fram i saken at vaskehall forsikret i Protector som ikke akkurat kjent for sin velvilje med å ordne opp i ting på en annen måte enn å avvise de fleste henvendelser. Til tross for video, grafene fra G sensor kom Protector med uttalelse fra vaskehall ansvarlig, at i følge loggene ingenting feil var registrert og de tar ikke ansvar for denne saken. Skadene er ikke i samsvar til typiske vaskehall skadene. Dette til tross alt at vaskehall ansvarlig er faktisk var filmet av bilens kamera mens han inspiserer bilen og restarter vaskehall for å avslutte vaskeprogrammet.
Saken skal videre til nemnda og evt småkravprosess i retten. Skal etter hvert bytte forsikring til et annet, mer kundevennlig. Dette er en liten sak, men som illustrer hvordan de takler henvendelser fra kunder som faktisk har bruk for forsikring for første gang på mange år. Alt du får høre, beklager Protector tar ikke ansvar og det er ingenting vi kan gjøre. Hva er vits med forsikring som er nikkedukke for Protector, jeg er ikke kunde hos dem.

Svar fra Codan Forsikring
16.07.2018 10.42
Hei Dmitri.
Det er ikke noe hyggelig å lese at du har hatt en slik opplevelse hos oss. Vanskelig å finne saken din kun basert på fornavn, men din tilbakemelding har vi tatt videre internt hos oss.
Anbefaler deg allikevel å sende inn en e-post til oss også med klagen din, slik at vi kan gjøre et nytt forsøk på å hjelpe deg.
Hilsen Codan
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Holder ikke hva som loves"
5 syns denne omtalen er nyttig

Har i alle år, mange 10 år, betalt reiser med Master card via Danske bank., og har vært fornøyd med det, da jeg aldri har hatt behov for forsikring.
Men i juni var jeg på sykkeltur i Ungarn og ble overrasket av et forferdelig regn og tordenvær.. Resultatet var at mobiltelefon ble ødelagt av fuktighet. Min Samsung 4 år gammel hadde vært på sin siste reis.
Tok kontakt med Codan, som fortalte at de ikke dekket dette.
Sjekket polisen ved hjemkomst som forteller at den dekker telefoner i storm.
Ingen forsikringsselskaper dekker dette fikk jeg høre, selv om det står i polisen.
Farvel til Codan og Kr. 9500 fattigere

Svar fra Codan Forsikring
16.07.2018 10.40
Hei Birger.
Takk for din tilbakemelding. Forstår veldig godt at det er frustrerende at telefonen din ble ødelagt av regnet. Ifølge vilkårene dekkes skade på reisegods som følge av naturskade. Vanlig uvær som regn og torden er ikke nødvendigvis storm, og dekkes dessverre ikke av reiseforsikringen. Anbefaler deg å sjekke om du har en egen mobilforsikring. Det kan kanskje hjelpe deg.
Hilsen Codan
Steinar H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Strålende...god service"

Kanskje dyrt, mangler leasing dekning små skader med liten egenandel

Svar fra Codan Forsikring
16.07.2018 10.39
Takk for omtalen, Steinar. Godt å vite at du er fornøyd. Vi tar dine kommentarer med videre.
Når det gjelder leasingbil dekker vi resterende startinnskudd dersom bilen totalskades, med vår beste bilforsikring kasko pluss. :)
Hilsen Codan
Codan Forsikring har totalt 292 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR