Meny
DNB Forsikring har blitt Fremtind Forsikring
DNB Forsikring og Sparebank 1 Forsikring ble slått sammen 1. januar 2019 og heter nå Fremtind Forsikring. Les omtaler om Fremtind Forsikring.

DNB Forsikring omtaler og erfaringer

2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
0
av 29 innen
forsikringsselskap
49%
anbefaler
DNB Forsikring

"Elendig service"

Omtale om DNB Forsikring skrevet av Camilla for 04.12.2018 11.22

DNB Forsikring har totalt 359 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med DNB Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Elendig service"
2 syns denne omtalen er nyttig

Elendig kundeservice. Firkanta, frekk og lite serviceinnstilt. Anbefaler ingen denne forsikringen. Vi hadde husdyrforsikring

Bytt.no
"Elendig service" skrev Camilla om DNB Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med DNB Forsikring?
Gjør som Camilla og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om DNB Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Karin H. H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Behandlingen av meldt skade tar for lang tid"
1 syns denne omtalen er nyttig

Fra meldetidspunktet gjennom Falck ,via skadeskjema og vedlegg av kvitteringer, til skadebehandler tok kontakt gikk det lang tid. Skadebehandler ringte meg mer enn en måned senere og stilte meg detaljert spørsmål angående min angivelse og korrigerte min hukommelse på et punkt som gjaldt hva et vedlegg/kvittering inneholdt.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Grei forsikring men dårlig kundeservice"

Har vært kunde i flere år. Helt ok fornøyd. De har veldig dårlige bonusordninger så jeg tapte bonus på å bytte til DnB. Men da jeg plutselig fikk problemer med å reaktivere e-fakturaavtalen så var det ingen hjelp å få. Det er noe feil i systemet og det hjelper ikke å følge rådene jeg får hver eneste gang jeg tar kontakt. Dette gjelder en faktura fra DnB til DnB nettbank, burde ikke være helt umulig å løse. Men etter mange måneder og flere hundre kroner i gebyr så orker jeg rett og slett ikke mer. Og kundeservice flytter meg bare rundt for å slippe å ta tak i problemet. Heldigvis er det flere andre som er langt billigere :)

Jan M. L
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"God service fra kunderådgiver"

Bra kundeservice. Har hatt forsikringen under ett år så jeg har ingen erfaring med skadeoppgjør

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Mye rot og lite hjelp"
1 syns denne omtalen er nyttig

Problem startet da jeg skadet meg på ferie i Egypt og Falck globale assistanse eier ikke medmennesklig eller en hjelper ved sykdom... Jeg ble skadet i foten og gispet. Ikke en gang kontaktet de meg uten at jeg tok kontakt og de hjalp ikke med medisinsk hjelp slik som å finne lege eller sykehus. De stoppet forsikringen mens jeg enda var på ferien skadet, så, kalte agenten. Kom, aldri å hentet meg og avlevert meg på flyplassen som, jeg ble lovet.. Dette er det verste som kunne skje når jeg reiser alene. Jeg betaler forsiktig men har plutselig ingen forsiktig for Falck bestemmer at de gjøre slik men ville gi de en ny mulighet. Og denne gangen brister jeg håndleddet og legen ber meg ta å holde hånden i ro i noen dager så jeg endrer flybillett og leger melder som regel inn skader. Jeg hadde betalt billetter og hotell selv den uken jeg måtte. Utsette og hadde ingen planer å be forsikring dekke dette, men fordi legen ikke hadde meldt i fra og at hånden ble verre så ble Falck kontaktet ordet med lege for så. stoppe forsikring når de hørte at det var brist i håndledd, begrunnelse var at jeg ga beskjed en dag etter hjemreise. Og selv om jeg ikke ba de om noe annet enn å dekke legeregningene. Så at Falck to ganger stopper forsikring mens jeg er skadet er neppe særlig forsvarlig og vil bli innklaget til forsikringsnemnda og beklageligvis for DnB som jeg har brukt i 25 år som bank har mistet min tillit som et seriøst selskap

DNB Forsikring har totalt 359 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR