Meny

Landkreditt Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til Landkreditt Forsikring
2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
17
av 31 innen
forsikringsselskap
55%
anbefaler
Landkreditt Forsikring

"Talentløst og useriøst selskap"

Omtale om Landkreditt Forsikring skrevet av Andre for 19.03.2020 13:01

Landkreditt Forsikring har totalt 88 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Landkreditt Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Talentløst og useriøst selskap"
1 syns denne omtalen er nyttig

Etter flere år som kunde sier de opp avtalen da huset er utleiebolig enda det aldri har vært noe skade. Noe det har vært siden forsikringen var tegnet. Nå er risikoen så mye større en tidligere tydligvis enda boligen har vært utleid til samme person siden forsikringen var satt opp. Nå mister Landkreditt ikke bare 1 kunde men også våre bedrifter. Anbefaler ikke dette selskapet.

Bytt.no
"Talentløst og useriøst selskap" skrev Andre om Landkreditt Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Landkreditt Forsikring?
Gjør som Andre og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Landkreditt Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Nicholas
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Tilgjengelig og hjelpsomme når det trengs"

Kun gode erfaringer når det har behøvdes. prismessig også vært gode.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Meget godt"

Forsikrer ikke utleieboliger så jeg må bytte etter beskjed fra Landkreditt

Morten S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Greit nok, så lenge du ikke trenger dem"
4 syns denne omtalen er nyttig

Vi har en sak gående nå der Landkreditt Forsikring (LF) forsøker å lure oss for ca 1,2 mill. Vi har i flere år hatt alle våre forsikringer hos det som hette Landbruksforsikring. Deriblandt forsikring på en driftsbygning på gården vår som er et nedlagt småbruk. Driftsbygningen brant ned i april 2018. LF hevder at de kan bruke vilkår som gjelder næringsdrivende, til tross for at forsikringen er på et personnummer, ikke et org nr, og at det ikke har vært næringsdrift på gården siden vi overtok og siden forsikringen ble opprettet. De svarer arrogant og er ganske frekke i sine påstander. Vårt råd er å holde seg unna dette selskapet. Når de blir satt til veggs med fakta svarer de på andre ting enn det de blir spurt om. Når kritiske spørsmål blir fulgt opp lar de ganske enkelt være å svare. Når de refererer til vår spørsmål vrir de alltid litt på det vi spør om, slik at de kan svare på noe annet enn de vi egentlig spør om. Når de lover at vi skal slippe å forholde oss til en nokså frekk saksbehandler gir de bare denne saksbehandleren en pause, og så er han tilbake igjen etter et par måneder. Vi er særdeles skuffet over at vi som forbrukere skal bli behandlet på denne måten. Mye av dialogen fra LF er som klippet ut av "Lærebok for hersketeknikker". Det er ikke slik at vi ikke får noe for det som gikk tapt, det er det at de velger å bruke vilkår som ikke gjelder for oss, noe de allerede har innrømmet i to tilfeller, på en slik måte at de kan trekke fra 1,2 mill av 4,4 mill i den summen vi har å bygge opp igjen for. Saken går nå til Finansklagenemnda. LF har noe de kaller "Kundeombud", dette er bare tull. Det er bare en annen saksbehandler, en kollega av din saksbehandler. Dette er en rolle de bytter på internt. "Kundeombudet" har tydeligvis så mange klager å behandle at de bruker tre mnd på et svar på under en halv A4 side. De har også et system der de, når de holder på å gå tom for argumenter, sender saken over til en "Ekstern Konsulent" "for å få noen til å se på saken med "andre øyne"" Denne "Eksterne Konsulenten" har da til alt overmål Landkreditt Forsikring sin logo i sitt brevhode. "Forsikring er som en venn som låner deg en paraply når sola skinner, og så tar den til bake når det begynner å regne" er et ordtak. I vårt tilfelle blir det mer; "Landkreditt Forsikring er som en venn som leier ut paraplyen sin til deg når sola skinner og så tar den tilbake, og slår deg i hodet med den mens de ler høyt, når det begynner å regne"

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Dyrt og ingen ansvarlig"

Veldig dyrt og plutselig faktura avtale en annen og får mer faktura, nei nei og nei.

Landkreditt Forsikring har totalt 88 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR