Meny

Nemi Forsikring omtaler og erfaringer

3,8/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Bra
1
av 24 innen
forsikringsselskap
72%
anbefaler
Nemi Forsikring

"Kan vel neppe bli bedre"

Omtale om Nemi Forsikring skrevet av Terje H for 29.05.2018 21.23

Nemi Forsikring har totalt 724 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Nemi Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Kan vel neppe bli bedre"
11 syns denne omtalen er nyttig

Det beste forsikringsselskapet jeg har hatt noen sinne. Raskt svar fra agent, hurtig oppgjør hvis man skulle være så uheldig og trenge dem. Jeg sparte 10000 kr i forhold til et av de andre store selskapene jeg har vært kunde i mange år. Anbefales på det varmeste. Jeg har tilogmed samme agent og forholde meg til de gangene jeg lurer på noe. Sendte melding i dag til han og informerte at jeg trenger grønt kort (forsikringsbevis), etter 5 minutter fikk jeg sms på telefon "Hei Terje, ikke noe problem. Jeg har bestilt det til deg. Du har det i postkassa om noen dager. Ha en god sommer. K." sånn funker det hos NEMI forsikring. Kan varmt anbefales. Terje.

Bytt.no
"Kan vel neppe bli bedre" skrev Terje H om Nemi Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Nemi Forsikring?
Gjør som Terje H og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Nemi Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Nemi har gått inn i grådigheten de lux!"
5 syns denne omtalen er nyttig

Bilen min skled på isen under parkering og lagde en liten rift, ca 5.5 cm lang og 1.2 mm bred! Ingen bulk! De vil jeg skal betale kr 12.666,- for den lille riften!!! Den andre bilen må jo ha byttet ut hele fronten! Dette er helt absurd og jeg kommer til å skifte selskap!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Uhell med kortslutning i PC"
3 syns denne omtalen er nyttig

Billigere enn mange andre, men har mye dårligere dekning enn de fleste andre. Hadde et uhell med PC slik at den ble ødelagt, men ble ikke dekket av innboforsikringen så den skaden kostet meg nesten 10 000 kroner. Hadde annet selskap tidligere og der dekte innboforsikringen skader på PC, mobiltelefon. etc. Dette gjør at jeg ikke stoler på at selskapets andre forsikringer også gir meg en nødvendig trygghet for at man får erstattet ting hvis/når det skjer noe!!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Kjempefornøyd"
10 syns denne omtalen er nyttig

Har alltid hatt god kommunikasjon med selskapet og de er veldig behjelpelige. God service og ikke minst pris.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Flott oppfølging fra kunderådgiver."
12 syns denne omtalen er nyttig

I forbindelse med gjennomgang av våre forsikringer, benyttet vi oss av Bytt.no for å undersøke om det kunne være hensiktsmessig for oss å bytte selskap.
Vi fikk tilbud fra 3 selskaper. Alle tilbudene var gjort på forskjellig grunnlag. Vi kontaktet derfor selskapene pr e-post hvor vi listet opp hva vi ville at tilbudet skulle inneholde av ulike poliser. På dette tidspunktet falt et selskap av lasset, mens Nemi og det siste selskapet satte opp nytt tilbud. Vi ble kontaktet av kunderådgiver hos Nemi som ville forsikre seg om at vi hadde fått det vi etterspurte, mens tilbudet fra det siste selskapet virket som om forespørselen var lest med et halvt øye. Som kunde så ønsker jeg ikke å bruke mye tid til å følge opp så mange ganger. Vår kunderådgiver heter (Anonymisert) og anbefales.

Nemi Forsikring har totalt 724 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR