Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert februar 2024
Talkmore
4.7
4 041 verifiserte omtaler

Talkmore omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Talkmore opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.7
Utmerket
4 041 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#1
Utmerket
Talkmore er rangert
#1 av 22 mobilselskaper
88%
Utmerket
88% anbefaler Talkmore
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 4 036 omtaler om Talkmore

FILTRER OMTALER
3 354
214
88
71
309
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Talkmore
Talkmore har 4 036 verifiserte omtaler på Bytt.no

Talkmore er en seriøst bedrift,som tar være på sine kunder

Omtale av  Mario A. V

Talkmore er mobilselskap,som tar være på sine kunder, rimelig priser og hyggelig operatorer som behandle deg veldig rask og effektiv.hvis du har noe du lurer på.takk

Svar fra Talkmore
07.06.2022 10:33

Heisann Mario! Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Vi ønsker alltid å møte kundene våre med god service og gode løsninger. Det er godt å høre at dette gjenspeiler seg hos deg :-) Ønsker deg en flott dag, hilsen Jakob.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Elsker talkmore!!

Omtale av  Ruben S

Talkmore er kanskje ikke den absolutt billigste operatøren i Norge lengere, men kunderservicen og de fordelene man får som kunde overveier det å bytte til andre selskap. Vurderte sterkt å bytte til Nice Mobil idag, men etter all den hjelpen med regninger (under korona) og fleksibiliteten de gir kundene sine om man tar kontakt så fant jeg ut at 40-50kr ekstra i mnd er verdt å forbli talkmore kunde ( 6-7 år nå). Ekstra pluss: % på Trumf poeng og norwegian rewards Det jeg kanskje savner er abnm i alle grupper (1,2,3,4,5,6 osv GB). Stå på talkmore <3

Svar fra Talkmore
07.06.2022 10:13

Heisann Ruben! Dette var en fryd å lese og jeg vil takke for denne hyggelige tilbakemeldingen! Det er godt å høre at du er fornøyd med både fleksibiliteten og fordelene vi tilbyr våre kunder. Vi skal fortsette den gode jobben slik at du forblir minst like fornøyd i lang tid fremover :-) Angående flere abonnementsgrupper så skal jeg få tatt dette med videre til produktavdelingen, så får vi se hva fremtiden bringer. Ønsker deg en fin dag, hilsen Jakob.

Talkmore er best.

Omtale av  Vidar B

Kjempegod service, og kjempekjekke priser, og alltid kjekt å snakke med de hyggelige damene/ jentene når jeg trenger hjelp💖

Svar fra Talkmore
07.06.2022 09:56

Hei Vidar! Takk for en hyggelig tilbakemelding og det er godt å høre at du er fornøyd med kundeservicen :-) Ønsker deg en fin dag, hilsen Jakob.

God hjelp og hyggelig hjelper

Omtale av  Erna

Selv om det var litt ventetid, fikk vi løst problemet med at innholdstjenester var blokkert. Blid og hyggelig dame ordnet opp.

Svar fra Talkmore
07.06.2022 09:55

Heisann Erna! Det er godt å høre at du fikk hjelp til å åpne for innholdstjenester etter du var i kontakt med kundesenteret. Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på :-) Ønsker deg en fin dag, hilsen Jakob.

Veldig tilfreds

Omtale av  Arild K

Dyktige saksbehandlere, jeg har vert meget fornøyd kunde siden 2017 ,og de få gangene jeg har hatt behov for å kontakte kundeservice i forbindelse med problemløsing, har det ordnet seg uten opphold etter en kort samtale, er veldig fornøyd, gratis å ringe til EØS fra Norge og samme når man er ute å reiser i Norden 🙂🙂

Svar fra Talkmore
07.06.2022 09:41

Heisann Arild! Det finnes ikke noe bedre enn fornøyde kunder og det at du har vært fornøyd i så mange år er jo bare helt fantastisk! Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding, det setter vi utrolig stor pris på :-) Ønsker deg en flott dag, hilsen Jakob.

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Ordnet seg til slutt

Omtale av  Kristian

Hyggelig representant for Talkmore som sa at heg ikke trengte å bytte SIM kort og at jeg allerede var kunde av Talkmore Privat fra i går. Det var litt rot og misforståelser i forbindelse med overgangen fra Talkmore Bedrift, men det ordnet seg nå

Svar fra Talkmore
07.06.2022 09:37

Heisann Kristian! Det er leit å høre at det var litt rot med overgangen, men virkelig godt at dette ble løst til slutt :-) Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Ønsker deg en flott dag, hilsen Jakob.

Hyggelig

Omtale av  Birte

Hyggelig og imøtekommende , løsningsorientert, tilbyr uten å være påtrengende. Jeg forblir kunde!!

Svar fra Talkmore
07.06.2022 09:31

Heisann Birte! Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Det er virkelig flott at opplevelsen din i kontakt med kundeservice gjør at du forblir kunde hos oss, det er vi utrolig glade for og skal gjøre alt vi kan for at du er fornøyd i lang tid :-) Ønsker deg en fin dag, hilsen Jakob.

Talkmore har 4 036 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Talkmore mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR