Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert mai 2023
Talkmore
4.7
3 182 verifiserte omtaler

Talkmore omtaler og erfaringer

4.7
Utmerket
3 182 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Verdi for pengene
#1
Utmerket
Talkmore er rangert
#1 av 25 mobilselskaper
87%
Utmerket
87% anbefaler Talkmore
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement
Få tilbud på mobilabonnement fra flere leverandører - helt gratis!

Utforsk 3 182 omtaler om Talkmore

FILTRER OMTALER
2 609
174
69
62
268
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Talkmore
Talkmore har 3 182 verifiserte omtaler på Bytt.no

Fikk flott hjelp av en hyggelig operatør.

Omtale av  Sølvi

Jeg fikk utmerket hjelp for å forandre abonnement mitt for en ferie.

Svar fra Talkmore
26.04.2022 15:31

Heisann Sølvi! Kundeservice er en topp prioritet for oss, så det er virkelig godt å høre at du fikk hjelp med det du lurte på :D Ønsker deg en fortsatt god uke, hilsen Amalie.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore?
Tar 2 minutt

Advarsel - vanvittig økning i utenlandspriser på data

Omtale av  Trond S

Dipper var kjent for å ha oversiktlige og konkurransedyktige priser i utelandet. Dette varte ikke lenge etter at Talkmore tok over, nå 4 dobler de prisene på databruk i utlandet. Databruk i f.eks. USA koster inkl mva 0,3 kr per MB for privat mens bedrifter betaler 2,50 kr per MB. Denne allerede skyhøye prisen økes til 10kr nå i løpet av mai. Da koster det 100 kr å laste inn forsiden på vg.no. Talkmore pusher datapakker men appen deres fungerer ikke og det er vanskelig å få aktivert når man reiser. Her anbefaler jeg Happybytes til 0,1 kr per MB en besparelse på 99% eller mer seriøse aktører som Telia og Telenor.

Svar fra Talkmore
30.04.2022 12:48

Hei Trond. Det stemmer at vi har gjort noen justeringer for enkelte land som blant annet USA. Vi har også justert inkludert dataforbruk til å gjelde for hele Europa, istedet for kun EU/EØS. Vi tilbyr fortsatt konkurranse dyktige datapakker som 400MB til kr 49 eller 1000MB til kr 99. Pakkene gjelder både for USA og Offshore. Disse kan bestilles i appen eller ved å sende SMS DATA USA 400/1000 til 2258. Dersom appen ikke fungerer så skal vi selvfølgelig få tatt en titt på dette. Kunne du sendt oss en e-post til [email protected] med ditt telefonnummer og en kort forklaring av saken? Jeg skal da gjøre mitt beste for å finne en god løsning. Vi setter også stor pris på innspillet og ønsker å ta dette videre til produktavdelingen. Ønsker deg en fortsatt god helg, hilsen Jakob.

Superfornøyd 😁

Omtale av  At

Jeg fikk super hjelp av ei kvinnelig kollega hos dere. Hun svart på alle spørsmålene raskt og effektivt . Ingen ventekø i tlf . Superfornøyd og anbefaler henne til månedens ansatt. Mvh AT

Svar fra Talkmore
25.04.2022 11:35

Heisann AT. Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding :-) Det er godt å se at du fikk god hjelp av vår kundebehandler når du var i kontakt med oss. Kundeservice er alltid høyt prioritert hos oss, og vi gjør vårt beste for å holde ventetiden så lav som mulig. Ønsker deg en fortsatt fin uke, hilsen Amalie.

Topp service

Omtale av  Grete D. K

Skulle ønske alle en skal ha hjelp av var som talkmore. Møtt av ei hyggelig, serviceminded, imøtekommende, løsningsorientert og ikke minst blid dame. Super kundeservice.

Svar fra Talkmore
25.04.2022 11:26

Hei Grete! Det kan jo nesten ikke bli bedre enn dette! Vi er utrolig stolte av vårt kundesenter, og det varmer ett grønt Talkmore hjerte å høre at du er fornøyd :-) Ønsker deg en fortsatt god dag, hilsen Amalie.

Talkmore,best av alle

Omtale av  Leif

Jeg har brukt flere bredbåndsleverandører. Talkmore er den beste og ser fram mot fortsatt et meget godt samarbeid. Leif

Svar fra Talkmore
25.04.2022 11:19

Heisann Leif! Dette var ordentlig gøy å høre. Vi jobber alltid for å kunne gi våre kunder en god kundeopplevelse, og det er virkelig flott å se at du er fornøyd. Ønsker deg en fortsatt fin uke, hilsen Amalie :-)

Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Sammenlign tilbud på mobilabonnement
Få det beste og billigste mobilabonnementet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Hjelpsom.

Omtale av  Yrdna

Ringte Talkmore i dag, traff på en veldig hyggelig og hjelpsom medarbeider.Denne karen er gull verdt for oss som trenger hjelp og veiledning.

Svar fra Talkmore
25.04.2022 11:16

Hei Yrdna! Å lese denne tilbakemelingen var en super start på uken! Det er virkelig fint å høre at du er fornøyd med vår kundeservice. Tusen takk for den hyggelig tilbakemeldingen :-) Ønsker deg en god dag videre, hilsen Amalie.

Ekstrem prisøkning

Omtale av  Jim T. G

For de abonnenter som bruker mobildata i Norge og Europa er Talkmore konkurransedyktige på pris. De skryter veldig av at fra 2.mai har de gjort noen enkle justeringer på utland. Det vil si at alle land i Europa er nå med i EU pakka. Det de derimot ikke nevner er at USA har fått en ekstrem prisøkning. Jeg er helt sikker på at folk flest besøker USA oftere enn Monaco. De burde kanskje hatt såpass baller til å inkludere USA i EU (Europa pakken) også. Slik er USA priser før og etter 2.mai: Før: Velkommen til USA! Priser for bruk av mobil i utlandet: Ring til Norge for 1,35/min. Oppstartspris 0,89. Mottak 0,37/min. Send SMS 0,39. Bruk av data kr: 0,99/MB. Send MMS: 0,39. Motta MMS: 0,39. Priser i kr inkl. mva. Med datapakke for utlandet kan du surfe trygt og billig i store deler av verden. Les mer her: https://talkmore.no/tjenester/data-utland.; For mer informasjon om bruk av mobilen i utlandet ring nummer +47815*****. Hilsen alle oss i Talkmore :-) Etter 2.mai: Samtale ut/mottak: 9,99 kr per min + oppstart 0,89. SMS (sende) og MMS (sende og motta): 2,49. Pris per MB: 9,99

Svar fra Talkmore
21.04.2022 10:34

Hei Jim, Dette var utrolig leit å høre! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, da vi selvfølgelig ønsker å kunne gi våre kunder den beste prisen. Det stemmer at enkelte priser i utlandet har blitt justert noe opp, slik som du viser til. Vi tilbyr derimot fortsatt konkurransedyktige datapakker til blandt annet USA. Hos oss kan du kjøpe datapakker på henholdsvis 400 MB for 49 kroner, eller 1000 MB for 99 kroner, for bruk I USA. Det vil alltid lønne seg å velge en datapakke dersom du skal reise til utlandet. Datapakkene gir våre kunder mer frihet, trygghet, samt lavere kostnader. Du kan kjøpe og aktivere datapakkene enkelt og trygt på MineSider, eller gjennom Talkmore Appen. Ønsker deg en fortsatt fin dag videre! Med vennlig hilsen Amalie.

Talkmore har 3 182 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Talkmore mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR