Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juli 2024
Fjordkraft
2.2
1 333 verifiserte omtaler

Fjordkraft omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Fjordkraft opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

2.2
Dårlig
1 333 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#85
Forferdelig
Fjordkraft er rangert
#85 av 88 strømselskaper
28%
Dårlig
28% anbefaler Fjordkraft
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 1 333 omtaler om Fjordkraft

FILTRER OMTALER
208
155
99
129
742
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Fjordkraft
Fjordkraft har 1 333 verifiserte omtaler på Bytt.no

Lurer kundene - gir feil opplysninger - ikke mulig å sjekke/kontrollere strømprisene

Omtale av  K

Unngå Spotpris m/forvaltning - ikke mulig å kontrollere strømprisen, er ikke sikker på om det egentlig er en spotpris!

Svar fra Fjordkraft
27.09.2023 14:48

Hei! Takk for din tilbakemelding. I Fjordkraft appen kan du følge med på spotprisen time for time og derav planlegge ditt forbruk. Spotpris med forvaltning er en spotpris avtale i bunn. Du vil se en egen linje på fakturaen din med din gjennomsnittlige spotpris den måneden, denne er basert på strømpris og ditt forbruk time for time. Forvaltningsbiten hander om at det sitter forvaltere som har som mål å kutte de høyeste pristoppene i markedet når de kommer. Dette er en langsiktig avtale, på min side eller i appen kan du se hvordan resultatene på avtalen har påvirket deg i kroner. Ønsker deg en god dag. Med vennlig hilsen Fjordkraft.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Fjordkraft?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Ved lav strømpris så tar Fjordkraft fortjenesten.

Omtale av  Helje

For juli fikk jeg ett tillegg på 9,88 øre. For august ett tillegg på 9,08 øre. Lav strømpris fungerer ikke for strøm med forvaltning.

Svar fra Fjordkraft
27.09.2023 14:51

Hei! Takk for din tilbakemelding. Spotpris med forvaltning er en langsiktig avtale. Spot med forvaltning har som mål å kutte de høyeste pristoppene. Over tid har dette vist seg å være lønnsomt for kundene våre. Med spotprisen menes månedsgjennomsnittet for spotprisen på Nord Pool, inkl. mva. Avtalens påslag og månedsbeløp kommer i tillegg. Resultater for 2023 Måned Endring i spotpris Januar -8,29 øre/kWh Februar -7,46 øre/kWh Mars -4,61 øre/kWh April +2,40 øre/kWh Mai +1,24 øre/kWh Juni +3,27 øre/kWh Juli +9,88 øre/kWh August +9,08 øre/kWh Resultater for 2022 Måned Endring i spotpris Januar -48,59 øre/kWh Februar -45,88 øre/kWh Mars -25,33 øre/kWh April -20,27 øre/kWh Mai -74,23 øre/kWh Juni -82,62 øre/kWh Juli -35,23 øre/kWh August -83,24 øre/kWh September -55,29 øre/kWh Oktober -10,63 øre/kWh November -10,13 øre/kWh Desember -15,16 øre/kWh Historiske resultater er ingen garanti for fremtidig gevinst. Resultat beregnes etter månedens utløp. De kundene som har hatt denne avtalen over tid har spart på å ha denne avtalen til tross for at den ikke har gått i minus hver måned. Inne på min side kan du se hvordan resultatene har påvirket deg. Ønsker deg en god dag. Med vennlig hilsen Fjordkraft

Ikke den billigste strømleverandøren

Omtale av  Runar

Jeg har generelt sett vært fornøyd med Fjordkraft som strømleverandør og mobil, men en liten sammenligning av spotprisavtaler i markedet viser at Fjordkraft på ingen måte er billigst. Fjordkraft endret for en stund siden sine fakturavilkår, hvor de nå har forfallsdato 6 dager etter at fakturaen ble sendt ut. Dette betyr at Fjordkraft noen måneder har forfall på sine fakturaer før den 20. i måneden. Jeg kontaktet Fjordkraft for å få en fast forfallsdato tidligst den 20. i hver måned. Dette skulle Fjordkraft ordne, men det kunne ta litt tid før det trådte i kraft. ????? Jeg kontaktet Fjordkraft etter en måned da ingen ting hadde skjedd. Jeg fikk først nå vite at Fjordkraft tar et gebyr på 59,- kr/mnd for fast forfallsdato. ??? Frekkheten lenge leve!! Jeg ba om at de glemmer mitt ønske om fast forfallsdato. NB! Jeg har alltid betalt punktlig, også til Fjordkraft. Jeg vurderer å bytte til en annen strømleverandør.

Svar fra Fjordkraft
27.09.2023 14:44

Hei! Takk for din tilbakemelding. Vi sitter veldig pris på at du tar deg tid til å skrive om oss. Stemmer at vi endret faktura vilkårene våre til forfall 10 dager etter produksjonsdag og til nøds har 7 dager i vilkårene dersom faktura blir laget sent i måneden. Tidligere når vi hadde fast forfall var dette en tjeneste som kostet 59 kr i mnd. Generelt vil vi anbefale å kontakte din strømleverandør en gang i året, på lik linje som med et forsikringsselskap. Da det kan være nye avtalers om kommer, spesielt når markedet er mye liv i (feks. høye spotpriser). Ønsker deg en god dag. Med vennlig hilsen Fjordkraft

Fjordkraft har alt men Prisnivået stiger

Omtale av  Pottimor

De leverer gode løsninger; med felles regning med strøm levrandør på hjemstedet. MEN nå er de steget i pris og ligger kr. 1000 over billigste sept. 2023

Svar fra Fjordkraft
02.10.2023 10:15

Hei! Takk for din tilbakemelding. Kjekt å lese at du er fornøyd med våre gode løsninger og gjennomfakturering. Det er svært viktig at vi får slike tilbakemeldinger slik at vi kan bli bedre og tilpasse oss kunder så mye som mulig. Kan ikke se hvilken avtale du ligger på her, men vil anbefale deg at du tar kontakt med oss slik at vi kan sjekke hvilken avtale du har og evt om det er noen organisasjonsavtale som du kan ha :) Ønsker deg en god dag. Med vennlig hilsen Fjordkraft.

dyrt å dårlig, styr unna

Omtale av  Lars I

ble lovet gull å grønneskoger, men endte med mye dyrer regning en jeg kunne fårestille meg, er gått tilbake til tibber, og og regningen er redusert med over 100%, hadde strøm med forvaltning, styr unna hele fjordkraft trasig kundeservice, som prater å prater, og er rimelig frekk, og prøver å holde deg som kunde ved å komme med dårlige argumenter. jeg blir aldri mere å bruke dette svindel selskapet mere, å kommer til å advare folk mot dette

Svar fra Fjordkraft
06.09.2023 11:09

Hei! Takk for din tilbakemelding. Spot med forvaltning er en langsiktig avtale, som har som mål å kutte de høyeste toppene i markedet når prisene går opp, samtidig som at du følger spotprisen. Vi kan ikke lov at sikringsresultatene alltid går i minus, men over tid har kunder spart på denne avtalen. Avtalen har også svært gode resultater de siste årene som du kan se her : https://www.fjordkraft.no/strom/stromavtale/spot-med-forvaltning Vi jobber hele tiden med å forbedre oss så tilbakemeldinger er viktig. Det er trist at du har hatt denne opplevelsen med oss og kundeservice. Ønsker deg en god dag. Med vennlig hilsen Fjordkraft

Få gode tilbud på strøm der du bor
Få gode tilbud på strøm der du bor
La selskapene konkurrere om å gi deg best pris, og sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter La selskapene konkurrere

Bare bra.

Omtale av  Jon R

Ikke noe å klage på. Har tilbud på det meste, også mobil. Det viktigste er at dei har solkonto kwh mot kwh og avtale med agrol som er landets beste avtale. Samlet sett ingen over.

Svar fra Fjordkraft
06.09.2023 10:55

Hei! Takk for din tilbakemelding. Kjekt å lese at du er fornøyd med tilbud fra oss, benytter deg av solkonto og ikke minst organisasjonsavtalen til agrol :) Ønsker deg en god dag. Med vennlig hilsen Fjordkraft.

Veldig skuffende, føler oss skikkelig lurt

Omtale av  Elisabeth

Da min mann inngikk avtale m Fjordkraft ga han klart uttrykk til selger at han ikke ønsket noe bindingstid, dette bekreftet selger flere ganger at det ikke var noe binding. Vi takket derfor ja til å bli kunder, vi er selvstendig næringsdrivende og takket da ja til forvaltningsavtale, noe vi ALDRI skulle gjort! Da vi etter en tid investerte i solcelleanlegg, valgte vi å bytte strømleverandør og regnet med dette gikk greit uten noe merkostnad, da vi var lovet at det ikke var noen binding. Vi sa opp, og etter noe måneder får vi sjokk regning på 44000 kr. Dette begrunner de med at når vi hadde forvaltningsavtale så hadde de kjøpt opp strøm til oss, som de regnet med vi skulle bruke, og vi måtte da betale for denne selv oM vi ikke brukte den. Strømmen var også dyr pr kwh, noe de begrunner i at de kjøote strømmen når den var dyr. Vi er bare i sjokk, komner ingen vei, de svarer elendig på mail og pr telefon, lang svartid, bare beklager men trekker ikke regningen tilbake. Sender purring og inkasso, som gjør at vi ikke tør annet enn å betale. Noen som har et godt råd, hva vi gjør videre, vurdere media og event advokat. Styr unns Fjordkraft og forvaltningsavtale på strøm, LURERI!!

Svar fra Fjordkraft
28.08.2023 11:54

Hei! Takk for din henvendelse. Først og fremst beklager vi for at dere har hatt denne opplevelsen med oss. Vi kan dessverre ikke se enkelt saker her. Vi anbefaler at din mann tar kontakt med oss slik at vi kan gå inn på saken og finne en løsning. Skulle dere vært informert om at det ikke er noe bindingstid, så er det klart at dere ikke skal ha det. Da må vi rydde opp i det. Ønsker deg en god dag. Med Vennlig hilsen Fjordkraft

Fjordkraft har 1 333 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Fjordkraft mener

Fjordkraft

Har tilegnet profilen
Fjordkraft deltar på Bytt.no

Fjordkraft har tilegnet sin profil på Bytt.no og kan derfor svare på omtaler og invitere sine kunder til å dele erfaringer.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer omtaler
Fjordkraft besvarer omtaler

Fjordkraft har de siste 12 månedene besvart omtaler fra sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter omtaler
Fjordkraft ønsker tilbakemeldinger

Fjordkraft benytter Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis innhente omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR