Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Fortum
1.9
453 verifiserte omtaler

Fortum omtaler og erfaringer

Ingen trend

Fortum har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

1.9
Dårlig
453 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#88
Forferdelig
Fortum er rangert
#88 av 89 strømselskaper
19%
Dårlig
19% anbefaler Fortum
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på strøm
Få tilbud på strømavtale
Sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!

Utforsk 451 omtaler om Fortum

FILTRER OMTALER
53
25
22
27
324
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Fortum
Fortum har 451 verifiserte omtaler på Bytt.no

Lurt av fastprisavtale "trygg bedrift"

Omtale av  Vibeke M

Hold dere unna Fortum! Dårlig informasjon, kommunikasjon og kundeservice. Ble for mange år siden anbefalt å gå over til bedrift da jeg har et lite enkeltmannsforetak på si (via telefonselger) I høst har jeg prøvd å finne ut av abonnementet mitt uten å komme gjennom eller få svar via kontaktskjema på nettsiden - jeg har i tilegg vært innlagt på sykehus så ikke så mye energi til å forfølge dette. Fikk så sjokk regning i oktober på 6000 kr, vider november 7000 (min nabo i samme type bolig betaler 2300 i nov) Jeg bruker minst mulig strøm og fyrer i hovedsak med ved (vi er tre i husstanden og har på 2 panel ovner samt varmekabler på 2 bad). Fastprisen på min avtale ble satt i september da strømprisene var skyhøye! Ingen varsel eller påminnelse om dette. Det er ett års bindingstid viser det seg (!!!) men jeg kjøper meg nå ut for kr 3000 for ikke å gå personlig konkurs på dette. Dvs økonomien er allerede ødelagt av dette. Jeg føler meg oppriktig lurt og ført bak lyset og synes det er skremmende at et stort selskap som jeg har ansett som trygt kaster kundene sine inn i slike avtaler. Jeg har hatt Hafslund/Fortum i årevis og vært dum nok til å ikke bytte /sjekke. Allikevel mener jeg de har en plikt til å informere kundene sine om hvilke avtaler som passer for dem basert på strømforbruk etc. De har virkelig ødelagt jula og vinteren for meg. Skal klage til El-tilsynet og andre instanser, men vil advare spesielt alle enkeltmannsforetak mot Fortum. Sjekk avtalen din - du blir meget mulig lurt til å betale det tredobbelt av hva du hadde trengt med et annet selskap. Skrekk og gru.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Fortum?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Lurt av selger

Omtale av  Malen

Ble stoppet av selger og spurt om de kunne analysere strømforbruket vårt i en måned og etter 30 dager ringe oss for å komme med et bedre tilbud. Spurte spesifikt om dette kostet noe og sa at jeg ikke ønsket å bytte strømleverandør. Dagen etterpå hadde de sagt opp den bra strømavtalen vi hadde og endte med et mye dyrere abonnoment. Er bare å styre langt langt unna disse om du blir stoppet av disse! Har aldri vært mer misfornøyd.

Svindlet av selger

Omtale av  Asle H

Vær nøye med å gå gjennom avtalen før du sender bekreftelseSMS. Selgeren førte på tilleggsavtaler. Sikkert for å vinne en intern konkurranse den uken. Lett å overse.

PRISFRYS

Omtale av  Stein L

Prisfrys fra 1.Nov-1.Des 2022 kr.571,50øre kwh jeg var sikker på at jeg skulle få avslag på strømprisen iht.Avtale som regjering har vetatt.Det vil si 90% På summen av kr.571,50 øre.Den avtalen som fikk fra fortum kr 571,50 fra fortum ikke er brukbar. Så jeg sier opp avtalen med prisfrys fra 1.Nov til 1.Des. 2022. Hvis det ikke blir gjort noe med avtalen,bytter jeg strømleverandør

Mangeårig spotavtale ble endret uten varsel.

Omtale av  Bjøm

Kan ha gått flere år før jeg oppdaget at jeg betalte unødig mye for strømmen. Fraråder å være kunde der.

Få gode tilbud på strøm der du bor
Få gode tilbud på strøm der du bor
La selskapene konkurrere om å gi deg best pris, og sammenlign gode tilbud på strøm skreddersydd til din bolig!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter La selskapene konkurrere

Bare lureri

Omtale av  Storm

Ble lurt trill rundt på telefon av selger. Lovnader om smartlading og støtte for elbil. Men min bil støttes ikke, i tillegg koster smartlading ekstra pr mnd. Dette ble jeg ikke informert om. Jeg er blitt ringt opp tre ganger på to uker med forsøk på mersalg av rådyre tillegg og ekstra påslag. Ikke noe av dette opplyses om i det første salgsøyeblikket. Totalprisen på dette blir jo helt vill? Styr unna!

Jeg er fornøyd !

Omtale av  Halvard K

Greit og oversiktlig oppsett, med strøm og nettleie på samme faktura. Har aldri hatt behov for kundesupport, så denne delen vet jeg ingenting om. Finnes sikkert noen som er rimeligere, men det vil det vel alltid være, uansett hvem man kjøper strømmen fra…

Fortum har 451 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Fortum mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR