Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mai 2023
Helgeland Kraft
2.8
56 verifiserte omtaler

Helgeland Kraft omtaler og erfaringer

2.8
Middels
56 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
#100
Forferdelig
Helgeland Kraft er rangert
#100 av 109 strømselskaper
41%
Middels
41% anbefaler Helgeland Kraft
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet

Utforsk 56 omtaler om Helgeland Kraft

FILTRER OMTALER
13
10
5
8
20
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Helgeland Kraft
Helgeland Kraft har 56 verifiserte omtaler på Bytt.no

ABSOLUT DEN BESTE.

Omtale av  Jeanette

God service,opprettholder avtaler,meget fornøyd. Super god pris,enkelt og forholde seg til samt att.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Helgeland Kraft?
Tar 2 minutt

Svindel, inkasso, manglende fakt osv.

Omtale av  Geir M

1 år etter skifte til Tibbere, pga rot med regninger, dobbelt fakturering, feil fakturering ,manglende faktura , skit kundeservice, lovede feil rettinger som ikke er blitt gjort, feil reg inkasso på feil beløp reg hos kredinor, som nå et år etter oppsigelse kommer igjen som spøkelse med trusler .og ringe helvet begynner igjen, må sitte i timer med å prøve få dem til å rette opp feilene. Ender vel i at jeg må politianmelde dem for svindel. STYR UNNA. TIBBER ANBEFALES, mine regninger falt til femtedelen etter skifte, og null problemer.

Kundeservice er hyggelige, men sjeldent hatt så mye tull rundt faktura

Omtale av  Mariell

Styr unna! Mer tull rundt fakturaer har jeg nesten ikke opplevd. Det som trekker opp til to stjerner, er at kundeservice er hyggelige å snakke med, og lett å få tak i. Oppsettet som viser hva du betaler for er elendig, ingen spesifiseringer om forbruk bl.a. det står enkelt og greit "Forbruk: Strøm. Totalsum xxx kr". De gangene de ikke har med øreavrundingsjusteringer for alle de 5 siste fakturaene i tillegg da. Der de uten å ha det i kronologisk rekkefølge, først setter opp alle beløpene du har betalt i minus, og så kommer alle beløpene, da med ørejusteringen i pluss, i tillegg til den betalingen du faktisk skal gjøre for innerverende fakturamånde "mars-500 +mars502 +april400". Og hvis du er sikkelig heldig så får du ikke faktura på tre måneder, for så og måtte betale for tre måneder samtidig. Og hvis du tror du er ferdig med dem etter å ha byttet selskap, så tro om igjen. For etter 5-6 måneder får du plutselig ny faktura fra dem fordi de oppdager at det har blitt noe tull med faktureringene deres (sjokk, med så godt oppsett som de har på fakturaene sine..) og de har oppdaget at du har blitt trukket noe ekstra rabatt på en faktura på høsten, som egentlig allerede var trukket på våren. Kort oppsummert, styr unna for din egen del..

Bare rot med regninger

Omtale av  Andreas

Selskapet virker ikke å ha noe kontroll. Sender ikke regninger. Må selv purre dem opp. Lager avtale, og betaler ned. De sender likevel uoppdaterte regninger via Kredinor. Må ringe begge selskaper hver måned, og forklare at jeg er ajour. Dokumenterer at alt er betalt, likevel fortsetter rotet. Ligg unna dette selskapet.

Oppleves som å bli lurt

Omtale av  Ola A. P. L. P

Det at Helgeland Kraft i det hele tatt tilbyr en strømavtale til sine kunder som Forbrukerrådet fraråder både fordi den er overpriset og uoversiktlig er mer enn nok til at jeg gir karakteren dårlig. Som kunde over tid burde HK ha tilbydt meg andre avtaler som hadde vært mer gunstig for meg enn å la meg leve uvitende med en strømavtale som til nå har belastet meg 8-9000 kroner mer i året enn jeg ellers kunne ha fått.

Test din strømavtale
Test strømavtalen din
Vår robot analyserer og tester strømavtalen din mot alle andre på markedet
Ta testen
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Selgere med mangel på kompetanse

Omtale av  Henrik

Selgere fra dette selskapet feilinformerer om påslag (gjelder espot avtalen), og de oppgir priser til forbrukere uten mva. Dette er ikke særlig bra som forbruker å få greie på etter at avtale er inngått.

Super fornøyd

Omtale av  Rune A

Jeg ble oppringt av Helgeland kraft, og fikk en kjempe god strøm avtale. Er så fornøyd med avtalen. Svært god service og oppfølging, kan virkelig anbefale dette selskapet. Det beste firma jeg har brukt på strøm avtale.

Helgeland Kraft har 56 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Helgeland Kraft mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR