Meny

NordlysEnergi omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til NordlysEnergi
2,3/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Brukervennlighet
Middels
99
av 100 innen
strømselskap
35%
anbefaler
NordlysEnergi

"Bytte av strømleverandør"

Omtale om NordlysEnergi skrevet av Kjom for 16.08.2021 15:49

NordlysEnergi har totalt 324 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med NordlysEnergi?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"Bytte av strømleverandør"
17 syns denne omtalen er nyttig

Jeg inngikk avtale med Nordlys energi i 2019. I 2020 var jeg i ferd med å bytte leverandør men undersøkte med Nordlys energi. Jeg ble fortalt pr mail om at avtalen/bindingstid ble fristilt våren 2020. Jeg oppfattet det slik at det kunne være lurt å vente til bindingstid var gått ut. Nå er det gått over et år etter det igjen og jeg har nettopp byttet strømleverandør. Plutselig kommer en sms med overskriften VIKTIG. Og at jeg vil bli fakturert et bruddgebyr på kr 2100,-. Her er det tydeligvis noe med liten skrift jeg ikke har fått med meg. Både bindingstid og gebyr om man ikke sender skriftlig oppsigelse og går ut de 3 mnd oppsigelsestid som står i betingelsene. Jeg ser at feilen ligger hos meg og må punge ut dette gebyret men de kommer aldri på listen over leverandør jeg vil forholde meg til i framtiden og det vil også bli nevnt i min omgangskrets.

Bytt.no
"Bytte av strømleverandør" skrev Kjom om NordlysEnergi

Har du en tilsvarende erfaring med NordlysEnergi?
Gjør som Kjom og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om NordlysEnergi du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Misfornøyd
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
Har byttet selskap
"En strømleverandør som ikke ønsker kunder tilbake."
12 syns denne omtalen er nyttig

Et strømselskap som IKKE ønsker kunder tilbake. En ting er sikkert, noen ganger møtes man igjen i døra. Og det er ingen tvil hva jeg gjør hvis de kommer på døra og skal selge meg den driten igjen. Hold dere unna! Skrur opp prisen til de grader etter etablerings "tilbudet". Med en oppsigelse på 3mnd så kan du glemme å planlegge bytting til billigere strøm leverandør. Prisen skrus opp ekstremt etter tilbudet med oppsigelse på 3 mnd. Bruddgebyr på 900,- er lett tjente penger, eller hva Nordlys Energi?

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Cheats"
11 syns denne omtalen er nyttig

Ble lurt av en selger i den avtalen. Også får man vite at det er 12mnds binding. Pluss når man skal si opp da er det 3 mnds oppsigelsestid. Nye overraskelser hver gang. Jeg kommer ikke vare kunde hos dette firma. Kommer meg ut av avtalen asap. Aldri mer Nordlysenergi.

Karianne S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Holder det de lover"
3 syns denne omtalen er nyttig

Var skeptisk til 12 måneders bindingstid , men så lenge de holder det de lover i hele bindingstiden og i tiden etter, er det ingen problem å bli værende som kunde. Hyggelige folk og rask hjelp på kundeservice

Shahab Y
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Slitsomme selgere"
15 syns denne omtalen er nyttig

For en ung gutt på døra som sier at han har ett knall tilbud for meg. Jeg takker høflig nei og informerer vedkommende om at jeg har tibber. Det neste som skjer sjokkerer meg, vedkommende lyver gjennom tenna og sier at tibber og nordlys har ett samarbeid og at dette byttet er noe som kommer til å skje uansett siden de skal slås sammen. Jobber selv med innen feltet her og vet dette er helt feil. Når jeg kommenterer på dette, så blir selgeren frekk og prøver å få meg til å signere uansett og sier at "det er ingen binding, du taper ingenting, bare signer er du snill." Der fikk jeg nok og lukket døra på selgeren. Hørte at det banket på litt etter jeg lukket. Har generelt ingenting mot selgere, siden de fleste er hyggelige, men har ALDRI hatt en verre opplevelse. (ps. alle disse "gode" omtalene er falske og ikke skrevet av noen reelle personer) Vurderer å ta saken videre til elklagenemda

NordlysEnergi har totalt 324 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR