Meny

Talkmore Strøm omtaler og erfaringer

4,6/5
Utmerket
Kundetilfredshet
Utmerket
Kundeservice
Utmerket
Brukervennlighet
Utmerket
1
av 111 innen
strømselskap
92%
anbefaler
Talkmore Strøm

"Løgn og fanteri fra selgeren"

Omtale om Talkmore Strøm skrevet av Wenche for 19.10.2022 23:23

Talkmore Strøm har totalt 333 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Talkmore Strøm?
Kundetilfredshet
"Løgn og fanteri fra selgeren"
1 syns denne omtalen er nyttig

Ble oppringt en kveld like før kl. 20, der jeg fikk beskjed om at siden jeg var Talkmore-kunde (mobilabb.), ville de nå dekke div. faste avgifter på strøm. Jeg spurte gjentatte ganger om det her var snakk om bytte av strømleverandør (noe jeg ikke var/er int. i), og selgeren benektet dette. Det var kun et tilbud til meg som kunde i Talkmore, og de ringte bare for å verifisere adressen min, slik at de igjen kunne gi riktige opplysninger til strømleverandør. Jeg måtte bare bekrefte en SMS med Ok, og det var det særdeles viktig jeg gjorde med en gang. Det gjorde jeg ikke! Likevel fikk jeg ti minutter etter samtalen en Mail fra Talkmore med velkommen som kunde hos Talkmore Strøm, der det videre kom fram at strømleverandør var byttet! Dream on!! Det skjer ikke! I hvert fall ikke på den måten! Kundeservice blir kontaktet ASAP! Makan til juks og fanteri!!

Svar fra Talkmore Strøm
24.10.2022 15:33
Hei, Wenche! Dette hørtes virkelig ikke bra ut, og slik skal det på ingen måte være! Selger skal alltid være tydelig og ærlig om hva som er hensikten med samtalen. At du i tillegg opplevde å få en E-post som bekreftet bestillingen din uten at du hadde gitt et OK via SMS er en grov feil som er meget alvorlig. Om mulig, så ønsker vi at du tar kontakt med kundesenteret vårt, så vi får undersøkt saken nærmere. Vi beklager det inntrufne på det sterkeste. Vennlig hilsen Didrik.
Bytt.no
"Løgn og fanteri fra selgeren" skrev Wenche om Talkmore Strøm

Har du en tilsvarende erfaring med Talkmore Strøm?
Gjør som Wenche og over 60 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Talkmore Strøm du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Lovende!"

Jeg har allerede Talkmore Mobil og har vært det lenge på grunn av pris og kundeservice. Kjekt med vervekampanjer. Talkmore Strøm har litt å hente på appen men alt i alt virker det lovende, ser dem stadig oppdaterer appen og de ønsker å forbedre seg er mitt inntrykk. Veldig fornøyd kunde!

Svar fra Talkmore Strøm
17.10.2022 12:26
Hei Feda, Tusen takk for en god tilbakemelding. Appen er stadig under utvikling, vi setter stor pris på at du merker det. Ønsker deg en fin dag videre, vennlig hilsen Danil
Joachim F. N
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Billig, enkelt, oversiktlig."

Med talkmore strøm har vi fått senket våre strømutgifter. Når de nå også kjøper overskudd-strøm fra vårt solcellepanel, får vi igjen penger i stedet for å betale strømregning. Kundeservicen er rask, konstruktiv og god. Prismessig matcher de andre aktører. Vi er veldig fornøyde med byttet vi gjorde til talkmore strøm for noen måneder siden. Anbefales!

Svar fra Talkmore Strøm
14.10.2022 15:18
Hei Joachim, Tusen takk for en super fin tilbakemelding. Vi er kjempe glade for at du er fornøyd med Talkmore Strøm som plusskunde. Ønsker deg en flott dag videre, vennlig hilsen Danil
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Verdi for pengene
"Enkelt!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Billig strøm. Veldig bra app så man enkelt får oversikt over tidligere forbruk og kommende priser, så man kan planere litt når på døgnet man belaster mest. Enkel betaling med vipps (hvis man ønsker det) De overfører fra ditt gamle abonnement og du får alt på én faktura med fratrekk for statlig støtte. Fine ververabatter med et enkelt trykk. Kan strøm bli enklere?

Svar fra Talkmore Strøm
13.10.2022 14:43
Hei Maria, Tusen takk for en fin tilbakemelding! Vi gjør det så enkelt som mulig og jobber alltid for å gjøre det enklere. Glad du er fornøyd med Talkmore Strøm :) Ønsker deg en super fin dag, vennlig hilsen Danil
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
"Fantastisk kundeservice"

Byttet strømleverandør til Talkmore og opplevde en utrolig hyggelig ung dame som kundebehandler!

Svar fra Talkmore Strøm
07.10.2022 09:44
Hei, Trond! Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en tilbakemelding til oss! At du hadde en god opplevelse når du var i kontakt med kundesenteret er veldig godt å høre, og vi skal gjøre alt vi kan for dette også er tilfellet ved andre henvendelser i fremtiden. Ha en fin helg! Hilsen Didrik.
Talkmore Strøm har totalt 333 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR